Hamrén om fredagskampen mod OB

9. marts 2023 kl. 14:50 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 19.00 spiller AaB fredagskamp på udebane mod OB, og her kan du læse, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold på Nature Energy Park i Odense. 

Forud for kampen sætter cheftræner Erik Hamrén i dette interview ord på forberedelserne og forventninger til OB-kampen. Se hele interviewet i videoen øverst. 

Kampen i morgen vises på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

Sander og Ross udtaget til U/19-landsholdet

9. marts 2023 kl. 13:27 af Rasmus Estrup

Danmarks U/19-landshold skal ligesom U/17-landsholdet spille UEFA Elite Round, der er sidste del af EM-kvalifikationen. Og med i U/19-landsholdstruppen er både Oliver Ross og Theo Sander. 

Til Elite Round venter der danskerne tre opgør i Spanien. 22. marts spiller Danmark mod Spanien, 25. marts møder Danmark Ukraine og 28. marts er modstanderen Luxembourg. 

Vinderen af gruppen kvalificerer sig til sommerens EM-slutrunde i Malta i juli. 

Theo Sander, der har spillet 15 ungdomslandskampe, er stadig U/18-spiller, og det er første gang, han er udtaget til U/19-landsholdet. Oliver Ross har 13 ungdomslandskampe og fem mål bag sig, og hans statistik for U/19-landsholdet lyder på tre kampe og tre scoringer. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB's seks seneste mål mod OB

9. marts 2023 kl. 11:11 af Rasmus Estrup

Fredag kl. 19.00 gæster AaB OB på Nature Energy Park i Odense, og inden fredagskampen kan du få et gensyn med AaB's seks mål fra de seneste tre møder med OB. 

De tre seneste kampe mod OB er nemlig endte med to AaB-sejre og en pointdeling, og i videoen øverst kan du blandt andet se Lars Kramers hovedstødsmål fra sæsonens første møde, tre mål fra 3-2-sejren på Fyn i marts 2022 og to hovedstødsmål fra fredagssejren på 2-0 på Aalborg Portland Park i efteråret 2021. 

Klik her for at se, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold på tribunen i morgen aften. Har du ikke mulighed for at overvære kampen på Nature Energy Park kan kampen følges på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Haugaard|Braad er guldpartner i AaB

9. marts 2023 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Haugaard|Braad Advokatfirma blev sidste år sølvpartner i AaB, og nu har Haugaard|Braad øget samarbejdet til et guldpartnerskab indtil udgangen af 2024. 

Bliv klogere på det nye guldpartnerskab i AaB TV's interview med Tommy Olesen, der er partner i Haugaard|Braad. 

Tags på denne nyhed

Bliv stadionspeaker til Børnenes Dag

9. marts 2023 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Når 3F Superligaens grundspil afsluttes søndag 19. marts, hvor AaB hjemme møder Randers FC kl. 15.00, holder AaB i samarbejde med Netcompany og Faxe Kondi Børnenes Dag på Aalborg Portland Park.

Børnebilletter til kampen koster kun 10 kr., og i fanzonen vil der fra kl. 12.30 være masser af aktiviteter inden kampstart.

Derudover har en heldig AaB-fan i alderen 8-12 år nu også muligheden for at styre navneopråbet af AaB’s startopstilling sammen med AaB’s sædvanlige stadionspeaker, Lars Bech.

Kender du det helt rette barn til denne opgave, så send os en kort video, hvor drengen eller pigen viser, hvordan startopstillingen bør præsenteres på bedste vis.

Send dit bud til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest søndag 12. marts kl. 20.00 med ”Navneopråb” i emnefeltet. Fylder din video mere, end der er plads til i en e-mail, så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Den heldige vinder får besked i begyndelsen af næste uge. Foruden den unikke oplevelse får den unge fan også fire billetter til kampen.

Tags på denne nyhed
'