Testkampe mod Viborg F.F. lørdag kl. 13.30

8. juli 2024 kl. 11:30 af Rasmus Estrup

På lørdag gælder det sidste test inden sæsonpremieren på udebane mod FC Nordsjælland 19. juli, når Viborg F.F. gæster Hornevej. 

For at få flest spilminutter til flest mulige spillere, er der aftalt to testkampe mod Viborg F.F. på lørdag. 

En førsteholdstestkamp spilles kl. 13.30, mens reserveholdstestkampen følger kl. 15.30.

Begge kampe spilles på opvisningsbanen på Hornevej. Der er fri adgang for alle interesserede, og ellers vil der være livestreaming på nordjyske.dk. 

Tags på denne nyhed

Ekstra billet til sæsonkortholdere til første hjemmekamp

8. juli 2024 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

Vores første hjemmekamp på Aalborg Portland Park spilles søndag 28. juli kl. 16.00 mod Silkeborg I.F., og som endnu en tak for den fantastiske opbakning tilbyder vi alle vores sæsonkort- og billetabonnenter en ekstra billet til kampen.

Dermed kan alle sæsonkortabonnenter og billetabonnenter gratis tage en ven med til opgøret mod Silkeborg I.F.

Billetter kan hentes mandag kl. 16.30. 
Vores billetabonnenter har mulighed for at hente billet til kampen via www.billet.aabsport.dk mandag 8. juli kl. 16.30. Samtidig kan sæsonkortabonnenter og billetabonnenter tilgå billetsystemet for at hente den ekstra billet.

Billetsalget åbner for alle øvrige tilskuere på onsdag kl. 16.30 på www.billet.aabsport.dk.

Er du endnu ikke sæsonkortabonnent eller billetabonnent kan du ligesom flere end 5.200 andre blive det på www.billet.aabsport.dk.

Følg nedenstående guide for bestilling af den gratis billet via dit sæsonkort- eller billetabonnement:

  1. Log ind med din profil på www.billet.aabsport.dk. (Samme profil, som du bruger til dit abonnement) 
  2. Vælg kampen: AaB-Silkeborg I.F.
  3. Vælg det tribuneafsnit, som du ønsker billet til.
  4. Vælg din plads.
  5. Tryk på Tilføj en rabat.
  6. Tryk på Ekstra billet abonnenter – R2 Silkeborg IF
  7. Afslut transaktionen.

Sæsonkortabonnenter er som altid sikret deres faste plads og skal kun logge ind på billetsystemet, hvis man at hente den ekstra billet, som hentes via ovenstående fremgangsmåde.

Tags på denne nyhed

AaB TV: OB-AaB 1-3

7. juli 2024 kl. 07:33 af Rasmus Estrup

Lørdag bød på en velfortjent 3-1-sejr over OB i sæsonens anden testkamp, der blev spillet i Middelfart. 

Selvom vi var i god kontrol fra første fløjt, var det fynboerne, der bragte sig foran ved Luca Kjerrumgaard i 8. minut. Herefter var Mathias Jørgensen, Oliver Ross og Kelvin John alle tæt udligninger, men både træværket og OB-keeperen stod i vejen. 

Kort før pausen blev Diego Caballo udvist, men for at fastholde en kamp med 11 mod 11 blev Nóel Atli Arnórsson sendt på banen i stedet. 

I anden halvleg fortsatte det gode AaB-spil, og i 51. minut udlignede Mathias Jørgensen på en friløber fra Oliver Ross. Kort efter driblede Kelvin John sig til en stor mulighed, der gik over. 

Efter 68 minutter blev hele AaB-holdet skiftet ud, men kort tid senere blev kampen afbrudt på grund af lyn og torden. 

Da spillet blev genoptaget var det stadig med gode AaB-takter, og Valdemar Møller sparkede i 77. minut 2-1-scoringen i kassen, og i 98. minut afgjorde Nicklas Helenius kampen med 3-2-målet. 

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen og få reaktioner fra Mathias Jørgensen og cheftræner Menno van Dam. 

Tags på denne nyhed

Uvejret stoppede ikke AaB

6. juli 2024 kl. 17:06 af Brian Andersen

Efter 72 minutter måtte opgøret afbrydes i tre kvarter på grund af kraftigt uvejr, men både før og efter var AaB det klart bedste hold på banen.

Holdmæssigt hang tingene sammen, og individuelt fik mange AaB’ere også vist sig frem – ingen nævnt, ingen glemt.

AaB indledte stærkt og var tæt på allerede efter to minutters spil, da Andreas Jasson stod for oplægget til Mathias Jørgensen.

De gode takter fortsatte for AaB, men et uheldigt afspil fra en ellers kampen igennem godt præsterende Kasper Davidsen gav Luca Kjerrumgaard chancen, hvilket OB-angriberen udnyttede til at bringe OB på 1-0 efter otte minutter.

Blot to minutter senere var det tæt på en udligning, da Oliver Ross gjorde forarbejdet for Mathias Jørgensen, men OB-keeper Viljar Myhra fik reddet.

