Praktisk info om tirsdagens pokalkamp

24. september 2023 kl. 08:19 af Rasmus Estrup

Kampinfo for FC Fredericia

Spillerunde: 3. runde i Oddset Pokalen
Spilledato: Tirsdag 26. september 2023
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner: Kl. 17.00
Fanzonen åbner: Kl. 16.30
Dommer: Michael Rasmussen

Køb billetter på www.billet.aabsport.dk
Du kan i forsalg købe billetter til pokalkampen mod FC Fredericia på www.billet.aabsport.dk.

På www.billet.aabsport.dk kan du også købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement. Læs mere om abonnementerne her. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 17.00 på tirsdag, og her er det også muligt at købe billetter. 

Tilhængere af FC Fredericia skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Fanzonen åbner kl. 16.30
AaB’s fanzone åbner kl. 16.30 på tirsdag. Her vil der mulighed for at ramme plet i Faxe Kondis Fan Can, købe lækker mad fra grillen eller Bogø Sandwich og
købe vand, øl og slik i boderne. 

Besøg AaB Fanshop i fanzonen
Tirsdag kan du også kigge forbi AaB Fanshop, der er åben i fanzonen. Her kan du blandt andet kan finde AaB’s nye klubdragter og andendragter fra Macron samt nye halstørklæder.

Fanshoppen i fanzonen åbner kl. 16.30.

Indløbsbørn fra ASC Junior
Når de 11 AaB-spillere i startopstillingen løber på banen lige inden kickoff er det sammen med juniormedlemmer af AaB's officielle fanklub, AaB Support Club.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på tirsdag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Resten af året kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også til pokalkampen mod FC Fredericia. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 17.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på tirsdag en time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Udebaneafsnittet er udsolgt i Hjørring

23. september 2023 kl. 11:05 af Rasmus Estrup

Stadion: Nord Energi Arena 
Kapacitet: 10.000  
Placering udebaneafsnit: Nordic Seafood Tribunen (sektion 1, 2 og 3)
Kapacitet udebaneafsnit: 1.250 

Info om billetter: 
Der er allerede udsolgt for AaB-fans, da alle 1.250 billetter til udebaneafsnittet er købt.   

Du behøver ikke printe din billet ud, hvis du har din billet på smartphone, da den kan scannes herpå. Du skal blot huske at have strøm på telefonen og en intakt skærm. Det er den enkelte tilskuers eget ansvar, at billetten kan scannes.  

Transport til og fra Energi Nord Arena 
Adressen til Nord Energi Arena er Tørholmsvej 10, 9800 Hjørring. 

Vesttribunen og AaB Support Club anbefaler, at man tager toget til kampen og deltager i den fælles opvarmning før kampen på Bjesken. Den fælles opvarmning starter kl. 14.30.  

Togafgange fra Aalborg Station: 
- 13.44 
- 14.14 
- 14.44 
- 15.14 
- 15.44 
- 16.14 

Benytter du offentlig transport, stopper toget næsten lige ved døren til Energi Nord Arena. Stå af på Hjørring Station, følg Parallelvej forbi shoppingcentret Metropol, hen til lysreguleringen ved Bropladsen, og følg vejen op til venstre til næste lysregulering. Her går du over vejen og til venstre, indtil du når Skolevangen. Tag et højresving og gå forbi stadion hen til indgang C. 

Efter aftale med Nordjyske Jernbaner, indsættes der et særtog fra Hjørring Station til Aalborg Station efter kampen. 

Særtoget kører fra Hjørring Station (og ikke Hjørring Øst) kl. 21.30 og standser ved alle stationer på vej til Aalborg. 

Parkering: 
Parkeringsmulighederne ved stadion er begrænsede. Fans af udeholdet, der kommer i bil, opfordres til at parkere på grusparkeringen ved Palleskær Engvej, 600 meter fra stadion. 

Mad og drikke: 
På Nord Energi Arena tilbydes det samme til udeholdets tilskuere, som der tilbydes hjemmeholdets fans. Vendsyssel FF har et bredt udvalg af drikkevarer (øl/vand) og madvarer (pølser).  

