Hiljemark vil fortsætte udvikling

4. februar 2024 kl. 21:23 af Brian Andersen

Samtidig understreger AaB’s cheftræner Oscar Hiljemark, at resultatet heller ikke er ligegyldigt.

- Det er det aldrig, konstaterer han, før der sættes ord på morgendagens modstander FC Dallas:

- Vores forberedelser viser, at FC Dallas er et fint hold, som kommer med fysik, power og speed, så det bliver en god udfordring for os.

- For vores vedkommende handler det om at bygge videre på vores taktiske plan og struktur, og det gælder både i morgen og på resten af træningslejren, fortæller Oscar Hiljemark.

- Blandt andet har vi nogle nye spillere, der byder sig til, og de hjælper os på hver deres måde i forskellige konstellationer. De er både individuelt dygtige, men også nogle gode mennesker, så det skal nok blive godt sammen med den dygtige trup og gruppe af mennesker, vi har i forvejen, siger Oscar Hiljemark.

I sæsonen 2023 sluttede FC Dallas på en syvendeplads i Major Soccer Leagues Western Conference efter 11 sejre og 13 uafgjorte i 34 kampe.

Kampen spilles kl. 16.00 på La Quinta Football Center – 26 kilometer fra AaB’s lejr i Estepona.

Nordjyske.dk har livestreaming fra opgøret, ligesom der vil være liveopdatering på AaB’s officielle Twitterkonto.

Første træningspas i Estepona veloverstået

3. februar 2024 kl. 22:00 af Brian Andersen

Efter afrejse fra Aalborg Lufthavn til Malaga ankom AaB-delegationen til Estepona ved 17-tiden, og kort tid efter kaldte den første træning på det lækre græstæppe nær Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa, som er adressen de næste ni dage.

Træningen var af lettere karakter med opvarmning, småspil og afslutninger, inden solen gik ned.

Efter dagens fysiske udfoldelser satte Malthe Højholt ord på de kommende dage:

- En træningslejr er altid meget vigtig både rent spillemæssigt og socialt, og det gælder ikke mindst, når vi som os har fået en del nye spillere ind i transfervinduet.

- Og selvfølgelig er det lækkert efter en kold opstart i Danmark at komme herned i varmen og spille på en dejlig græsbane, hvilket også giver bedre tid og plads til at pleje detaljerne, konstaterer Malthe Højholt, som ser frem mod turens to testkampe.

- Ja, det ser ud til at blive et par fine testkampe, hvor vi skal bygge videre på de takter, vi har leveret mod Randers FC og FC Midtjylland, og selvom resultaterne i princippet er ligegyldige i testkampe, så er det fedt, at Oscar (Hiljemark, AaB’s cheftræner, red.) har indprentet os, at det altså også er vigtigt at vinde disse kampe, hvilket man også allerede kunne se i opstarten i sommer.

- Vi er i de to første kampe lykkedes godt med vores høje pres, og mentalt giver det tro på tingene, når vi også formår at vinde mod to dygtige modstandere. I det hele taget synes jeg, vi har en god trup, hvor der virkelig er kamp om pladserne, og det er kun med til at skærpe os, så vi kan være skarpe i det spændende forår, som kommer, siger Malthe Højholt.

Med undtagelse af Nicklas Helenius, der fredag pådrog sig en muskelskade, deltager hele truppen, ligesom også udvalgte spillere fra AaB Akademiet har fornøjelsen af de mildere temperaturer.

På mandag møder AaB den amerikanske Major League Soccer-klub FC Dallas og næste søndag gælder det norske KFUM-Kameratene Oslo.

I morgen, søndag, byder på et enkelt træningspas.

Jens Skibsted er gået bort

3. februar 2024 kl. 18:40 af Rasmus Estrup

Jens Skibsted var en af AaB’s første kontraktspillere, og han spillede i perioden 1972-1979 75 kampe og scorede et mål for AaB’s førstehold. 

Som ungdomsspiller opnåede Jens Skibsted otte ungdomslandskampe og en enkelt scoring. 

Foruden AaB’s førstehold har Jens Skibsted også spillet både seriefodbold og Old Boys-fodbold i AaB. I 2023 spillede Jens Skibsted 20 kampe for AaB’s ældste hold, Old Boys +69.

Sideløbende med spillet på banen bidrog Jens Skibsted også som frivillig leder i seniorafdelingen i AaB af 1885 samt ambassadør i forbindelse med hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

I denne svære stund sender vi vores dybeste kondolencer, tanker og medfølelse til Jens Skibsteds efterladte.

Æret være Jens Skibsteds minde. 

På vegne af AaB af 1885 og AaB A/S

AaB TV: Mød Mathias Jørgensen

2. februar 2024 kl. 14:49 af Rasmus Estrup

I går købte vi Mathias Jørgensen fri af sin kontrakt i Esbjerg fB, hvor offensivspilleren er noteret for 19 scoringer og 23 assists i 51 officielle kampe.

Alene i efterårssæsonen stod vores nye nummer 30 for ti scoringer og 13 assists for Esbjerg fB. 

Tidligere har Mathias Jørgensen også været i AGF, OB og New York Red Bulls, mens ungdomstiden primært blev tilbragt hos FC Nordsjælland.

I dette indslag sætter den 23-årige offensivspiller ord på skiftet til AaB. 

Tags på denne nyhed

Køb billetter til årets to første hjemmekampe

2. februar 2024 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Årets to første hjemmekampe NordicBet Ligaen er også de sidste to hjemmekampe i grundspillet, og du kan nu sikre dig billetter til kampene på www.billet.aabsport.dk.

Forårspremieren er topopgøret mod Sønderjyske, som spilles på Aalborg Portland Park lørdag 24. februar kl. 13.00, og søndag 10. marts kl. 15.00 tager vi så imod Vendsyssel F.F., der har overvintret på fjerdepladsen i NordicBet Ligaen.

Køb billetter til kampene på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan købe et sæsonkortabonnement eller billetabonnement og være sikret en fast plads til alle forårets kampe.

Læs mere om det her. 

Tags på denne nyhed
'