AaB TV: Seneste hjemmekamp mod Randers FC

18. marts 2023 kl. 14:49 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 15.00 kommer Randers FC på besøg på Aalborg Portland Park. Du kan gøre som flere end 9.000 andre AaB-fans og købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du finder børnebilletter til kun 10 kr. i anledning af Børnenes Dag i morgen.

Inden søndagskampen kan du i videoen øverst få et gensyn med AaB’s seneste hjemmekamp mod Randers FC. Det var 8. april 2022, hvor AaB vandt 3-0 og Louka Prip stod for to mål og en asisst til 3-0-målet af Milan Makaric.

Fanzonen i morgen åbner kl. 12.30. Dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 13.30 og kampstart følger kl. 15.00.

Tags på denne nyhed

Gensyn med Mathias Ross i pausen i morgen

18. marts 2023 kl. 08:31 af Rasmus Estrup

I september blev Mathias Ross solgt til den tyrkiske storklub Galatasaray SK, og det var på daværende tidspunkt ikke muligt at tage ordentligt afsked med Mathias Ross på Aalborg Portland Park.

Det er der mulighed for på søndag, hvor Mathias Ross kommer på Aalborg Portland Park for første gang siden skiftet. Derfor vil forsvarsspilleren i pausen komme ned på banen for at tage ordentlig afsked med AaB’s fans.

Mathias Ross kom til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM og opnåede 104 officielle kampe og seks scoringer i AaB-trøjen inden skiftet til Galatasaray SK i september.

Flere end 9.000 fans har billet til kampen i morgen, og du kan købe billetter til opgøret her. Børnebilletter til kampen koster kun 10 kr.

Tags på denne nyhed

Mantl udtaget til Tysklands U/21-landshold

17. marts 2023 kl. 15:40 af Rasmus Estrup

AaB-målmand Nico Mantl er udtaget til det tyske U/21-landshold, der senere i marts spiller to venskabskampe som forberedelse til sommeren U/21 EM-slutrunde. 

Fredag 24. marts møder tyskerne Japan i Frankfurt, og tirsdag 28. marts gælder det en udekamp mod Rumænien. 

22-årige Nico Mantl er hidtil noteret for fem optrædener på tyske ungdomslandshold, hvoraf fire har været for U/21-landsholdet. Hans seneste optræden på U/21-landsholdet var i en EM-kvalifikationskamp i juli 2022 mod Polen. 

Tags på denne nyhed

Hamrén: En vigtig kamp for begge hold

17. marts 2023 kl. 14:30 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 15.00 tager AaB imod Randers FC på Aalborg Portland Park, og flere end 9.000 fans har allerede sikret sig billet til kampen. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk, hvor børnebilletter kun koster 10 kr. 

Inden søndagskampen sætter cheftræner Erik Hamrén i dette interview ord på den forestående kamp og forberedelserne hertil. 

Dørene og billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 13.30 på søndag, og allerede fra kl. 12.30 er der aktiviteter i fanzonen. 

Tags på denne nyhed

Flere end 9.000 har billet til AaB-Randers FC

17. marts 2023 kl. 13:03 af Rasmus Estrup

Flere end 9.000 fans har allerede købt billet til AaB's 3F Superligakamp mod Randers FC på søndag kl. 15.00, hvor der er Børnenes Dag på Aalborg Portland Park, og du dermed kan købe børnebilletter til kun 10 kr.

Køb billetter til kampen med det samme på www.billet.aabsport.dk.

Foruden billige børnebilletter betyder Børnenes Dag også, at der er masser af muligheder for børn i fanzonen fra kl. 12.30. Her vil Funcenter blandt andet stille op med sjove aktiviteter, ligesom Goal Station også er til stede, så du kan få testet din teknik.

Derudover vil der kl. 13.15 være autografskrivning med AaB-spillere, mens Theodor også gæster fanzonen. Og frem mod kampstart er der også konkurrencer med fede AaB-præmier, ligesom du kan bruge AaB’s hoppeborg og sparkestation eller få ansigtsmaling i AaB-farver.

Inden på banen vil en 11-årig AaB-fan umiddelbart inden kampstart stå for opråbet af AaB’s startopstilling. På storskærmen vil startopstillingen blive vist med tegninger af AaB-spillerne - tegnet af AaB’s unge fans.

3F Tribunens afsnit for AaB-fans er allerede udsolgt, og der er blevet frigivet ekstra siddepladser på både Complea Tribunen og A. Enggaard Tribunen.

Køb billetter til kampen her.

Tags på denne nyhed
'