Tifo og andre fanremedier: 
På Nord Energi Arena ønsker Vendsyssel F.F. en positiv fankultur. Det gælder naturligvis også i afsnittet for udeholdet.  

Herunder følger en liste over materialer, der ikke behøver forhåndsgodkendelse: 
- Små flag 
- Megasize (3×3 meter) 
- Trommer 
- Megafoner 
- Bannere op til 1,5 meter 
- Creperuller 
- Derudover materialer, der er nødvendige for at hænge tifo/bannere/etc. op. Dette gælder gaffatape, strips, malertape, ekstra batterier, etc. 

AaB takker jer alle for den flotte støtte på udebane og ønsker alle en god kamp 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-HB Køge 2-0

23. september 2023 kl. 07:11 af Rasmus Estrup

Foran 8.474 tilskuere på Aalborg Portland Park vandt AaB fredag aften 2-0 over HB Køge i tiende spillerunde i NordicBet Ligaen. 

I en forholdsvis chancefattig første halvleg bragede Melker Widell på smukkeste vis AaB foran til pausestillingen 1-0, da han efter en assist fra Oliver Ross hamrede et langskud op i målhjørnet. 

Efter pausen kom HB Køge først frem til et par muligheder, inden AaB mod slutningen fik flere og flere tilbud. 

Det udmøntede sig i tillægstiden til en fordobling af føringen, da Nicklas Helenius' stikning fandt en fri Lucas Andersen, som sikkert udplacerede HB Køge-keeperen og lukkede kampen til 2-0. 

Sejren betyder, at AaB indtager førstepladsen i NordicBet Ligaen med 24 point efter ti spillerunder. Næste opgave i NordicBet Ligaen er på fredag på udebane mod Vendsyssel F.F., men allerede tirsdag aften skal AaB i aktion igen, når FC Fredericia gæster Aalborg Portland Park i Oddset Pokalen. 

Køb billetter til tirsdagskampen her. 

Tags på denne nyhed

Fredagssejr på 2-0 over HB Køge

22. september 2023 kl. 20:56 af Rasmus Estrup

I en flot kulisse med 8.474 tilskuere på Aalborg Portland Park vandt AaB fredagskampen over HB Køge med 2-0 efter et vidunderligt mål af Melker Widell i første halvleg og en sen scoring af Lucas Andersen. 

Efter en taktfast hyldest af Danmarks krigsveteraner i forbindelse med dagens Veteran Match, begyndte opgøret låst og chancefattigt. Første afslutning kom fra gæsterne, men det forkølede langskud tog Josip Posavec sig uden problemer af.  

Selvom AaB var mest på kuglen, havde Hele Nordjyllands Hold svært ved at få sat spillet omkring gæsternes felt og skabe muligheder. Hjemmeholdets første afslutning kom derfor først efter 28 minutter, hvor Younes Bakiz sparkede et frispark over muren og tvang målmand Sebastian John til at give en returbold, som dog endte i et målspark. 

AaB's første store chance tilfaldt Melker Widell efter 33 minutter. Forinden havde Younes Bakiz erobret bolden højt og var trukket mod baglinjen, hvorfra han lagde et cutback til svenskeren midt i feltet. Men afslutningen blev afrettet og sneg sig lige forbi stolpen og ud til et hjørne. 

Dette blev i første omgang afværget, men endte uden for feltet, hvorfra Richard Odada tog sigte. Hans flade afslutning reddede HB Køge-keeperen i fuldt udstræk. 

I modsatte ende var gæsterne pludselig på spil med en dobbeltchance kort efter. Først var det Efe Bayrak, der blev spillet alene igennem med Josip Posavec, men den kroatiske AaB-målmand kom godt ud af målet og fik reddet afslutningen. Gæsterne bevarede dog angrebet, som førte til en afslutning fra kanten af feltet. Også dette forsøg kom Josip Posavec i vejen for. 

I 37. minut var der så gevinst for Hele Nordjyllands Hold. Efter et par gode træk af Oliver Ross, gav han bolden videre til Melker Widell, der på smukkeste vis hamrede sit langskud op i nærmeste krog til 1-0, stor jubel for tilskuerne på Aalborg Portland Park og en pauseføring på 1-0. 

