Kom til Students' Grandstand Party på fredag

19. september 2023 kl. 14:33 af Rasmus Estrup

Flere end 9.000 AaB-fans har allerede billet til AaB's fredagskamp på Aalborg Portland Park mod HB Køge på fredag kl. 19.00.

Til kampen har AaB's samarbejdspartnere Det Nordjyske Mediehus, Faxe Kondi og Arbejdernes Landsbank inviteret studerende på videregående uddannelser i Nordjylland gratis til “Students’ Grandstand Party”.

“Students’ Grandstand Party” begynder med en stor jobmesse ved fanzonen fra kl. 15.30 til kl. 17.30. Her kan de studerende besøge repræsentanter fra en række nordjyske virksomheder for at høre om muligheder for studiejob og praktikforløb, så uddannelsesforløbet kan blive bedst muligt for den studerende.

De 1.000 første studerende på jobmessen får udleveret en voucher til en gratis øl eller sodavand fra Royal Unibrew. Voucheren kan bruges i fanzonen fra kl. 17.00, hvor der også vil være en DJ samt andre aktiviteter.

Programmet for “Students’ Grandstand Party” 22. september:
Kl. 15.30-17.30: Jobmesse ved fanzonen på Aalborg Portland Park
Kl. 17.00-18.00: DJ i fanzonen
Kl. 17.30:Dørene åbner til Aalborg Portland Park 
Kl. 19.00: Kampstart, AaB-HB Køge 

Studerende på videregående uddannelser kan tilmelde sig arrangementet via først-til-mølle her.

For english version, click here.

Billetter til kampen vil blive uddelt ved jobmessen, men det kræver forhåndstilmelding via ovenstående link. Husk at medbringe studiekort. 

Alle tilmeldte studerende vil inden fredag modtage en mail med yderligere informationer. 

Tags på denne nyhed

Flere end 9.000 har billet til fredag

18. september 2023 kl. 15:15 af Rasmus Estrup

AaB skal fredag aften forsøge at forlænge stimen af ubesejrede kampe, når HB Køge kl. 19.00 gæster Aalborg Portland Park. 

De tre samarbejdspartnere, Det Nordjyske Mediehus, Faxe Kondi og Arbejdernes Landsbank inviterer sammen med AaB til "Students' Grandstand Party", hvor studerende på videregående uddannelser i Nordjylland inviteres gratis til jobmesse og kamp på Aalborg Portland Park. 

Derudover holder AaB i samarbejde med DIF Soldaterprojekt og Aalborg Kommune Veteran Match til kampen, hvor danske krigsveteraner hyldes. 

Allerede nu har flere end 9.000 AaB-fans billetter til kampen, og er du ikke studerende kan du købe billetter på www.billet.aabsport.dk.  

Er du studerende på videregående uddannelser i Nordjylland, kan du tilmelde dig Students' Grandstand Party her via først-til-mølle-princippet. 

Er du veteran, kan du tilmelde dig Veteran Match her. 

Tags på denne nyhed

Akademisejre over FC Nordsjælland

18. september 2023 kl. 09:04 af Rasmus Estrup

U/17 Ligaen: AaB-FC Nordsjælland 3-2
AaB’s U/17 Ligahold tog lørdag en stærk sejr over rækkens førsteplads, FC Nordsjælland, der inden kampen havde fået maksimumpoint, men lørdag blev besejret med 3-2 på Hornevej.

Midtvejs i første halvleg fik AaB ellers en scoring annulleret for offside, og da FC Nordsjælland kort før pausefløjtet scorede til 1-0, kunne gæsterne gå til pause i front.

Otte minutter inde i anden halvleg udbyggede gæsterne til 2-0 efter et hjørnespark, men Bertram Peter Skovgaard svarede tilbage med en reducering to minutter senere, da han headede et flot indlæg fra Georg Ejsing i nettet.

Blot yderligere to minutter skulle der gå, før nordjyderne fik bragt balance i stillingen, da Benjamin Pihl Jørgensen udlignede til 2-2 på Bertram Peter Skovgaards oplæg.

