AaB TV: Sæsonens seks mål mod FC Fredericia

29. februar 2024 kl. 10:17 af Rasmus Estrup

To gange tidligere i denne sæson har vi stået over for fredagens modstander, FC Fredericia, og det har hidtil ført seks AaB-træffere med sig. 

Du kan se de to kasser af Rasmus Thelander samt målene af Oliver Ross, Melker Widell, Diego Caballo og Allan Sousa i videoen øverst inden kampen i morgen. 

Kampstart i morgen er kl. 18.30, og du kan læse alt om, hvordan du kan støtte holdet fra tribunen i morgen her. 

Har du ikke mulighed for at se kampen fra tribunen i Fredericia, kan opgøret følges på Viaplay. 

Tags på denne nyhed

AaB-trekløver fik spilletid på U/16-landsholdet

29. februar 2024 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Det danske U/16-landshold deltager i øjeblikket i en UEFA Development-turnering i Tyrkiet, og i danskernes første kamp i går var der spilletid til tre af de fire AaB Akademispillere i landsholdstruppen. Desværre tabte U/16-landsholdet med 4-1 til Frankrig. 

Johan Hvistendahl var med i startopstillingen og fik fuld spilletid, mens Valdemar Rubæk Vestergaard i går fik sin U/16-landsholdsdebut, da han blev indskiftet i 76. minut ved stillingen 4-1. I 87. minut fulgte en indskiftning af Malthe Egebæk Mortensen. 

U/16-landsholdet spiller igen fredag mod Japan, og mandag venter et opgør mod Spanien. 

Mens det som nævnt var Valdemar Rubæk Vestergaards første optræden i landsholdsdragten, er Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen nu noteret for henholdsvis syv og fem ungdomslandskampe. Akademispiller Gustav Rubæk Tilsted fra AaB Akademiet er også med på U/16-landsholdets tur til Tyrkiet, og han har endnu sin landsholdsdebut til gode. 

Fælles udmelding fra AaB, AaB Support Club og Vesttribunen

28. februar 2024 kl. 15:30 af Brian Andersen

Nogle udsagn i videoerne var misvisende, og det er blevet præciseret i dialog med alle involverede parter, at alle beslutninger vedrørende klubbens sportslige aspekter, både tidligere og fremtidige, udelukkende træffes af AaB’s ledelse. De tre tyske influencere, Trymacs, ViscaBarca og Sascha Hellinger, er ikke en del af klubbens drift eller tegner klubbens strategi.

AaB er taknemmelig for henvendelserne fra fans og sørgede straks for, at de urigtige citater i den respektive vlog blev fjernet. Herefter blev der aftalt et fysisk møde tirsdag aften mellem AaB, AaB af 1885, AaB Support Club og Vesttribunen.

AaB’s midlertidige administrerende direktør Jesper Dalum udtaler:

- Det har været meget vigtigt for os hurtigt at få ryddet disse misforståelser af vejen, og vi er glade for den dialog, der har været med vores fanscene - senest ved mødet i aftes. Ligesom både i går og i dag, mener vi, at en tæt kommunikation med vores fans også i fremtiden er afgørende.

Laura Meisner, forkvinde for AaB Support Club supplerer:

- Jeg havde ikke selv mulighed for at deltage på mødet, men efter et referat fra mødedeltagere, så er både jeg personligt og ASC glade for den gode dialog og hurtige ageren. Vi er stolte af vores klub, så det er vigtigt at handle, når man ikke kan genkende sin klub.

Christian Rothmann, repræsentant for Vesttribunen, tilføjer:

- Vi har et passioneret fanmiljø med store følelser for klubben, det glæder os derfor at klubben og ejerne har været så lydhøre over for vores synspunkter i denne forbindelse samt korrigerer det billede, tre influencere fejlagtigt tegnede af vores elskede klub. Fejl sker. Det afgørende er, måden vi håndterer dem.

- Nu ser vi fremad og fokus er fuldt rettet mod at forsætte arbejdet både på og uden for banen for at støtte op om vores alles klub, AaB, slutter Christian Rothmann.

AaB’s hensigt er at forfølge en klar strategi om at opbygge en bæredygtig fodboldklub med et stærkt fundament i vores partnerklubber og efterfølgende akademispillerudvikling sammen med et succesfuldt førstehold. Vores fælles primære mål er at fortsætte med at udvikle klubben mod en spændende fremtid, som hele Nordjylland kan være stolt af.
En klar strategi og dens implementering samt en åben og ærlig dialog er altafgørende og forudsætningen for samhørighed.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i februar

28. februar 2024 kl. 08:47 af Rasmus Estrup

Vores eneste NordicBet Ligakamp i februar bød på to mål af henholdsvis Mathias Jørgensen og Melker Widell, og vores fans har nu kåret debutscoringen af Mathias Jørgensen til månedens mål. 

Mathias Jørgensens fuldtræffer efter tre minutters spil fik således 59 procent af stemmerne. Gense målet i videoen øverst. 

Tak til alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om en signeret AaB-fodbold fra Select. Vinderen af præmien blev Mads, som kontaktes på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

Andendragten bæres på fredag

27. februar 2024 kl. 14:31 af Rasmus Estrup

Så vidt muligt stiller vi op i den rød-hvide klubdragt, men det kan ikke lade sig gøre fredag aften på udebane mod FC Fredericia, som spiller i rødt. Derfor vil vi for tredje gang i denne sæson være iklædt den mørkeblå andendragt fra Macron. 

I anledning af #FodboldtrøjeFredag på fredag, er andentrøjen på tilbud på AaB Shoppen, hvor du kan spare 25 procent på trøjen i denne uge. 

Ligesom klubdragten og håndsrækningsdragten er også andendragten en del af "Som Ramt af Lynet"-kollektionen, der hylder fan- og stadionsangen, som AaB's fans siden 2019 har sunget før hver hjemmekamp på Aalborg Portland Park.

På andendragten indgår rød-hvide lyn på bryst, ærmer og shorts, hvilket er en reference til netop førnævnte fan- og stadionsang.

Andendragten er skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Alle AaB's spillertrøjer er skabt i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron. Spillertøjet er designet ved Macrons hovedkontor i Bologna og er i samme høje kvalitet som vores øvrige spillertrøjer fra Macron. 

Køb AaB's klubdragt, andendragt og håndsrækningstrøje på www.aabshoppen.dk. 

Tags på denne nyhed
'