Køb billetter til pokalkampen mod FC Fredericia

17. september 2023 kl. 21:13 af Rasmus Estrup

Tirsdag 26. september kl. 18.00 tager AaB imod FC Fredericia i sekstendedelsfinalen i Oddset Pokalen, og du kan nu købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Mens AaB's sæsonkortholdere som altid har fast adgang til alle AaB's kampe med sæsonkortet, har AaB's billetabonnenter siden fredag haft førsteret til at hente billetter til pokalkampen. 

De to dages førsteret er overstået, og derfor er billetsalget nu i gang for alle på www.billet.aabsport.dk. Billetabonnenter kan også fortsat hente deres billet til kampen samme sted. 

Tilhængere af FC Fredericia skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

www.billet.aabsport.dk kan du på nuværende tidspunkt også gøre som flere end 8.000 andre AaB-fans og købe billetter til fredagskampen på Aalborg Portland Park, hvor der er "Students' Grandstand Party". 

Tags på denne nyhed

AaB hylder danske veteraner på fredag

17. september 2023 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Med afsæt i Flagdagen 5. september går toppen af dansk fodbold, ishockey og håndbold sammen om at sætte fokus på Danmarks soldaterveteraner.  

Det sker, når Veteran Match afvikles over hele landet for at hylde, anerkende og støtte de mennesker, der har sat deres liv på spil for at kæmpe for Danmark i verdens brændpunkter. 

AaB er sammen med Aalborg Kommune med i initiativet og dedikerer hjemmekampen mod HB Køge fredag 22. september til at ære danske krigsveteraner. En del af de danske veteraner er vendt hjem fra hårde missioner i krigszoner med ar på krop og sjæl, andre kom aldrig hjem, og fælles for alle udsendte er, at de har sat livet på spil for en større sag.  

Disse mennesker fortjener anerkendelse for deres indsats, og det gør vi med flag, klapsalver, stadionspeak og specialdesignede spillertrøjer på fredag.  

Spilletrøjerne med et Veteran Match-logo vil efterfølgende komme på auktion for at rejse penge til foreningsaktiviteter under Danmarks Idrætsforbunds Soldaterprojekt, der arbejder for idrætstilbud til skadede veteraner ude i foreningslivet. 

Er du veteran og interesseret i at være en del af Veteran Match 2023, kan du bestille en gratis billet til hyldestkampen på fredag på Aalborg Portland Park her. 

For mere info om Veteran Match 2023 klik ind på veteranmatch.dk.

Tags på denne nyhed

Akademispiller er på U/16 Future-landsholdet

17. september 2023 kl. 07:53 af Rasmus Estrup

I slutningen af august var Christian Steensgaard Eriksen fra AaB Akademiet med på en træningssamling for U/16 Future-landsholdet, og nu er AaB-talentet udtaget til Future-landsholdets to kommende venskabskampe. 

3. oktober spiller Danmarks U/16 Future-landshold mod Belgien i Varde, og to dage senere mødes de to nationer i Billund. 

U/16 Future-landsholdet er for spillere, der typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.  

Prica og Allentoft på tavlen i Viborg

16. september 2023 kl. 16:12 af Brian Andersen

En række spillere fra førsteholdstruppen, heriblandt Lucas Andersen, Jakob Ahlmann, Tim Prica, Pedro Ferreira og Emmanuel Toku, var alle på banen i opgørets første 45 minutter, mens Rody de Boer og Jeppe Pedersen spillede hele kampen.

Og med AaB-briller var første halvleg på Energi Viborg Arena også ganske opløftende med fine spillemæssige momenter og en klar overvægt i chancer, og godt midtvejs i halvlegen blev det fortjent 1-0, da Lucas Andersen med en nydelig pasning sendt Tim Prica alene igennem, hvilket den svenske angriber benyttede til at runde keeperen og fra en lidt spids vinkel sende læderet i netmaskerne.

Selvom der var gode muligheder til blandt andre Emmanuel Toku, Lucas Andersen og Tim Prica, så blev det ved en etmålsføring ved pausen mod et også navnestærkt Viborg F.F.-mandskab.

Qua den store profilmæssige udskiftning i pausen, så skiftede momentum ikke overraskende i det meste af anden halvleg, selvom AaB’s spillere fra akademiet stort set alle gjorde en god figur og i flere omgange tilspillede sig chancer.

Det var dog hjemmeholdets Alassana Jatta, der midtvejs i anden halvleg fik scoret til 1-1, og i fortsættelsen forblev dysten en chancerig affære.

Med to minutter igen troede AaB, at sejren blev sikret, da Patrick Allentoft stjal bolden fra Jakob Bonde på kanten af straffesparksfeltet og prikkede bolden forbi målmanden, men i tillægstiden fik den tidligere AaB’er Anosike Ementa på en returbold tæt under mål skaffet 2-2 til værterne.

Men alt i alt 90 gode og lærerige minutter i Viborg.

Tags på denne nyhed

Udekamp mod Viborg F.F. i Future Cup

16. september 2023 kl. 09:28 af Rasmus Estrup

AaB spiller i dag sæsonens anden kamp i Future Cup, når AaB kl. 13.00 møder Viborg F.F. på Energi Viborg Arena. 

Sæsonens første Future Cup-opgør blev vundet med 3-0 over Silkeborg I.F., og følgende mandskab skal forsøge at følge op på det resultat i dag:

Rody de Boer, Max Vartuli, Jakob Ahlmann, Lucas Andersen, Pedro Ferreira, Tim Prica, Emmanuel Toku, Jeppe Pedersen, Mads Bomholt, Noel Atli Arnorsson, Sebastian Stahlfest, Kasper Davidsen, Eugene Amankwah, Patrick Allentoft, Emil Nymann, Jacob Buus, Malthe Kjølby og Nikolai Veilbæk Andersen.

Dagens kamp kan ses på Energi Viborg Arena, der ligger på Stadion Allé 7, 8800 Viborg. 

Tags på denne nyhed
'