Herefter pressede AaB gevaldigt på for et sejrsmål, og efter flere muligheder lykkedes det i 89. minut, da Christian Tcacenco stod for nogle gode driblinger, inden Victor Fjeldgaard til sidst satte sejrsmålet i kassen til 3-2.

- I en jævnbyrdig første halvleg fik vi sat spillet mest på deres banehalvdel, men indkasserede desværre et mål. Selvom FC Nordsjælland kom på 2-0 på en dødbold, havde vi stadig fornemmelsen af, at vi ville vinde kampen, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Vi spillede godt, havde en hurtig boldomgang og fandt de rigtige områder. Det betød også, at vi skabte mange chancer, og derfor var det også fuldt fortjent, at vi vandt. Nu gælder det bare om at fortsætte det hårde arbejde på træningsbanen, så vi kan fortsætte de gode takter, siger Theis Larsen.

AaB’s U/17 Ligahold ligger efter fire kampe på fjerdepladsen med ni point, og næste kamp spilles på lørdag på udebane mod Brøndby I.F.

U/15 Ligaen: AaB-Farum Boldklub 3-0
Også i U/15 Ligaen blev det til en nordjysk sejr over gæsterne fra Farum, som måtte tage hjem med et nederlag på 3-0.

I indledningen var det gæsterne, der satte sig på kampen, dog uden at komme til store chancer, og midt i første halvleg tippede spillet over til AaB’s favør.

Dette udmøntede sig i et føringsmål til hjemmeholdet efter 29 minutter, da Andreas Terp Hansen med et hårdt pres opsnappede bolden på kanten af feltet og satte bolden over keeperen og i mål til 1-0.

Et kvarters tid inde i anden halvleg blev føringen fordoblet, da AaB efter nogle gode kombinationer fik sat Saalman Cabdi Hassan op til en stor mulighed, som blev udnyttet til 2-0.

Kort efter udbyggede Christian Steensgaard Eriksen til slutresultatet 3-0 efter en assist fra Saalman Cabdi Hassan. 

AaB’s U/15 Ligahold står efter tre kampe med otte point, hvilket rækker til en tredjeplads inden næste opgør, der spilles på udebane mod Brøndby I.F. på lørdag.

Tags på denne nyhed

Akademispillere fik debut på U/16-landsholdet

18. september 2023 kl. 07:40 af Rasmus Estrup

I går var der ungdomslandsholdsdebut til to spillere fra AaB Akademiet, da både Malthe Egebæk Mortensen (nr. 13) og Johan Hvistendahl (nr. 23) startede inde i U/16-landsholdets første kamp ved en miniturnering i Belgien.

Modstanderen var Tyrkiet, som bragte sig i front i det 12. minut, men senere i første halvleg udlignede danskerne til 1-1.

To minutter efter pausen gjorde Tyrkiet det til 2-1, og et kvarter før tid blev de to AaB-talenter udskiftet samtidig. Opgøret sluttede med et nederlag på 2-1.

Malthe Egebæk Mortensen og Johan Hvistendahl har mulighed for at spille deres anden U/16-landskamp allerede tirsdag, hvor Danmark møder Portugal. Den tredje og sidste kamp ved miniturneringen i Belgien spilles på torsdag.

Køb billetter til pokalkampen mod FC Fredericia

17. september 2023 kl. 21:13 af Rasmus Estrup

Tirsdag 26. september kl. 18.00 tager AaB imod FC Fredericia i sekstendedelsfinalen i Oddset Pokalen, og du kan nu købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Mens AaB's sæsonkortholdere som altid har fast adgang til alle AaB's kampe med sæsonkortet, har AaB's billetabonnenter siden fredag haft førsteret til at hente billetter til pokalkampen. 

De to dages førsteret er overstået, og derfor er billetsalget nu i gang for alle på www.billet.aabsport.dk. Billetabonnenter kan også fortsat hente deres billet til kampen samme sted. 

Tilhængere af FC Fredericia skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

www.billet.aabsport.dk kan du på nuværende tidspunkt også gøre som flere end 8.000 andre AaB-fans og købe billetter til fredagskampen på Aalborg Portland Park, hvor der er "Students' Grandstand Party". 

Tags på denne nyhed
'