Billetsalget er åbent til AaB-OB

22. marts 2023 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

AaB træder i næste weekend ind i det meget vigtige Kvalifikationsspil i 3F Superligaen, hvor der venter ti kampe. 

Første hjemmekamp på Aalborg Portland Park spilles 2. påskedag, mandag 10. april kl. 14.00 mod OB. Billetsalget til kampen er netop sat i gang, og du kan sikre dig en billet til kampen på www.billet.aabsport.dk.

www.billet.aabsport.dk kan du også tegne et sæsonkortabonnement og få fast plads til alle fem vigtige hjemmekampe i dette forår. 

Et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. 

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned plus en måned. Læs mere. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hiljemark overtager cheftrænerposten

21. marts 2023 kl. 17:00 af Rasmus Estrup

Oscar Hiljemark er AaB's nye cheftræner, og i dag stod han således i spidsen for Hele Nordjyllands Hold, da truppen trænede på kunstgræsbanen i Gistrup. 

Kom med på træningsbanen i dette indslag, hvor du også gennem et fem minutter langt interview med AaB's cheftræner blandt andet også kan høre, om hans tanker det seneste døgns tid og om den opgave han og klubben står overfor.

Tags på denne nyhed

AaB åbner kvalifikationsspillet i Horsens

21. marts 2023 kl. 15:58 af Brian Andersen

AaB har otte point op til netop AC Horsens på den rigtige side af nedrykningsstregen i 3F Superligaen.

Begge indbyrdes opgør mellem de to klubber er i grundspillet sluttet uden scoringer.

Programmet for AaB for resten af indeværende sæson er som følger:

3F Superligaen, 23. spillerunde – Søndag 2. april kl. 14.00 – AC Horsens-AaB

Pokalen, 2. kvartfinale – Skærtorsdag 6. april kl. 15.00 – Viborg F.F.-AaB

3F Superligaen, 24. runde – 2. påskedag 10. april kl. 14.00 – AaB-OB

25. runde – Fredag 14. april kl. 19.00 – FC Midtjylland-AaB

26. runde – Fredag 21. april kl. 19.00 – Silkeborg I.F.-AaB

Pokalen, eventuel 1. semifinale – 26. april

3F Superligaen, 27. runde – Søndag 30. april kl. 14.00 – AaB-Lyngby Boldklub

Pokalen, eventuel 2. semifinale – 3. maj

3F Superligaen, 28. runde – Lørdag 6. maj kl. 18.30 – AaB-AC Horsens (reservedato søndag 7. maj kl. 12.00, hvis AaB avancerer til pokalsemifinalerne og i disse får Silkeborg I.F. som modstander)

29. runde – Fredag 12. maj kl. 19.00 – OB-AaB

Pokalen, eventuel finale – 18. maj

3F Superligaen, 30. runde – Søndag 21. maj kl. 14.00 – AaB-FC Midtjylland

31. runde – 2. pinsedag 29. maj kl. 14.00 – Lyngby Boldklub-AaB

32. runde – Lørdag 3. juni kl. 14.00 – AaB-Silkeborg I.F.

Køb sæsonkort til AaB’s hjemmekampe her.

Tags på denne nyhed

3-1-sejr over Vejle Boldklub i Future Cup

20. marts 2023 kl. 15:29 af Rasmus Estrup

AaB gæstede her til eftermiddag Vejle Boldklub i sæsonens femte Future Cup-kamp. En kamp, der endte med en AaB-sejr på 3-1.

Selvom AaB satte sig på spillet fra start mod en meget ungt Vejle-mandskab, så var det hjemmeholdet, der først kom på tavlen, da de tidligt i kampen sendte en afrettet returbold i nettet bag AaB’s sædvanlige U/19 Ligamålmand Daniel Veiby Held.

AaB fortsatte dog med at styre spillet, og inden pausen udlignede Fisnik Isaki, da der i kølvandet på et AaB-frispark opstod klumpspil i feltet, inden bolden trillede hen til Fisnik Isaki, som sendte udligningen i kassen.

Tidligt i anden halvleg var Fisnik Isaki også på pletten med målet til 2-1. I et godt AaB-angreb drev Marco Ramkilde bolden frem og lagde den til rette for Fisnik Isaki, der således blev dobbelt målscorer.

Kort efter skiftede Marco Ramkilde sin rolle fra assistmager til målscorer, da han afgjorde kampen med 3-1-scoringen.

- Det var en fin kamp, hvor vi mod et ungt Vejle-hold satte os på tingene fra start og dominerede spillet - også selvom vi kom bagud på deres første chance, siger assistent- og transitionstræner Rasmus Würtz.

- Vi fik kampen igennem skabt de fleste og største chancer, og der var mange gode individuelle præstationer fra flere af vores spillere, siger Rasmus Würtz.

AaB stillede til opgøret i følgende startopstilling: 

Daniel Veiby Held
Emil Nymann, Sebastian Otoa, Jonas Skulstad, Jakob Ahlmann
Gustav Dahl, Anosike Ementa, Pedro Ferreira
Fisnik Isaki, Marco Ramkilde, Oscar Meedom.

I løbet af anden halvleg blev akademispillerne Kasper Davidsen, Remy Osagie Rasmussen, Patrick Allentoft, Jacob Gaardsøe og Jacob Buus sendt i aktion.

AaB har med dagens sejr vundet tre af sine fem Future Cup-kampe i sæsonen. Den sjette kamp i Future Cup skal spilles på hjemmebane mod Silkeborg I.F., men datoen er endnu ikke fastlagt.

Tags på denne nyhed

Målrig U/15-sejr over Silkeborg I.F.

20. marts 2023 kl. 14:09 af Rasmus Estrup

AaB's U/15 Ligahold var som det eneste af de tre ældste AaB Akademihold i aktion i weekenden, hvor AaB-mandskabet på hjemmebane vandt 5-2 over Silkeborg I.F. Fire af målene scorede Valdemar Rubæk Vestergaard, mens Alvar August Jensen også kom på tavlen - efter oplæg fra Valdemar Rubæk Vestergaard.

AaB kom foran efter blot syv minutter, da Johan Hvistendahl assisterede Valdemar Rubæk Vestergaards første mål. 2-0-scoringen satte Valdemark Rubæk Vestergaard ind på oplæg fra Arthur Madsbøl, inden Alvar August Jensen gjorde det til 3-0 på Valdemark Rubæk Vestergaards assist. 

Kort inden pausen reducerede gæsterne til 3-1, og 12 minutter efter pausen assisterede Arthur Madsbøl Valdemark Rubæk Vestergaards 4-1-mål. 

Silkeborg I.F. kom kort efter på tavlen igen med reduceringen til 4-2, inden Valdemark Rubæk Vestergaard lukkede kampens målkonto med sit fjerde mål på et oplæg fra Alvar August Jensen. 

AaB's U/15 Ligahold ligger på syvendepladsen med 28 point efter 15 kampe og spiller igen på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Farum Boldklub, der ligger på tredjepladsen med to kampe flere og seks point mere end AaB-holdet. 

Tags på denne nyhed
'