Hiljemark før fredagskampen i Fredericia

1. marts 2024 kl. 08:12 af Rasmus Estrup

NordicBet Ligaens andenpladser gæster rækkens tredjeplads i aften kl. 18.30, hvor vi besøger FC Fredericia på Monjasa Park. 

Inden opgøret ligger vi på andenpladsen med 42 point, mens FC Fredericia er på tredjepladsen med 33 point. 

Forud for aftenens kamp har cheftræner Oscar Hiljemark i dette interview sat ord på forventningerne til aftenens duel, som kan ses på Viaplay. 

Tager du turen til Fredericia, kan du finde al praktisk info her. 

Tags på denne nyhed

de Boer: Presser hinanden og arbejder hårdt

29. februar 2024 kl. 15:53 af Rasmus Estrup

I efterårssæsonen spillede Rody de Boer to pokalkampe fra start, mens det i NordicBet Ligaen blev til en enkelt indskiftning i pausen på udebane mod Sønderjyske, men til årets første opgør i lørdags var den hollandske målmand i startopstillingen.

- Det var rigtig dejligt at starte inde. Ikke mindst på grund af fansene, som leverede en fantastisk opbakning hele kampen. Vi var selvfølgelig ærgerlige over, at det ikke blev til tre point, men dem jagter vi igen i morgen, siger Rody de Boer.

Den 26-årige hollænder startede inde i fire af opstartens fem testkampe, og i de tre sidste kampe var det med fuld spilletid, ligesom i forårspremieren.

- Man vil altid gerne spille, og jeg har arbejdet hårdt for at finde vej til startopstillingen efter et halvår med meget lidt spilletid. Vi har som hold gjort det godt her i opstarten, så jeg var meget glad for at spille i lørdags, siger målmanden og sætter ord på samarbejdet med Josip Posavec.

- Vi har et godt samarbejde, presser hinanden og arbejder begge hårdt. Lige nu arbejder han hårdt for at genvinde pladsen i startopstillingen, og jeg arbejder hårdt for at fastholde min plads i målet, så vi holder hinanden skarpe, siger Rody de Boer.

Indsatsen på træningsbanen i denne uge har ifølge Rody de Boer også været skarp forud for fredagskampen mod FC Fredericia, der ligger på tredjepladsen i NordicBet Ligaen med ni point færre end os.

- Vi har trænet godt, er skarpe og fokuserede, så vi er klar til i morgen. Vores pokalkamp mod FC Fredericia endte desværre med et skuffende nederlag, men præsterer vi, som vi gjorde i lørdags, og får lagt lidt mere tryk på, så tror jeg på, at vi tager tre point med hjem til Aalborg, siger målmanden, der selv vogtede buret i efterårets 3-2-nederlag i pokalturneringen.

- FC Fredericia minder lidt om Sønderjyske i deres spillestil. De vil gerne have bolden og spille god fodbold. Men for os gælder det om at fokusere på at løse vores egne opgaver, og får vi samtidig god opbakning fra vores mange medrejsende fans, så henter vi tre point, slutter Rody de Boer.

Kampstart i morgen er kl. 18.30, og opgøret vises på Viaplay. Tager du turen til Fredericia, kan du læse al praktisk info her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonens seks mål mod FC Fredericia

29. februar 2024 kl. 10:17 af Rasmus Estrup

To gange tidligere i denne sæson har vi stået over for fredagens modstander, FC Fredericia, og det har hidtil ført seks AaB-træffere med sig. 

Du kan se de to kasser af Rasmus Thelander samt målene af Oliver Ross, Melker Widell, Diego Caballo og Allan Sousa i videoen øverst inden kampen i morgen. 

Kampstart i morgen er kl. 18.30, og du kan læse alt om, hvordan du kan støtte holdet fra tribunen i morgen her. 

Har du ikke mulighed for at se kampen fra tribunen i Fredericia, kan opgøret følges på Viaplay. 

