Ferreira i AaB’s udlændinge Top 10

13. oktober 2023 kl. 10:22 af Brian Andersen

Dermed passerede portugiseren i dysten mod AC Horsens, hvor han i øvrigt også scorede, foranliggende Tom van Weert, Kjetil Wæhler og Caca, som delte tiendepladsen på AaB’s All time-liste over kampe af udlændinge for Hele Nordjyllands Hold.

Pedro Ferreira har nu kun tre kampe op til Danny Califf. Hidtil har blot seks udlændinge i AaB’s historie opnået 100 kampe eller flere.

Rody de Boer, Holland  3

59 udlændinge i AaB har gennem tiden opnået 20 kampe eller flere for klubben.

(Statistisk kilde: John Laden Jensen og aabsport.dk).

Færre end 500 siddepladser tilbage til AaB-B.93

13. oktober 2023 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

Tidligere på ugen havde flere end 10.000 AaB-fans allerede sikret sig billet til hjemmekampen mod B.93 søndag 22. oktober, og nu er der færre end 500 siddepladser tilbage til opgøret.

3F Tribunens afsnit for AaB-fans har været udsolgt i en længere periode, men der resterer stadig ledige siddepladser på Complea Tribunen, hvor der i forvejen er åbnet op for salg af pladser med begrænset udsyn.

Derudover er det også fortsat muligt at købe billetter til Vesttribunen. Køb billetter på www.billet.aabsport.dk.

Til opgøret mod B.93 søndag 22. oktober holder AaB Partnerklubbernes Dag i samarbejde med Macron, Arbejdernes Landsbank og Faxe Kondi. I den forbindelse vil der være masser af aktiviteter i fanzonen allerede fra kl. 12.30. Kampstart er kl. 15.00.

Derudover vil der til kampen også være en hyldest af Kristoffer Pallesen, som onsdag indstillede sin karriere.

AaB TV: Bag om sæsonens holdfoto

12. oktober 2023 kl. 15:01 af Rasmus Estrup

I dette indslag fører Melker Widell med AaB TV-mikrofonen dig med rundt bag kulissen inden holdfotoet for sæsonen 2023/24.

På billedet nedenfor kan du se sæsonens holdfoto.

Øverst fra venstre: Simon Enevoldsen, Morten Skjoldager, Fynn-Cedric Bach, Diego Caballo, Jeppe Pedersen, Tim Prica, Malthe Højholt, Jakob Ahlmann, Younes Bakiz, Poul Buus, Javier Agenjo, Rasmus Würtz.

Midten fra venstre: Jens Lykkegaard Olesen, Ernst Damborg, Nicolai Telling Pedersen, Kasper Jørgensen, Richard Odada, Sebastian Otoa, Nicklas Helenius, Lars Kramer, Oliver Ross, Pedro Ferreira, Oscar Hiljemark, Mathias Haugaasen, Klaus Hansen.

Nederst fra venstre: Emmanuel Toku, Lucas Andersen, Rody de Boer, Josip Posavec, Max Vartuli, Rasmus Thelander, Melker Widell.

3-0-sejr i U/15 Ligaen over FC Midtjylland

12. oktober 2023 kl. 09:58 af Rasmus Estrup

Mens hverken U/19 Ligaholdet eller U/17 Ligaholdet var i aktion i går, vandt AaB’s U/15 Ligahold 3-0 på udebane mod FC Midtjylland.

Allerede efter tre minutter kom de nordjyske gæster i front, da et veletableret angreb udmøntede sig i en fuldtræffer af Andreas Terp Hansen.

1-0 var også pauseføringen, og med en koncentreret indsats holdt AaB hjemmeholdet fra store chancer efter pausen.

I modsatte ende slog et tålmodigt AaB-mandskab så til efter 72 minutter, da Amar Hadzajlija efter et nyt, flot AaB-angreb fordoblede føringen til 2-0.

Fire minutter senere lukkede Christoffer Donslund kampen, da han sparkede 3-0-scoringen i kassen.

Sejren betyder, at AaB’s U/15 Ligahold rykker op på tredjepladsen med 15 point efter syv kampe. AaB’s næste kamp i U/15 Ligaen spilles 21. oktober på udebane mod Lyngby Boldklub.

Grønkjær vogtede buret i dansk U/17-sejr

12. oktober 2023 kl. 08:06 af Rasmus Estrup

AaB Akademiets målmand Bertil Grønkjær er i øjeblikket med U/17-landsholdet, der er i gang med en EM-kvalifikationsturnering i Georgien.

I går fik Bertil Grønkjær fuld spilletid i målet, da Danmark vandt første kamp i turneringen med 4-1 over Litauen, der ellers kom foran på et straffespark efter 13 minutter. Danmark svarede hurtigt tilbage med to mål, inden uret rundede 18 minutters spil. Med endnu en dansk scoring inden pausen og et mål i kampens tillægstiden blev det 4-1 til danskerne.

Anden kamp ved EM-kvalifikationsturneringen spilles på lørdag mod værtsnationen Georgien. Den tredje og sidste kamp i Georgien spilles på tirsdag mod Østrig.

Kampen i går var Bertil Grønkjærs tiende ungdomslandskamp.