AaB TV: 200 kamps jubilæum for Helenius

2. december 2023 kl. 08:03 af Rasmus Estrup

Umiddelbart inden kickoff af årets sidste hjemmekamp i søndags mod Hobro I.K. overrakte sportsdirektør Ole Jan Kappmeier blomster til Nicklas Helenius, som i den seneste udekamp mod Næstved Boldklub rundede 200 kampe i AaB-trøjen.

Det jubilæum fortæller Nicklas Helenius om i dette interview til AaB TV.

Her kommer han blandt andet ind på betydningen af at runde 200 kampe for sin hjerteklub, at score sig vej til Top-10 på klubbens all-time topscorerliste, skiftet fra partnerklubben Svenstrup-Godthåb I.F. til AaB og om hvordan Kasper Bøgelund måtte vække angriberen flere gange om ugen, da Nicklas Helenius som ung angriber blev en del af vores førstehold.

Nicklas Helenius og resten af Hele Nordjyllands Hold spiller i morgen sæsonens sidste kamp, når det på udebane gælder 18. spillerunde i NordicBet Ligaen mod HB Køge kl. 15.00.

Tags på denne nyhed

AaB Akademiet søger trænere til AaB+ i SHI

1. december 2023 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

I foråret 2023 præsenterede AaB Akademiet træningskonceptet AaB+, som er et ekstra træningstilbud for U/8-U/10-spillere i Nordjylland.

Træningerne er i 2023 foregået hos vores partnerklub Aalborg KFUM, men børn fra samtlige af vores nordjyske partnerklubber har haft mulighed for at tilmelde sig.

Det har været en stor succes med fuldt besatte hold i både foråret og efteråret, og tilbuddet fortsætter i Aalborg KFUM næste år. Samtidig udvides træningskonceptet, så der også fra foråret 2024 vil være træning i AaB+ hos Skibsby-Højene I.F. (SHI)

I den forbindelse søger AaB Akademiet fodboldtrænere, der gennem uddannelse vil blive klædt godt på til at varetage træninger i AaB+ hos Skibsby-Højene I.F. under supervision af AaB’s akademitrænere. 

Dine arbejdsopgaver
- Varetage træning fredag eftermiddage for mindre grupper af børn i alderen 7-9 år i samarbejdet med supervisor
- Afsætte tid til at forberede dig før træning. AaB Akademiet leverer træningsprogrammet i tråd med klubbens træningsmetodik
- Være en god AaB-repræsentant, som værner om børnenes trivsel og udvikling

Vi tilbyder dig
- At blive en del af et ambitiøst og visionært trænerteam på AaB Akademiet
- Mulighed for deltagelse i AaB Akademiets træneruddannelse
- Løbende sparring og feedback med specialister inden for børnefodbold
- Billetter til AaB’s NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park
- Timeløn pr. træningsaktivitet

Du er
- Motiveret for at udvikle dig som fodboldtræner
- Anerkendende i din tilgang til børn og unge
- Stabil og mødepligtig

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med træning af børne-/ungdomsspillere eller erfaring som spiller på højt niveau. Vi ser ligeledes gerne, at kandidater forsætter som trænere i egen lokale klub sideløbende med aktiviteter i AaB-regi.

Vi forventer, at interesserede kandidater kan træne fredag i eftermiddagstimerne.

Send en motiveret ansøgning og dit træner-CV til ansvarlig for AaB+, Steen Ammundsen, på sa@aab-as.dk. Samtaler holdes løbende.

Yderligere info om tilmelding for spillere til forårets træning i AaB+ i både Aalborg KFUM og Skibsby-Højene I.F. kommer til februar.

Tags på denne nyhed

AaB slutter året i klubdragten

30. november 2023 kl. 15:09 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 15.00 spiller vi årets sidste kamp på udebane mod HB Køge. Du kan læse mere om, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold fra tribunen i Køge her. 

Når spillerne træder ind på kunstgræsbanen på Capelli Sport Stadion søndag eftermiddag vil det være iført vores rød-hvide klubdragt fra Macron. Køb spillertrøjen her. 

