Hiljemark og Kramer før B.93-opgør

22. oktober 2023 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

Kl. 15.00 tager AaB imod B.93 på Aalborg Portland Park, og du kan gøre som flere end 11.000 andre AaB-fans og købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Inden dagens kamp ligger AaB på en delt førsteplads med 30 point, mens B.93 indtager tiendepladsen med 11 point. 

I dette interview sætter Lars Kramer og cheftræner Oscar Hiljemark ord på forventningerne til dagens kamp. 

Fanzonen åbner allerede kl. 12.30, og en time senere åbner billethusene og indgangene til Aalborg Portland Park. Du kan i forsalg købe billet på www.billet.aabsport.dk. 

For hver tilskuer til AaB’s hjemmekampe i NordicBet Ligaen i dette efterår donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2023 går ubeskåret til RAV - Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel. Efter sæsonens seks første hjemmekampe er RAV allerede sikret en donation på 89.094 kr.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonens første møde med B.93

21. oktober 2023 kl. 13:56 af Rasmus Estrup

Flere end 11.000 fans har billet til kampen i morgen mod B.93, og inden opgøret kan du få et gensyn med de tre AaB-scoringer fra sæsonpremieren mod netop B.93, der blev besejret med 3-0 på Østerbro Stadion. 

På tavlen for AaB i det opgør var Lars Kramer, Lucas Andersen og Nicklas Helenius. 

Kampstart i morgen er kl. 15.00, men allerede fra kl. 12.30 er der masser af aktiviteter i fanzonen. 

Umiddelbart inden kampstart vil der i morgen være en hyldest af Kristoffer Pallesen, som har valgt at indstille karrieren efter 180 kampe i AaB-trøjen, og Malthe Højholt, såfremt han starter inde, da han i så fald vil spille sin officielle kamp nummer 100 for Hele Nordjyllands Hold. 

Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Færre end 100 siddepladser tilbage

21. oktober 2023 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

Der er rift om pladserne til kampen mod B.93 på Aalborg Portland Park i morgen. I alt har flere end 11.000 AaB-fans billet til kampen, og der er nu færre end 100 siddepladser tilbage til Complea Tribunen. 

I forvejen er 3F Tribunens afsnit for AaB-fans udsolgt, men det er altså fortsat muligt at købe billet til en siddeplads på Complea Tribunen eller en ståplads på Vesttribunen på www.billet.aabsport.dk. 

Dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 13.30 på søndag, og det samme gør billethusene, såfremt der ikke er udsolgt inden. 

Kampstart på søndag er kl. 15.00, men allerede fra kl. 12.30 er der masser af aktiviteter i fanzonen. 

Se mere praktisk info om kampen her. 

Tags på denne nyhed

Højholt foran jubilæum

20. oktober 2023 kl. 09:32 af Brian Andersen

Malthe Højholt fik sin officielle debut for AaB’s bedste mandskab i pokalsekstendedelsfinalen mod Vejgaard Boldspilklub 25. september 2019 og er desuden noteret for otte U-landskampe for Danmark.

22-årige Malthe Højholt skiftede til AaB Akademiet fra partnerklubben Hjørring I.F. som U/13-spiller.

Hvis Malthe Højholt starter inde mod B.93, vil han umiddelbart før kickoff blive hyldet for sit jubilæum. Ligeledes vil Kristoffer Pallesen, der for nylig meddelte sit karrierestop, blive hyldet søndag på Aalborg Portland Park.

Flere end 11.000 billetter er allerede ude til opgøret. Køb i forsalg billet her. Dysten mod B.93 sættes i gang kl. 15.00 – dørene åbnes kl. 13.30, mens fanzonen er åben fra kl. 12.30.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Bagterp I.F. nomineret til Årets Partnerklub

20. oktober 2023 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Til AaB's opgør mod B.93 på søndag holder AaB i samarbejde med Arbejdernes Landsbank, Macron og Faxe Kondi Partnerklubbernes Dag for at hylde alle AaB's flere end 100 nordjyske partnerklubber.

I den forbindelse vil medlemmer af AaB's partnerklubber løbe på banen med AaB-spillerne, ligesom de tilmeldte partnerklubber deltager i pausekonkurrencen. 

Derudover bliver Årets Frivilligpris uddelt, ligesom Årets Partnerklub 2023 også skal kåres. 

Til sidstnævnte pris er tre klubber nomineret, og den tredje og sidste kandidat er Bagterp I.F., som du kan komme med til i dette indslag fra AaB TV. I indslaget kan du møde Tobias Ørtoft, der er børneudviklingstræner i Bagterp I.F. Han fortæller blandt andet lidt om, hvilke initiativer Bagterp I.F. har haft gennem de seneste par år, hvor klubben næsten har fordoblet sit medlemstal. 

De to andre nominerede partnerklubber er Aars I.K. og IF Skjold Sæby. 

 

Du kan gøre som flere end 11.000 andre AaB-fans og købe billetter til kampen mod B.93 på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed
'