Preseason i Musikkens Hus er udsolgt

17. januar 2024 kl. 11:51 af Rasmus Estrup

Koncertsalen i Musikkens Hus bliver fyldt helt op, når vi i samarbejde med Arbejdernes Landsbank og Musikkens Hus holder preseason-arrangement onsdag 24. januar.

Preseason-arrangementet er forbeholdt vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere. I torsdags blev billetterne tilgængelige via Musikkens Hus’ billetsystem efter først-til-mølle-princippet, og nu er alle billetter til arrangementet revet væk.

Således har flere end 1.100 fans og samarbejdspartnere billet til næste uges store arrangement, der ledes af de to AaB-koryfæer Thomas Augustinussen og Kasper Risgård.

Såfremt nogle af dem, der har sikret sig billetter, melder tilbage, at de er blevet forhindret, kan der frem til arrangementet blive frigivet nogle pladser. Sker dette, vil det blive oplyst på www.aabsport.dk.

Program for aftenen:
Kl. 18.00: Dørene til Musikkens Hus åbner
- Mød spillertruppen og få autografer, hils på Theodor, køb merchandise fra AaB Shoppen, hør livemusik og køb drikkevarer og snacks

Kl. 19.00 - 19.45: Første halvleg
- Velkomst, interviews med akademichef Jacob Larsen samt spillerinterviews

Kl. 19.45 - 20.05: Pause 
- Mulighed for køb af drikke og snacks i foyeren

Kl. 20.05 - 21.00: Anden halvleg
- Indslag fra AaB’s Venner, oplæg fra den sportslige ledelse og spillerpræsentation

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fysiske tests i samarbejde med AAU

17. januar 2024 kl. 08:42 af Rasmus Estrup

Som altid har opstartsfasen budt på en række fysiske tests for vores spillere, men denne vinter har det været lidt anderledes. 

For første gang har vi nemlig samarbejdet med Aalborg Universitets Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Hos Aalborg Universitet har spillerne været igennem såkaldte Golden Standard Tests, der giver mest præcise og korrekte resultater. 

Dette giver bedre grundlag for at kunne lave specifikke og individuelle træningsprogrammer for hver enkelt spiller for at øge den fysiske præstation hos hver enkelt. 

Hør mere om samarbejdet og testene i dette indslag fra AaB TV, der har interviewet AaB's fysiske træner Javier Agenjo og lektor ved Aalborg Universitets Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, Rogerio Pessoto Hirata. 

Vesttribunen holder tøjindsamling på lørdag

16. januar 2024 kl. 15:29 af Rasmus Estrup

Siden 2018 har fanorganisationen Vesttribunen en gang årligt haft tøjindsamling til gavn for Aalborgs udsatte borgere. I år vil indsamlingen foregå lørdag 20. januar fra kl. 13.00 til 16.00 i fanzonen uden for Aalborg Portland Park. 

Igen i år bakker vi op om indsamlingen ved at donere jakker og træningstøj, ligesom der vil være gratis drikkevarer til alle, der kommer forbi for at støtte tøjindsamlingen.

Sammen med Vesttribunen opfordrer vi alle fans til at finde aflagt tøj frem fra skabet, så brugerne af Aalborgs varmestuer får noget varmt tøj i den kolde tid, vi er inde i.

Udover varmt tøj tager varmestuerne også meget gerne imod eksempelvis:
- Soveposer
- Jakker
- Støvler
- Trøjer
- Langt undertøj/skiundertøj
- Undertøj
- Sokker
- Hygiejneartikler

Find yderligere info om begivenheden her.

Tags på denne nyhed

Færre end 150 pladser tilbage til Preseason

16. januar 2024 kl. 09:50 af Rasmus Estrup

Onsdag 24. januar inviterer vi i samarbejde med Arbejdernes Landsbank og Musikkens Hus vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere til et et stort preseason-arrangement i koncertsalen i Musikkens Hus, hvor aftenens værter er de to AaB-ikoner Thomas Augustinussen og Kasper Risgård.

Tilmeldingen åbnede torsdag aften, og allerede nu er der færre end 150 ledige pladser i koncertsalen. Er du sæsonkortholder, har du i torsdags fået en mail om, hvordan du tilmelder dig via Musikkens Hus' billetsystem. Tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet, så skynd dig at hente billet, hvis du vil have en plads til det store arrangement. 

Hver sæsonkortholder kan hente to billetter pr. registreret e-mail i AaB’s billetsystem, og alle deltagere til selve arrangementet skal kunne fremvise et sæsonkort ved indgangen, da arrangementet er forbeholdt sæsonkortholdere og samarbejdspartnere.

Program for aftenen:
Kl. 18.00: Dørene til Musikkens Hus åbner
- Mød spillertruppen og få autografer, hils på Theodor, køb merchandise fra AaB Shoppen, hør livemusik og køb drikkevarer og snacks

Kl. 19.00 - 19.45: Første halvleg
- Velkomst, interviews med akademichef Jacob Larsen samt spillerinterviews

Kl. 19.45 - 20.05: Pause 
- Mulighed for køb af drikke og snacks i foyeren

Kl. 20.05 - 21.00: Anden halvleg
- Indslag fra AaB’s Venner, oplæg fra den sportslige ledelse og spillerpræsentation

Har man som sæsonkortholder ikke modtaget en mail angående tilmelding, eller har man spørgsmål til arrangementet, skal man kontakte mro@aab-as.dk.

Tags på denne nyhed

Gå gratis på museum i denne uge

15. januar 2024 kl. 13:45 af Rasmus Estrup

Vi har sammen med en række nordjyske kulturinstitutioner skabt en oplevelsespakke med gratis aktiviteter for vores sæsonkortholdere, mens der er vinterpause i NordicBet Ligaen.

En del af den gratis oplevelsespakke for alle vores sæsonkortholdere er fri entré til Aalborg Historiske Museum og Vikingemuseet Lindholm Høje i denne uge. 

Aalborg Historiske Museum åbner således dørene gratis for alle sæsonkortholdere fra tirsdag 16. januar til og med lørdag 20. januar

Vikingemuseet Lindholm Høje er der gratis entré for alle vores sæsonkortholdere fra tirsdag 16. januar til og med søndag 21. januar.

For at få gratis adgang til de to museer skal man fremvise et aktivt sæsonkort ved indgangene. 

Hele oplevelsespakken for vores sæsonkortholdere i 2023/2024 består af:

  • Gratis entré til Aalborg Historiske Museum fra mandag 4. december til og med lørdag 16. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med lørdag 20. januar.
  • Gratis entré til Vikingemuseet Lindholm Høje fra mandag 4. december til og med søndag 17. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med søndag 21. januar.
  • Gratis entré til Nordsøen Oceanarium enten søndag 10. december, torsdag 28. december, søndag 14. januar eller søndag 21. januar samt 20 procent rabat på billetter til sæsonkortholderes familiemedlemmer i samme weekend.
  • Gratis entre til Aalborg Zoo enten lørdag 13. januar eller lørdag 20. januar.  
  • Invitation til julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank.
  • Invitation til AaB’s preseason-arrangement 24. januar. 

Oplevelsespakken er kun for sæsonkortholdere - ikke billetabonnenter.

Tags på denne nyhed
'