Mantl udtaget til Tysklands U/21-landshold

17. marts 2023 kl. 15:40 af Rasmus Estrup

AaB-målmand Nico Mantl er udtaget til det tyske U/21-landshold, der senere i marts spiller to venskabskampe som forberedelse til sommeren U/21 EM-slutrunde. 

Fredag 24. marts møder tyskerne Japan i Frankfurt, og tirsdag 28. marts gælder det en udekamp mod Rumænien. 

22-årige Nico Mantl er hidtil noteret for fem optrædener på tyske ungdomslandshold, hvoraf fire har været for U/21-landsholdet. Hans seneste optræden på U/21-landsholdet var i en EM-kvalifikationskamp i juli 2022 mod Polen. 

Tags på denne nyhed

Hamrén: En vigtig kamp for begge hold

17. marts 2023 kl. 14:30 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 15.00 tager AaB imod Randers FC på Aalborg Portland Park, og flere end 9.000 fans har allerede sikret sig billet til kampen. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk, hvor børnebilletter kun koster 10 kr. 

Inden søndagskampen sætter cheftræner Erik Hamrén i dette interview ord på den forestående kamp og forberedelserne hertil. 

Dørene og billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 13.30 på søndag, og allerede fra kl. 12.30 er der aktiviteter i fanzonen. 

Tags på denne nyhed

Flere end 9.000 har billet til AaB-Randers FC

17. marts 2023 kl. 13:03 af Rasmus Estrup

Flere end 9.000 fans har allerede købt billet til AaB's 3F Superligakamp mod Randers FC på søndag kl. 15.00, hvor der er Børnenes Dag på Aalborg Portland Park, og du dermed kan købe børnebilletter til kun 10 kr.

Køb billetter til kampen med det samme på www.billet.aabsport.dk.

Foruden billige børnebilletter betyder Børnenes Dag også, at der er masser af muligheder for børn i fanzonen fra kl. 12.30. Her vil Funcenter blandt andet stille op med sjove aktiviteter, ligesom Goal Station også er til stede, så du kan få testet din teknik.

Derudover vil der kl. 13.15 være autografskrivning med AaB-spillere, mens Theodor også gæster fanzonen. Og frem mod kampstart er der også konkurrencer med fede AaB-præmier, ligesom du kan bruge AaB’s hoppeborg og sparkestation eller få ansigtsmaling i AaB-farver.

Inden på banen vil en 11-årig AaB-fan umiddelbart inden kampstart stå for opråbet af AaB’s startopstilling. På storskærmen vil startopstillingen blive vist med tegninger af AaB-spillerne - tegnet af AaB’s unge fans.

3F Tribunens afsnit for AaB-fans er allerede udsolgt, og der er blevet frigivet ekstra siddepladser på både Complea Tribunen og A. Enggaard Tribunen.

Køb billetter til kampen her.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Randers FC…

17. marts 2023 kl. 12:27 af Brian Andersen

- at den forestående duel er 3F Superligakamp nummer 50 mellem AaB og Randers FC. Statistikken siger 19 sejre til AaB, 16 uafgjorte og 14 nederlag samt en målscore på 77-64 i AaB’s favør.

- at AaB er ubesejret mod Randers FC i Aalborg siden september 2019, hvorefter det er blevet til en enkelt AaB-sejr og to uafgjorte.

- at AaB senest havde besøg af Randers FC, da det 8. april 2022 blev 3-0 til AaB efter scoringer af Milan Makaric og to gange Louka Prip.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Louka Prip (2 mål) også Nicklas Helenius (2 mål), Iver Fossum (1), Lucas Andersen (1), Jakob Ahlmann (1) og Rasmus Thelander (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Randers FC.

- at AaB har fået point i syv ud af de seneste otte 3F Superligakampe mod Randers FC, der er endt med to sejre til AaB, fem uafgjorte og et nederlag. Det enlige nederlag var i det seneste opgør, men det er ikke sket siden februar-marts 2019, at AaB har tabt to 3F Superligakampe i træk til Randers FC.

- at AaB med en sejr søndag kan sørge for, at det bliver til to kampe mere mod Randers FC i 3F Superligaen i indeværende sæson. Med et nederlag vil Randers FC nemlig ikke kunne ende i top 6 og dermed ligesom AaB skulle deltage i Kvalifikationsspillet.

- at AaB er uden sejr i de seks seneste 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park, hvor det er endt med tre uafgjorte og tre nederlag. Hvis det ikke bliver til tre point mod Randers FC, vil det være første gang siden august 2018-februar 2019, at AaB er uden sejr i syv hjemmekampe i træk.

- at AaB ikke har formået at score i nogen af de to seneste 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. Hvis det ligeledes ender målløst for hjemmeholdet søndag eftermiddag, vil det være første gang siden marts-april 2011, at AaB præsterer tre målløse hjemmekampe i træk.

- at ud af de 49 tidligere 3F Superligakampe mod Randers FC har AaB scoret først i 30 tilfælde, hvilket har resulteret i 18 sejre, ni uafgjorte og kun tre nederlag. Omvendt har Randers FC scoret kampens første mål i 15 tilfælde, hvilket har givet AaB en sejr, tre uafgjorte og 11 nederlag.

- at dommer Jonas Hansen søndag dømmer sin fjerde 3F Superligakamp med deltagelse af AaB. Hans tre tidligere kampe med AaB har alle været på Aalborg Portland Park og er endt med point til AaB på trods af en udvisning (Pedro Ferreira) og et dømt straffespark mod AaB.

- at i tre af de seneste seks 3F Superligakampe mellem AaB og Randers FC er en spiller blevet udvist (Daniel Granli, Pedro Ferreira og Simon Graves). Hvis mønstret følges fra de seks kampe, vil der falde en udvisning i søndagens kamp mellem de to klubber.

- at datoen 19. marts seks gange tidligere har været anvendt som spilledato for AaB i 3F Superligaen, senest i 2017, hvor det blev til et nederlag på 2-1 mod Viborg F.F. AaB’s fem forudgående 3F Superligakampe på denne dato er alle endt med point i form af tre sejre og to uafgjorte.

- at det respektive hjemmehold ikke har tabt i de seks seneste indbyrdes opgør mellem AaB og Randers FC, hvor det er blevet til to hjemmesejre og fire uafgjorte.

- at AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen Aalborg, som efter forårets første to hjemmekampe allerede er sikret en donation på 28.500 kr. Køb i forsalg billet til dysten mod Randers FC her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Siddepladser frigivet på A. Enggaard Tribunen

17. marts 2023 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for billetter til AaB’s kamp mod Randers FC søndag kl. 15.00 på Aalborg Portland Park, hvor børnebilletter kun koster 10 kr., da der holdes Børnenes Dag i samarbejde med Netcompany og Faxe Kondi.

3F Tribunens afsnit for AaB-fans blev udsolgt i onsdags, og i går blev der frigivet yderligere siddepladser med begrænset udsyn på Complea Tribunen.

Nu er der også åbnet for muligheden for at købe billetter til siddepladser på A. Enggaard Tribunen. Det drejer sig om ca. 630 siddepladser, der er frigivet på A. Enggaard Tribunen.

Køb billetter til kampen her.

Tags på denne nyhed
'