Gæsterne sad i højere grad på spillet fra anden halvlegs start, og blot et minut efter pausen kom HB Køge til en afslutning, men forsøget uden for feltet sad lige i favnen på AaB-målmanden. Ni minutter inde i anden halvleg prøvede HB Køge igen lykken fra distancen, men denne gang gik bolden forbi mål.  

20 minutter efter pausen foretog AaB tre udskiftninger, da Richard Odada, Diego Caballo og målscorer Melker Widell blev udskiftet med Lucas Andersen, Jakob Ahlmann og Emmanuel Toku. 

Mens AaB havde svært ved at komme til chancer, fik HB Køges William Madsen efter 72 mnutter testet Josip Posavec med en hård afslutning, der tvang AaB-keeperen til at give en returbold. AaB-målmanden nåede dog selv over den løse bold, inden gæsterne kunne nå frem til den. 

Kort efter blev AaB's sidste to udskiftninger foretaget, da Nicklas Helenius og Pedro Ferreira erstattede Oliver Ross og Malthe Højholt.Straks efter sparkede Emmanuel Toku et giftigt langskud lige forbi fjerneste opstander, og med et lille kvarter igen blev Nicklas Helenius nedlagt lige uden for feltet efter et godt AaB-angreb. Frisparket tog Lucas Andersen sig af, men anføreren ramte muren og sparkede returbolden op på Vesttribunen. 

Senere i samme minut fandt et godt indlæg fra Younes Bakiz pandebrasken på Nicklas Helenius, der dog headede forbi. 

I modsatte ende fik Sebastian Larsen en god mulighed, men AaB-defensiven kom i vejen for afslutningen i AaB-feltet, og i 83. minut headede Jakob Ahlmann så et indlæg langt forbi fra udkanten af gæsternes felt. 

AaB kom i de næste par minutter både til afslutninger til Nicklas Helenius og Lucas Andersen. Mens 9'erens afslutning blev blokeret, sparkede Lucas Andersen over HB Køge-målet. 

I tillægstiden fandt en perfekt aflevering fra Nicklas Helenius så Lucas Andersen i en friløber, og alene med HB Køge-keeperen sparkede AaB's nummer 10 sikkert Hele Nordjyllands Hold på 2-0. 

Kort efter ramte Kasper Jørgensen overliggeren med et hovedstød på kampens sidste mulighed. Dermed endte kampen 2-0. 

Sejren betyder, at AaB fortsat er ubesejret i NordicBet Ligaen, som AaB topper med 24 point efter ti kampe. 

Næste kamp i NordicBet Ligaen spilles på fredag på udebane mod Vendsyssel F.F. Allerede på tirsdag spiller AaB dog igen i Oddset Pokalen, når FC Fredericia gæster Aalborg Portland Park. Køb billetter til pokalkampen på www.billet.aabsport.dk. 

Matchfacts - NordicBet Ligaen, grundspil, 10. spillerunde

AaB-HB Køge 2-0 (1-0)
37. min 1-0 Melker Widell, 90. min 2-0 Lucas Andersen
Advarsler AaB: Malthe Højholt (61), Younes Bakiz (90)
Advarsler HB Køge: Janus Seehusen (28), Efe Bayrak (69)
8.474 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (3-4-3): Josip Posavec, Lars Kramer, Rasmus Thelander, Sebastian Otoa, Kasper Jørgensen, Richard Odada (65: Lucas Andersen), Malthe Højholt (74: Pedro Ferreira), Diego Caballo (65: Jakob Ahlmann), Melker Widell (65: Emmanuel Toku), Oliver Ross (74: Nicklas Helenius), Younes Bakiz. 

HB Køge (4-3-3): Sebastian John, Efe Bayrak (72: Emil Villumsen), Marcus Mustac Gudmann, Nemanja Cavnic, Sebastian Larsen, Janus Seehusen, Mike Jensen, William Madsen (81: Lukas Schmidt), Youssef Dhaflaoui (69: Erkan Semovski), Ifenna Dorgu (81: Niklas Jakobsen), Christian Tue (46: Jubril Adedeji). 

Dommer: Jonas Bøgelund

Tags på denne nyhed
'