Endnu tættere på var det i det 18. minut, hvor Oliver Ross igen var arkitekten – denne gang til Kelvin John, hvis skud fra tæt hold desværre ramte stolpen.

Midtvejs i halvlegen var Markus Jensen tæt på for OB, men få øjeblikke senere var det Oliver Ross, der truede i den modsatte ende.

Både Mathias Jørgensen og Kasper Jørgensen havde i fortsættelsen forsøg for AaB, og chancen var igen stor, da Oliver Ross to minutter før pausen headede Kasper Jørgensens indlægsbold i sidenettet ved fjerneste stolpe.

Umiddelbart inden halvtid modtog Diego Caballo direkte rødt kort for en sen tackling på en OB’er, hvorfor han blev erstattet af Nóel Atli Arnórsson for dog at komme på banen igen i kampens sidste 20 minutter.

AaB fortsatte dominansen, og Oliver Ross var på ny tæt på, før han i stedet efter 51 minutter leverede en assist til Mathias Jørgensen, som på efterhånden klassisk vis udlignede til 1-1.

Straks efter leverede Kelvin John en god dribletur, som blev afsluttet med et skud over mål, mens Vincent Müller modsat var på plads over for et hovedstød af Bjørn Paulsen.

AaB formåede igen og igen at vinde bolden højt oppe på banen, og Mathias Jørgensen forsøgte sig endnu engang, inden AaB efter 77 minutter efter et flot angreb bragte sig på 2-1 efter et tørt, fladt spark af Valdemar Møller.

Eugene Amankwah blev forhindret en scoring af en fodparade, men 3-1 blev det i stedet efter 98 minutter, hvor Nicklas Helenius på angriber-manér udnyttede en nydelig pasning fra Mads Bomholt.

Gæstespiller Bjarne Pudel havde en godt hovedstød og Mads Bomholt et skud fra distancen, men det blev ved de 3-1 til AaB.

Sidste testkamp for AaB venter om en uge på hjemmebane mod Viborg F.F.

Matchfacts – testkamp (120 minutter) på Middelfart Stadion
OB-AaB  1-3
8. min 1-0 Luca Kjerrumgaard, 51. min 1-1 Mathias Jørgensen, 77. min 1-2 Valdemar Møller, 98. min 1-3 Nicklas Helenius.

AaB (4-3-3): Vincent Müller (68: Rody de Boer), Kasper Jørgensen (68: Eugene Amankwah), Lars Kramer (68: Rasmus Thelander), Sebastian Otoa (68: Bjarne Pudel), Diego Caballo (44: Nóel Atli Arnórsson: 92: Diego Caballo)), Kasper Davidsen (68: Malthe Højholt), Andres Jasson (68: Mads Bomholt), Melker Widell (68: Mylian Jimenez), Kelvin John (68: Valdemar Møller), Mathias Jørgensen (68: Nicklas Helenius), Oliver Ross (58: Amar Diagne).

Tags på denne nyhed

Anden testkamp venter i morgen

5. juli 2024 kl. 12:45 af Rasmus Estrup

Cheftræner Menno van Dam ser frem til opstartens anden testkamp, som spilles over tre halvlege mod OB, der til denne sæson er rykket fra 3F Superligaen til NordicBet Ligaen.

- Vi har haft en god og intens træningsuge. Det er tydeligt, at spillerne har holdt sig godt i gang hen over pausen, og det har givet os mulighed for at øge intensiteten og belastningen. Hele staben har i den forbindelse ydet en stærk indsats med at finde den rette belastning og været skarpe på de små detaljer, siger Menno van Dam.

- I morgen vil vi fortsætte arbejdet med vores opbygningsspil, og gennem ugen har vi haft et stort fokus på vores presspil og omstillingsspil, hvilket vi forhåbentlig får at se i morgen mod et godt OB-hold, der går ind til denne sæson med en mission om at vende tilbage til landets bedste række.

- Rent fysisk vil vi i morgen lægge yderligere på, da alle spillere vil få mellem 60 og 70 minutters spilletid. Det giver også vores nyankomne spillere god mulighed for at blive integreret i vores spillestil, forklarer cheftræneren.   

Følgende 22 spillere er udtaget til lørdagskampen, der spilles på Middelfart Stadion kl. 13.15:

1 Vincent Müller, 3 Sebastian Otoa, 4 Lars Kramer, 6 Mylian Jimenez, 8 Melker Widell, 9 Nicklas Helenius, 10 Oliver Ross, 11 Mathias Jørgensen, 14 Malthe Højholt, 15 Diego Caballo, 16 Kasper Davidsen, 17 Andres Jasson, 20 Kasper Jørgensen, 21 Mads Bomholt, 22 Rody de Boer, 25 Nóel Atli Arnórsson, 26 Rasmus Thelander, 27 Kelvin John, 35 Eugene Amankwah, 47 Amar Diagne, 49 Valdemar Møller og gæstespiller Bjarne Pudel.

Jubril Adedeji og Milan Makaric sidder ude med mindre skader, mens André Álvarez Pérez er syg. 

Kampen i morgen livestreames af JFM på fyens.dk. Find linket til kampen her.

Tags på denne nyhed
'