AaB TV: Pierre Gillo er Head of Performance

8. juli 2024 kl. 17:16 af Rasmus Estrup

Tyske Pierre Gillo, der efter syv et halvt år i Hamburger SV er kommet til AaB, har fået rollen som Head of Performance i klubben.

Han skal i samarbejde med alle nuværende specialister være med til at optimere udviklingen inden for alt fra det sundhedsfaglige til den fysiske træning, det ernæringsmæssige aspekt og den mentale del. Både for 3F Superligaholdet og AaB Akademiet. 

I dette indslag fortæller Pierre Gillo nærmere om sin rolle i AaB og de første par uger i klubben. 

Tags på denne nyhed

- Værdifuld erfaring for akademispillerne

8. juli 2024 kl. 13:03 af Rasmus Estrup

Amar Diagne, Valdemar Møller, Marcus Bonde, Malthe Kjølby, Eugene Amankwah og Bertil Grønkjær har i løbet af opstartens første par uger været en fast del af førsteholdstræningen på Hornevej, og flere af spillerne har også fået kampminutter – først mod Hobro I.K. og siden mod OB.

- Det er vigtigt for klubben, at vi får akademispillere op på førsteholdet, og vi ser allerede nu, at flere tidligere akademispillere er blevet faste elementer i førsteholdstruppen, siger cheftræner Menno van Dam.

I lørdagens test mod OB var 20-årige Sebastian Otoa, 19-årige Oliver Ross og 19-årige Kasper Davidsen med i startopstillingen. Sidstnævnte er en af de tre akademispillere, der til denne sommer har tilkæmpet sig en fast plads i 3F Superligatruppen sammen med 17-årige Nóel Atli Arnórsson og 18-årige Mads Bomholt, der skal med til U/19 EM-slutrunden senere i juli. 

- Sammen med de andre tidligere akademispillere er de med til at vise vejen, og nu er vi i gang med at give den næste generation værdifuld erfaring på højeste niveau. De unge spillere har gjort det rigtig godt, og det er også akademitrænernes fortjeneste, fordi der ligger et godt stykke arbejde forud. Jeg er også rigtig glad for, at Valdemar Møller kunne krydre nogle gode uger med et godt og for os vigtigt mål i kampen i lørdags, siger Menno van Dam.

Efter kampen i lørdags gik Valdemar Møller på sommerferie, ligesom også Malthe Kjølby og Marcus Bonde har fået ferie, indtil AaB Akademiet starter op igen om ca. tre uger. 

- Valdemar skulle have haft ferie i fredags ligesom de to andre, men fik chancen mod OB på grund af skader. Malthe Kjølby og Marcus Bonde sad i fredags med vores analytiker Fynn (Cedric Bach, red.) og assistenttræner Jack (Cassidy, red.) og gennemgik nogle fine klip med mulige forbedringspunkter, som de kan tage med sig i ferien, og når de er tilbage på akademiet.

- For alle de unge spillere gælder det, at vi nu skal have lavet den bedst mulige plan for hver enkelt, så de både udfordres på førsteholdet, men også bliver profiler på AaB Akademiet, siger Menno van Dam.

I første testkamp mod Hobro I.K. fik både Malthe Kjølby, Marcus Bonde, Amar Diagne, Eugene Amankwah og Valdemar Møller spilletid. De tre sidstnævnte kom også kom på banen mod OB i lørdags.

Amar Diagne og Eugene Amankwah fortsætter med at træne med førsteholdet frem mod sæsonstart, og målmand Bertil Grønkjær, der i øjeblikket holder ferie, støder til træningen i ugen op til sæsonpremieren mod FC Nordsjælland. 

Tags på denne nyhed

Testkampe mod Viborg F.F. lørdag kl. 13.30

8. juli 2024 kl. 11:30 af Rasmus Estrup

På lørdag gælder det sidste test inden sæsonpremieren på udebane mod FC Nordsjælland 19. juli, når Viborg F.F. gæster Hornevej. 

For at få flest spilminutter til flest mulige spillere, er der aftalt to testkampe mod Viborg F.F. på lørdag. 

En førsteholdstestkamp spilles kl. 13.30, mens reserveholdstestkampen følger kl. 15.30.

Begge kampe spilles på opvisningsbanen på Hornevej. Der er fri adgang for alle interesserede, og ellers vil der være livestreaming på nordjyske.dk. 

Tags på denne nyhed

Ekstra billet til sæsonkortholdere til første hjemmekamp

8. juli 2024 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

Vores første hjemmekamp på Aalborg Portland Park spilles søndag 28. juli kl. 16.00 mod Silkeborg I.F., og som endnu en tak for den fantastiske opbakning tilbyder vi alle vores sæsonkort- og billetabonnenter en ekstra billet til kampen.

Dermed kan alle sæsonkortabonnenter og billetabonnenter gratis tage en ven med til opgøret mod Silkeborg I.F.

Billetter kan hentes mandag kl. 16.30. 
Vores billetabonnenter har mulighed for at hente billet til kampen via www.billet.aabsport.dk mandag 8. juli kl. 16.30. Samtidig kan sæsonkortabonnenter og billetabonnenter tilgå billetsystemet for at hente den ekstra billet.

Billetsalget åbner for alle øvrige tilskuere på onsdag kl. 16.30 på www.billet.aabsport.dk.

Er du endnu ikke sæsonkortabonnent eller billetabonnent kan du ligesom flere end 5.200 andre blive det på www.billet.aabsport.dk.

Følg nedenstående guide for bestilling af den gratis billet via dit sæsonkort- eller billetabonnement:

  1. Log ind med din profil på www.billet.aabsport.dk. (Samme profil, som du bruger til dit abonnement) 
  2. Vælg kampen: AaB-Silkeborg I.F.
  3. Vælg det tribuneafsnit, som du ønsker billet til.
  4. Vælg din plads.
  5. Tryk på Tilføj en rabat.
  6. Tryk på Ekstra billet abonnenter – R2 Silkeborg IF
  7. Afslut transaktionen.

Sæsonkortabonnenter er som altid sikret deres faste plads og skal kun logge ind på billetsystemet, hvis man at hente den ekstra billet, som hentes via ovenstående fremgangsmåde.

Tags på denne nyhed

AaB TV: OB-AaB 1-3

7. juli 2024 kl. 07:33 af Rasmus Estrup

Lørdag bød på en velfortjent 3-1-sejr over OB i sæsonens anden testkamp, der blev spillet i Middelfart. 

Selvom vi var i god kontrol fra første fløjt, var det fynboerne, der bragte sig foran ved Luca Kjerrumgaard i 8. minut. Herefter var Mathias Jørgensen, Oliver Ross og Kelvin John alle tæt udligninger, men både træværket og OB-keeperen stod i vejen. 

Kort før pausen blev Diego Caballo udvist, men for at fastholde en kamp med 11 mod 11 blev Nóel Atli Arnórsson sendt på banen i stedet. 

I anden halvleg fortsatte det gode AaB-spil, og i 51. minut udlignede Mathias Jørgensen på en friløber fra Oliver Ross. Kort efter driblede Kelvin John sig til en stor mulighed, der gik over. 

Efter 68 minutter blev hele AaB-holdet skiftet ud, men kort tid senere blev kampen afbrudt på grund af lyn og torden. 

Da spillet blev genoptaget var det stadig med gode AaB-takter, og Valdemar Møller sparkede i 77. minut 2-1-scoringen i kassen, og i 98. minut afgjorde Nicklas Helenius kampen med 3-2-målet. 

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen og få reaktioner fra Mathias Jørgensen og cheftræner Menno van Dam. 

Tags på denne nyhed
'