AaB TV: Seneste sejr i Fredericia

24. april 2024 kl. 10:36 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 18.00 gælder det et vigtigt opgør i NordicBet Ligaens oprykningsspil, når vi gæster FC Fredericia på Monjasa Park. Med en sejr i morgen kan vi nemlig sikre tilbagevenden til 3F Superligaen. 

Inden torsdagskampen kan du i videoen øverst gense vores tre scoringer fra seneste duel i Fredericia. 

1. marts vandt vi nemlig 3-2 på Monjasa Park, og på tavlen for os var Rasmus Thelander, Mathias Jørgensen og Lars Kramer. 

Du kan finde al praktisk information om kampen i morgen her, og har du ikke mulighed for at tage turen til Fredericia, kan kampen følges på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 17.30. 

Tags på denne nyhed

AaB-trekløver i U/16-landskamp mod Polen

24. april 2024 kl. 07:57 af Rasmus Estrup

De tre AaB Akademispillere Valdemar Rubæk Vestergaard, Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen er i øjeblikket med det danske U/16-landshold i Rumænien, hvor der skal spilles tre venskabskampe. 

Første kamp blev spillet i går mod Polen, og her var der spilletid til alle tre AaB'ere. Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen var begge i startopstillingen, mens Valdemar Rubæk Vestergaard blev indskiftet i 83. minut, hvor Johan Hvistendahl samtidig forlod på banen. 

Forinden havde Polen bragt sig tidligt foran på et straffespark, mens danskerne udlignede kort før pausen. To minutter inde i anden halvleg gjorde Polen det til 2-1, men efter en time udlignede Danmark til slutresultatet 2-2. 

Malthe Egebæk Mortensen, der fik fuld spilletid, er nu noteret for otte optrædener på U/16-landsholdet, mens Johan Hvistendahl i går rundede ti kampe i nationaldragten, og Valdemar Rubæk Vestergaard, der i tillægstiden var tæt på at komme på tavlen, har spillet fire U/16-landskampe. 

U/16-landsholdet spiller igen i morgen mod Kina, og på lørdag venter et opgør mod Rumænien. 

Andendragten bæres i Fredericia

23. april 2024 kl. 11:54 af Rasmus Estrup

Når vi torsdag kl. 18.00 gæster FC Fredericia på Monjasa Park i en vigtig kamp, vil vi bære den blå andendragt fra Macron, som kan købes her.

Så vidt muligt spiller vi ellers i den rød-hvide klubdragt, men da FC Fredericia spiller i rødt, er det ikke muligt på torsdag, hvor vi med en sejr kan sikre os tilbagevenden til 3F Superligaen. 

Andendragten er ligesom klubdragten og håndsrækningsdragten en del af denne sæsons "Som Ramt af Lynet"-kollektion, der hylder fan- og stadionsangen, som vores fans siden 2019 har sunget før hver hjemmekamp på Aalborg Portland Park. Derfor er dragten prydet af rød-hvide lyn på bryst, ærmer og shorts.

Andendragten er gennem et tæt samarbejde mellem AaB og Macron skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb AaB's klubdragt, andendragt og håndsrækningstrøje på www.aabshoppen.dk. 

Du kan finde al praktisk information om torsdagskampen her. 

Tags på denne nyhed

3F Tribunen er udsolgt til AaB-Hobro I.K.

23. april 2024 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for billetter til vores næste hjemmekamp mod Hobro I.K. søndag 5. maj. Du kan købe billetter til lokalopgøret her. 

Til kampen, hvor der også holdes Partnerklubbernes Dag, har flere end 9.000 fans allerede billet. 

3F Tribunens afsnit for AaB-fans er udsolgt. På Complea Tribunen er der i forvejen frigivet pladser med begrænset udsyn, og i alt er der på Complea Tribunen færre end 500 ledige siddepladser tilbage. 

Fanzonen vil søndag 5. maj være fuld af aktiviteter for børn fra kl. 12.30, mens dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 13.30. 

Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

For hver tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital. Sidstnævnte er efter forårets fire første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 54.886 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Fredericia!

22. april 2024 kl. 10:41 af Rasmus Estrup

Navn: Monjasa Park
Kapacitet: 6.000
Placering udebaneafsnit: Sektion G på Carlsberg Tribunen
Kapacitet i udebaneafsnit: 600

Billetter: 
Voksen: 60 kr. 
Pensionist: 60 kr. 
Børn under 15 år: Gratis

Der tillægges et gebyr på 10 kr. til voksen og pensionist billetterne.

Køb billetter til kampen, der spilles torsdag 25. april kl. 18.00, på https://fcfredericia.dk/kamp/115691/

AaB-tilhængere skal købe billet til Sektion G på Carlsberg Tribunen, der er udebaneafsnittet. Det er ikke tilladt at udvise tilhørsforhold til AaB via eksempelvis trøjer, halstørklæder eller lignende på neutrale pladser. 

Der er ikke mulighed for at købe billetter i udebaneafsnittet. Alle billetter skal købes på forhånd.

Adgang til tribunen åbner en time før kampstart. 

Kørestolsbrugere: 
Ved spørgsmål kan disse rettes til sikkerhedsansvarlig hos FC Fredericia, Martin Colin, på 26427878.

Transport til og fra Fredericia

lles: 
AaB Support Club arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Læs mere her.

Kør selv:  
Monjasa Park
Vestre Ringvej 102 
7000 Fredericia

Tog:
Ankommer man med tog, er der tre forskellige gangstier fra Lumbyesvej, når man har passeret Madsby Legepark. Se billedet herunder. 

Parkering: 
Parkering for AaB-fans foregår foran Fredericia Idrætscenter, til højre for hovedindgangen til Monjasa Park.

For at komme til udebaneafsnittet på Monjasa Park, som er sektion G på Carlsberg Tribunen, så går man syd om Fredericia Idrætscenter mod Hotel Fredericia, og derfra ned til Den Historiske Miniby via Danhostel. Nede ved minibyen går der en sti op til venstre, forbi børnehaven Ta’ Fat og direkte hen til indgangen til udebaneafsnittet.

Udvalg i boderne: 

  • 1 x Fadøl / Breezer (45 kr.)
  • 6 x Fadøl / Breezer (200 kr.)
  • Sodavand (35 kr.)
  • Kildevand (30 kr.)
  • Kaffe (15 kr.)
  • Frankfurter med brød (55 kr.)
  • Medister med brød (45 kr.)

Tifo og flag: 
Herunder følger en liste over materialer, der ikke behøver forhåndsgodkendelser:  
- Små flag  
- Megasize (3x3 meter) 
- Trommer  
- Megafoner  
- Bannere op til 1,5 meter 

Derudover materialer, der er nødvendige for at hænge tifo/bannere/etc. op. Dette glæder gaffatape, strips, malertape, ekstra batterier, etc. Der tillades ikke brug af creperuller eller konfetti på Monjasa Park

 

AaB takker alle for støtten til Hele Nordjyllands Hold på udebane.

Tags på denne nyhed
'