Gratis adgang til Aalborg Zoo i morgen

19. januar 2024 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

I denne uge er der igen masser af gratis aktiviteter for vores sæsonkortholdere gennem den oplevelsespakke, der er lavet i samarbejde med andre nordjyske kulturinstitutioner for at takke for opbakningen gennem hele året.

Siden tirsdag og frem til henholdsvis i morgen og søndag har vores sæsonkortholdere gratis kunnet besøge Aalborg Historiske Museum og Vikingemuseet Lindholm Høje, og i morgen er der også gratis adgang til Aalborg Zoo med et AaB-sæsonkort.

Aalborg Zoo giver således - ligesom forrige lørdag - gratis entré, hvis du ved indgangen fremviser et gyldigt sæsonkort til Aalborg Portland Park.

Aalborg Zoo har i morgen åbent fra kl. 10.00 til 15.00.

Hele oplevelsespakken for vores sæsonkortholdere i 2023/2024 består af:

  • Gratis entré til Aalborg Historiske Museum fra mandag 4. december til og med lørdag 16. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med lørdag 20. januar.
  • Gratis entré til Vikingemuseet Lindholm Høje fra mandag 4. december til og med søndag 17. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med søndag 21. januar.
  • Gratis entré til Nordsøen Oceanarium enten søndag 10. december, torsdag 28. december, søndag 14. januar eller søndag 21. januar samt 20 procent rabat på billetter til sæsonkortholderes familiemedlemmer i samme weekend.
  • Gratis entre til Aalborg Zoo enten lørdag 13. januar eller lørdag 20. januar.  
  • Invitation til julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank onsdag 6. december.
  • Invitation til AaB’s preseason-arrangement onsdag 24. januar.

Oplevelsespakken er kun for sæsonkortholdere - ikke billetabonnenter.

Tags på denne nyhed

Første testkamp spilles i morgen

18. januar 2024 kl. 16:23 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 12.00 gælder det forårets første testkamp, når vi gæster 3F Superligaens førerhold, FC Midtjylland. Kampen er blevet flyttet til indendørsarenaen Stadome, der ligger på Hagelskærvej 41 i Ikast. 

Størstedelen af vores spillere vil få 30 minutters kamptræning i benene, mens enkelte efter planen skal have 45 minutters spilletid. Ligeledes vil der være spilletid til en række spillere fra AaB Akademiet.

Alle i førsteholdstruppen er som udgangspunkt udtaget til kampen, men Oliver Ross sidder over, da en flænge i benet efter en duel på træningsbanen holder ham ukampdygtig weekenden over.

FC Midtjylland livestreamer kampen med kommentatorer på fcm.dk og klubbens YouTube-kanal.

På AaB’s officielle konto på X - det tidligere Twitter - vil der være liveopdateringer i forbindelse med scoringer. Efterfølgende kan et referat af kampen læses på www.aabsport.dk, mens der lørdag følger et sammendrag af kampen.

Tags på denne nyhed

Outlet i AaB Shoppen 27. januar

18. januar 2024 kl. 07:48 af Rasmus Estrup

27. januar vil det i foyeren foran AaB Shoppen være muligt at finde AaB-merchandise til yderst favorable priser samt restpartier af merchandise som normalvis er udgået af sortimentet.

Vi ses til AaB Shoppens outlet lørdag 27. januar fra kl. 12.00-15.00 i foyeren på Aalborg Portland Park.

Husk også, at der på www.aabshoppen.dk lige nu er gang i januarudslaget. Se udvalget her.

Tags på denne nyhed

Preseason i Musikkens Hus er udsolgt

17. januar 2024 kl. 11:51 af Rasmus Estrup

Koncertsalen i Musikkens Hus bliver fyldt helt op, når vi i samarbejde med Arbejdernes Landsbank og Musikkens Hus holder preseason-arrangement onsdag 24. januar.

Preseason-arrangementet er forbeholdt vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere. I torsdags blev billetterne tilgængelige via Musikkens Hus’ billetsystem efter først-til-mølle-princippet, og nu er alle billetter til arrangementet revet væk.

Således har flere end 1.100 fans og samarbejdspartnere billet til næste uges store arrangement, der ledes af de to AaB-koryfæer Thomas Augustinussen og Kasper Risgård.

Såfremt nogle af dem, der har sikret sig billetter, melder tilbage, at de er blevet forhindret, kan der frem til arrangementet blive frigivet nogle pladser. Sker dette, vil det blive oplyst på www.aabsport.dk.

Program for aftenen:
Kl. 18.00: Dørene til Musikkens Hus åbner
- Mød spillertruppen og få autografer, hils på Theodor, køb merchandise fra AaB Shoppen, hør livemusik og køb drikkevarer og snacks

Kl. 19.00 - 19.45: Første halvleg
- Velkomst, interviews med akademichef Jacob Larsen samt spillerinterviews

Kl. 19.45 - 20.05: Pause 
- Mulighed for køb af drikke og snacks i foyeren

Kl. 20.05 - 21.00: Anden halvleg
- Indslag fra AaB’s Venner, oplæg fra den sportslige ledelse og spillerpræsentation

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fysiske tests i samarbejde med AAU

17. januar 2024 kl. 08:42 af Rasmus Estrup

Som altid har opstartsfasen budt på en række fysiske tests for vores spillere, men denne vinter har det været lidt anderledes. 

For første gang har vi nemlig samarbejdet med Aalborg Universitets Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Hos Aalborg Universitet har spillerne været igennem såkaldte Golden Standard Tests, der giver mest præcise og korrekte resultater. 

Dette giver bedre grundlag for at kunne lave specifikke og individuelle træningsprogrammer for hver enkelt spiller for at øge den fysiske præstation hos hver enkelt. 

Hør mere om samarbejdet og testene i dette indslag fra AaB TV, der har interviewet AaB's fysiske træner Javier Agenjo og lektor ved Aalborg Universitets Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, Rogerio Pessoto Hirata. 

'