Vidste du om AC Horsens og AaB…

1. april 2023 kl. 08:59 af Brian Andersen

- at den forestående duel er 3F Superligakamp nummer 38 mellem AC Horsens og AaB. Statistikken siger 13 sejre til AaB, 17 uafgjorte og syv nederlag samt en målscore på 53-33 i AaB’s favør.

- at AC Horsens og AaB er 3F Superligaens to mindst formstærke klubber målt over de seneste seks kampe, hvor klubberne har opnået henholdsvis to og et point. AC Horsens’ seneste sejr var den 4. november 2022 (5-1 over Randers FC), hvorimod AaB’s seneste sejr daterer sig til den 14. oktober 2022 (2-0 over Lyngby Boldklub).

- at de tre seneste 3F Superligakampe mellem AC Horsens og AaB alle er endt uafgjort. Hvis mødet igen ender uden vinder, vil det være første gang, at AC Horsens og AaB spiller uafgjort fire 3F Superligakampe i træk.

- at efter de to indbyrdes 3F Superligaopgør i sæsonen 2019/2020, som AaB vandt med samlet 9-0, har de seks seneste opgør mellem AC Horsens og AaB blot indeholdt syv scoringer. Og der har maksimalt været et måls forskel mellem de to klubber.

- at i de syv seneste 3F Superligakampe mellem AC Horsens og AaB har udeholdet ikke formået at tage sejren. Seneste tilfælde var i august 2019, hvor AaB vandt 5-0 i Horsens, herefter har hjemmeholdet i fire tilfælde snuppet de tre point, hvorimod de tre resterende kampe er endt uafgjort.

- at fra den nuværende AaB-trup har Nicklas Helenius (5 mål) og Lucas Andersen (2) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod AC Horsens.

- at ud af de 37 tidligere 3F Superligakampe mod AC Horsens har AaB scoret først i 19 tilfælde, hvilket har resulteret i 12 sejre, fem uafgjorte og to nederlag. Omvendt har AC Horsens scoret kampens første mål i ti tilfælde, hvilket har givet AaB én sejr, fire uafgjorte og fem nederlag.

- at AaB har holdt nullet i de to seneste 3F Superligakampe mod AC Horsens, men at man heller ikke har formået at score mod AC Horsens. Det er to gange tidligere, senest august 2019-september 2020, lykkedes AaB at præstere tre clean sheets i træk mod AC Horsens, hvorimod AaB ikke har spillet tre kampe i træk mod AC Horsens uden at score.

- at AaB har tabt de fire seneste 3F Superligakampe på udebane. Hvis det bliver til et nederlag i Horsens søndag eftermiddag, vil det være første gang siden september-november 2016, at AaB taber fem 3F Superliga-udekampe i træk.

- at Oscar Hiljemark har overtaget ansvaret for AaB’s 3F Superligahold efter afskedigelsen af Erik Hamrén. Han har tidligere stået midlertidigt i spidsen for AaB i tre 3F Superligakampe, februar-marts 2022, efter afskeden med Marti Cifuentes og inden tiltrædelsen af Lars Friis.

- at dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt i morgen dømmer sin 25. 3F Superligakamp med AaB som den ene part, hvilket samtidigt er AaB’s første kamp med ham som dommer i indeværende sæson. Jørgen Daugbjerg Burchardt dømte senest AaB i april 2022.

- at Daniel Granli søndag kan spille sin officielle kamp nummer 75 for AaB, mens Allan Sousa kan opnå sin officielle kamp nummer 25 for Hele Nordjyllands Hold.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Hiljemark: Vi skal angribe kampen

31. marts 2023 kl. 14:22 af Rasmus Estrup

Efter fredagens træningspas satte Oscar Hiljemark i dette interview ord på den forestående udekamp mod AC Horsens. Se interviewet i videoen øverst. 

Kampen på søndag spilles kl. 14.00 på Nordstern Arena Horsens. Du kan købe billetter til kampen her.

Se praktisk info om, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold her. 

Tags på denne nyhed

Kom til Horsens for 1 kr. - sidste frist kl. 12.00

31. marts 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB’s spillertrup har sammen med AaB Support Club arrangeret bustur til udekampen mod AC Horsens på søndag for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen.

Du kan således komme med til den vigtige kamp for blot 1 kr., hvis du tilmelder dig her. Men skynd dig, for der er tilmeldingsfrist i dag kl. 12.00.

Knap 500 AaB-fans har allerede sikret sig billet til udebaneafsnittet på Nordstern Arena Horsens, hvor AaB på søndag kl. 14.00 indleder 3F Superligaens Kvalifikationsspil, og der forventes et fyldt udebaneafsnit til kampen.

Køb billet til opgøret på https://ach.eventii.dk/, og læs mere om, hvordan du kan støtte AaB i den vigtige kamp på søndag her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i marts

31. marts 2023 kl. 08:25 af Rasmus Estrup

Med 50 procent af stemmerne har AaB's fans kåret Louka Prips mål til 2-0 mod Viborg F.F. torsdag 2. marts til månedens mål. Andenpladsen gik til Daniel Granlis reduceringsmål i tillægstiden i Odense. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også konkurrencen om en signeret AaB-fodbold. Vinderen af præmien blev efter en lodtrækning Otto, som bliver kontaktet via mail af AaB. 

Gense månedens mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB spiller i klubdragten i Horsens

30. marts 2023 kl. 18:55 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 14.00 tager AaB fat på 3F Superligaens Kvalifikationsspil på udebane mod AC Horsens, og når AaB træder på banen, vil det være iført den rød-hvide klubdragt fra Macron. 

AaB spiller så vidt muligt altid i klubdragten, og da det er muligt på søndag, vil AaB naturligvis være iklædt rød-hvide striber i Horsens. 

Klubdragten er skabt i et tæt samarbejde med Macron. Klubtrøjen er en del af Nordens Paris-kollektionen og bærer Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet. Køb trøjen på www.aabshoppen.dk, hvor du naturligvis også kan finde både AaB's andentrøje, håndsrækningstrøje og målmandstrøje. 

AaB vil i de øvrige kampe i Kvalifikationsspillet bære den rød-hvide klubdragt i udekampene mod FC Midtjylland og Lyngby Boldklub. Under besøget hos Silkeborg I.F. vil den blå andendragt blive brugt, mens håndsrækningstrøjen bæres på udebane mod OB. I pokalkampen på udebane mod Viborg F.F. om en uge vil AaB igen spille i rødt og hvidt. 

Se her, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold i den vigtige kamp i Horsens på søndag. 

Tags på denne nyhed
'