Sander, Ross og Noshe i landsholdsaktion

22. marts 2023 kl. 20:52 af Rasmus Estrup

De tre AaB-spillere har således taget hul på den sidste del af EM-kvalifikationen, Elite Round. 

Theo Sander og Oliver Ross var begge i startopstillingen, da det danske U/19-landshold kl. 17.00 mødte Spanien på udebane.

Theo Sander, der tidligere har optrådt for U/16-, U/17- og U/18-landsholdet fik sin debut for U/19-landsholdet, og målmanden, som stadig har alderen til at spille på U/18-landsholdet, leverede flere stærke redninger og holdt i samtlige 90 minutter buret rent i en kamp, der sluttede 0-0.

Oliver Ross, der i dag spillede sin fjerde U/19-landskamp - og 14 ungdomslandskampe i alt - blev udskiftet ved pausen. 

U/19-landsholdet spiller næste kamp ved Elite Round på lørdag mod Ukraine, og på tirsdag spilles tredje og sidste kamp mod Luxembourg. Kun puljevinderen kvalificerer sig til sommerens U/19 EM-slutrunde. 

Noshe startede inde mod England

Anders Noshe var ligesom de andre AaB'ere også i startopstillingen, da U/17-landsholdet tabte til England i første kamp ved Elite Round, der for U/17-landsholdets vedkommende spilles i Holland.

Inden for den første halve time bragte englænderne sig foran med 2-0, og inden England udbyggede til 3-0 tidligt i anden halvleg, var Anders Noshe blevet udskiftet i sin 14. ungdomslandskamp. 

17 minutter før tid reducerede danskerne til slutresultatet 3-1. 

For U/17-landsholdet gælder, at gruppevinderen samt de syv bedste toere kvalificerer sig til EM-slutrunden. Danmarks næste kamp spilles på lørdag mod Holland, og den sidste kamp venter på tirsdag mod Nordirland. 

Bertil Grønkjær udtaget til U/16-landskampe

22. marts 2023 kl. 16:13 af Rasmus Estrup

Det danske U/16-landshold skal i april deltage i en international turnering i Frankrig, og med i truppen er Bertil Grønkjær, der er målmand på AaB Akademiet. 

Danmark indleder turneringen mod Saudi Arabien 2. april. To dage senere følger en kamp mod Guinea, inden den tredje og sidste puljekamp venter mod Frankrig 6. april. 

Efter de tre indledende puljekampe venter to placeringskampe henholdsvis 8. april og 10. april. 

Bertil Grønkjær har indtil videre spillet tre kampe for U/16-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: 11-årige Isam som stadionspeaker

22. marts 2023 kl. 13:09 af Rasmus Estrup

Søndag var der Børnenes Dag på Aalborg Portland Park. Det betød blandt andet, at en ung AaB-fan fik muligheden for at styre navneopråbet af AaB's startopstilling. 

Denne ære tilfaldt 11-årige Isam Ramulic, som klarede opgaven med bravur. 

I dette indslag fra AaB TV kan du komme med Isam Ramulic ned på banen før, under og efter opråbet. 

Tags på denne nyhed

Billetsalget er åbent til AaB-OB

22. marts 2023 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

AaB træder i næste weekend ind i det meget vigtige Kvalifikationsspil i 3F Superligaen, hvor der venter ti kampe. 

Første hjemmekamp på Aalborg Portland Park spilles 2. påskedag, mandag 10. april kl. 14.00 mod OB. Billetsalget til kampen er netop sat i gang, og du kan sikre dig en billet til kampen på www.billet.aabsport.dk.

www.billet.aabsport.dk kan du også tegne et sæsonkortabonnement og få fast plads til alle fem vigtige hjemmekampe i dette forår. 

Et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. 

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned plus en måned. Læs mere. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hiljemark overtager cheftrænerposten

21. marts 2023 kl. 17:00 af Rasmus Estrup

Oscar Hiljemark er AaB's nye cheftræner, og i dag stod han således i spidsen for Hele Nordjyllands Hold, da truppen trænede på kunstgræsbanen i Gistrup. 

Kom med på træningsbanen i dette indslag, hvor du også gennem et fem minutter langt interview med AaB's cheftræner blandt andet også kan høre, om hans tanker det seneste døgns tid og om den opgave han og klubben står overfor.

Tags på denne nyhed
'