Klubdragten, der er skabt i tæt samarbejde mellem AaB og Macron, er i denne sæson en hyldest til fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”, og trøjens rød-hvide striber tager i denne sæson form af lyn, som reference til sangen, der synges før hver hjemmekamp på Aalborg Portland Park. 

Klubtrøjen er skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb AaB’s klubdragt på www.aabshoppen.dk. Her kan du også finde AaB’s andentrøje, håndsrækningstrøje og målmandstrøje.

Tags på denne nyhed

Snævert nederlag i U/19 Ligaen

30. november 2023 kl. 10:51 af Rasmus Estrup

Onsdag eftermiddag spillede vores U/19 Ligamandskab årets sidste kamp ude mod Brøndby I.F., hvor desværre det endte med et 1-0-nederlag.

Hjemmeholdet forsøgte kampen igennem at presse vores U/19-hold tilbage på banen, men de rød-hvide spillere stod godt imod defensivt og havde også selv gode momenter på bolden fremadrettet.

Midtvejs i i anden halvleg scorede Brøndby I.F. til 1-0, og selvom der i de følgende minutter blev jagtet en udligning, lykkedes det ikke. 1-0 blev dermed også slutresultatet.

- Vi spillede egentlig en fin kamp og var især i første halvleg godt med i store dele. Særligt vores forsvar af egen boks var utrolig godt, og vi gav ikke store muligheder væk, selvom de pressede os. På bolden havde vi gode momenter, men manglede den sidste kvalitet i den afgørende pasning eller afslutning, siger U/19 Ligatræner Peter Løvenkrands.

- Det var fedt at se, hvordan spillerne tog imod en ændring i vores opspilsfase, hvilket vi også havde succes med langt hen ad vejen, og der var også flere gode individuelle præstationer. Men vi må også rose Brøndby for at have vise kvalitet kampen igennem og slå til, når chancen bød sig, siger U/19 Ligatræneren.

Peter Løvenkrands har nu stået i spidsen for U/19 Ligaholdet i årets fire sidste kampe, der er endt mod tre point efter to uafgjorte opgør mod AC Horsens og Esbjerg fB - hvoraf det ene gav to point efter en vundet straffesparkskonkurrence - og to nederlag mod henholdsvis FC København og Brøndby I.F.

- Vi er skuffede over, at det ikke er blevet til en sejr endnu. Vi havde håbet at få mere ud af de uafgjorte kampe, mens vi mod Brøndby og FCK har vist, at vi langt hen ad vejen kunne konkurrere med to af rækkens bedste hold. 

- Vi har stadig meget at arbejde på, og jeg synes, at spillerne har taget rigtig godt imod de nye ting, jeg er kommet ind med, så jeg ser frem til at få en god opstart efter nytår, hvor vi forhåbentlig også får nogle sejre, siger Peter Løvenkrands.   

U/19 Ligaholdet overvintrer på 13. pladsen med fem point i 11 kampe. Forårssæsonen indledes 10. februar på udebane mod Silkeborg I.F.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i november

30. november 2023 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

Med 40 procent af stemmerne har vores fans kåret Tim Pricas 2-1-scoring hjemme mod FC Helsingør til månedens mål i november. 

Målet, der blev sat ind efter et godt angreb, som kulminerede med en smuk chipbold fra Younes Bakiz og et glidende lob fra Tim Prica, kan ses i videoen øverst. 

Andenpladsen gik til Lars Kramers mål mod Næstved Boldklub med 23 procent af stemmerne, mens Kasper Jørgensens scoring mod FC Helsingør fik tredjepladsen med 22 procent af stemmerne.

Tak til alle, der deltog i afstemningen - og tillykke til Yasmin, som blev den heldige vinder af Kasper Jørgensens kampbrugte og signerede andentrøje fra forrige sæson. I den forbindelse vil Yasmin modtage en mail fra AaB med nærmere info. 

Tags på denne nyhed
'