To AaB'ere fik spilletid i målrig U/17-sejr

2. august 2024 kl. 07:57 af Rasmus Estrup

Danmarks U/17-landshold tog i går hul på en internordisk turnering i Sverige med en 3-2-sejr over Finland, og med i den danske startopstilling var Johan Hvistendahl fra AaB Akademiet. 

Til anden halvlegs start fik han selskab af holdkammerat Malthe Egebæk Mortensen, som blev skiftet ind ved pausestillingen 2-1 til Danmark. 

Efter en times spil blev Johan Hvistendahl udskiftet ved stillingen 2-2, men med en dansk scoring i 77. minut blev det til en dansk sejr på 3-2. Alle danske scoringer blev scoret af AC Horsens' Oscar Mandrup. 

For både Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen var det første optræden på U/17-landsholdet. Dermed har Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen i alt opnået henholdsvis 13 og 11 ungdomslandskampe. 

U/17-landsholdet spiller den anden kamp ved den internordiske turnering lørdag eftermiddag mod Norge. Turneringen afsluttes mod Sverige tirsdag aften. 

AaB TV: Mød assistenttræner Jack Cassidy

1. august 2024 kl. 15:32 af Rasmus Estrup

Assistenttræner Jack Cassidy er denne somer blevet en del af trænerstaben omkring 3F Superligaholdet. 

I dette interview med den 34-årige assistenttræner, der er hentet i Cambridge United og også tidligere har været hos blandt andre Luton Town. 

Tags på denne nyhed

Akademispiller udtaget til Islands U/17-landshold

1. august 2024 kl. 14:11 af Rasmus Estrup

Det islandske U/17-landshold har udtaget Helgi Hafsteinn Jóhannsson, som denne sommer er begyndt på AaB Akademiet, til den internationale turnering, Telki Cup, der spilles i Ungarn fra 12. august til 18. august. 

13. august spiller Islands U/17-landshold mod Italien, 15. august venter et opgør mod de ungarske værter og 17. august afslutter Island turneringen med et opgør mod Sydkorea. 

AaB TV: Højholt vinder månedens mål i juli

1. august 2024 kl. 08:36 af Rasmus Estrup

Da Malthe Højholt elegant driblede sig forbi Silkeborg-defensiven, rundede Nicolai Larsen og sparkede sin første officielle scoring i kassen i søndags, scorede han også månedens bedste AaB-mål i juli.

Det har vores fans besluttet efter en afstemning mellem Højholt-træfferen og Mathias Jørgensens 1-0-scoring i samme kamp.

Malthe Højholts mål fik således hele 96 procent af stemmerne.

Tak til alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Rody de Boers kampbrugte og signerede målmandstrøje fra forrige sæson. Vinderen af trøjen blev Esben, som kontaktes på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

8.000 har allerede billet til AaB-Brøndby I.F.

31. juli 2024 kl. 13:03 af Rasmus Estrup

I søndags var vi 9.439 tilskuere på Aalborg Portland Park til sæsonens første hjemmekamp, og det tyder også på, at vi bliver mange til den næste hjemmekamp, der spilles søndag 18. august kl. 18.00 mod Brøndby I.F. 

Allerede nu har flere end 8.000 nemlig billet til kampen. Har du endnu ikke billet, kan de købes på www.billet.aabsport.dk. 

Her kan du også gøre som flere end 5.400 andre og blive sæsonkortabonnent eller billetabonnent. 

Vores næste kamp i 3F Superligaen spilles på lørdag ude mod FC Midtjylland kl. 16.00. Du kan læse al praktisk info om det opgør her. 

Tags på denne nyhed
'