Tags på denne nyhed

AaB-trekløver fik spilletid på U/16-landsholdet

29. februar 2024 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Det danske U/16-landshold deltager i øjeblikket i en UEFA Development-turnering i Tyrkiet, og i danskernes første kamp i går var der spilletid til tre af de fire AaB Akademispillere i landsholdstruppen. Desværre tabte U/16-landsholdet med 4-1 til Frankrig. 

Johan Hvistendahl var med i startopstillingen og fik fuld spilletid, mens Valdemar Rubæk Vestergaard i går fik sin U/16-landsholdsdebut, da han blev indskiftet i 76. minut ved stillingen 4-1. I 87. minut fulgte en indskiftning af Malthe Egebæk Mortensen. 

U/16-landsholdet spiller igen fredag mod Japan, og mandag venter et opgør mod Spanien. 

Mens det som nævnt var Valdemar Rubæk Vestergaards første optræden i landsholdsdragten, er Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen nu noteret for henholdsvis syv og fem ungdomslandskampe. Akademispiller Gustav Rubæk Tilsted fra AaB Akademiet er også med på U/16-landsholdets tur til Tyrkiet, og han har endnu sin landsholdsdebut til gode. 

Fælles udmelding fra AaB, AaB Support Club og Vesttribunen

28. februar 2024 kl. 15:30 af Brian Andersen

Nogle udsagn i videoerne var misvisende, og det er blevet præciseret i dialog med alle involverede parter, at alle beslutninger vedrørende klubbens sportslige aspekter, både tidligere og fremtidige, udelukkende træffes af AaB’s ledelse. De tre tyske influencere, Trymacs, ViscaBarca og Sascha Hellinger, er ikke en del af klubbens drift eller tegner klubbens strategi.

AaB er taknemmelig for henvendelserne fra fans og sørgede straks for, at de urigtige citater i den respektive vlog blev fjernet. Herefter blev der aftalt et fysisk møde tirsdag aften mellem AaB, AaB af 1885, AaB Support Club og Vesttribunen.

AaB’s midlertidige administrerende direktør Jesper Dalum udtaler:

- Det har været meget vigtigt for os hurtigt at få ryddet disse misforståelser af vejen, og vi er glade for den dialog, der har været med vores fanscene - senest ved mødet i aftes. Ligesom både i går og i dag, mener vi, at en tæt kommunikation med vores fans også i fremtiden er afgørende.

Laura Meisner, forkvinde for AaB Support Club supplerer:

- Jeg havde ikke selv mulighed for at deltage på mødet, men efter et referat fra mødedeltagere, så er både jeg personligt og ASC glade for den gode dialog og hurtige ageren. Vi er stolte af vores klub, så det er vigtigt at handle, når man ikke kan genkende sin klub.

Christian Rothmann, repræsentant for Vesttribunen, tilføjer:

- Vi har et passioneret fanmiljø med store følelser for klubben, det glæder os derfor at klubben og ejerne har været så lydhøre over for vores synspunkter i denne forbindelse samt korrigerer det billede, tre influencere fejlagtigt tegnede af vores elskede klub. Fejl sker. Det afgørende er, måden vi håndterer dem.

- Nu ser vi fremad og fokus er fuldt rettet mod at forsætte arbejdet både på og uden for banen for at støtte op om vores alles klub, AaB, slutter Christian Rothmann.

AaB’s hensigt er at forfølge en klar strategi om at opbygge en bæredygtig fodboldklub med et stærkt fundament i vores partnerklubber og efterfølgende akademispillerudvikling sammen med et succesfuldt førstehold. Vores fælles primære mål er at fortsætte med at udvikle klubben mod en spændende fremtid, som hele Nordjylland kan være stolt af.
En klar strategi og dens implementering samt en åben og ærlig dialog er altafgørende og forudsætningen for samhørighed.

Tags på denne nyhed
'