Torben Fristrup mindes søndag

21. maj 2023 kl. 10:43 af Brian Andersen

Torben Fristrup havde et stort AaB-hjerte, og siden april 2017 var han en del af bestyrelsen i AaB A/S.

Fra april 2018 var Torben Fristrup AaB’s formand – et hverv som han grundet sygdom trak sig fra i begyndelsen af marts i år, og ved sin død var Torben Fristrup stadig en del af AaB’s lokale storinvestorkreds.

Torben Fristrup blev 71 år.

AaB’s spillere og stab vil i opgøret mod FC Midtjylland bære sørgebind.

Tags på denne nyhed

Hiljemark om opgøret mod FC Midtjylland

21. maj 2023 kl. 09:12 af Rasmus Estrup

Flere end 11.500 fans har billet til dagens 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland, og du kan stadig nå at købe billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Inden dagens duel kan du i dette interview fra i fredags høre cheftræner Oscar Hiljemark sætte ord på forventninger til dagens vigtige 3F Superligaopgør. 

Alle fans opfordres til at komme tidligt, så den værste kødannelse kan undgås. 

Kampstart i dag er kl. 14.00. Dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 12.30 og fanzonen åbner kl. 11.30. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og FC Midtjylland…

20. maj 2023 kl. 19:32 af Brian Andersen

- at den forestående duel er 3F Superligakamp nummer 70 mellem AaB og FC Midtjylland. Statistikken siger 25 sejre til AaB, 11 uafgjorte og 33 nederlag samt en målscore på 80-96 set med AaB’s øjne.

- at AaB efter sejre over Lyngby Boldklub og AC Horsens hjemme på Aalborg Portland Park søndag har mulighed for at tage den tredje sejr i træk på hjemmebane i 3F Superligaen. Det vil i givet fald være første gang siden august-oktober 2021, at AaB vinder hjemmekampe i træk i 3F Superligaen.

- at de to ovennævnte hjemmesejre mod Lyngby Boldklub og AC Horsens tillige begge var med clean sheets. Hvis AaB også kan holde FC Midtjylland fra at score, vil det være første gang siden december 2013-marts 2014, at AaB præsterer tre clean sheets i træk på hjemmebane i 3F Superligaen.

- at AaB er uden nederlag i de fem seneste 3F Superligakampe, der er endt med to sejre og tre uafgjorte. Hvis det bliver til point mod FC Midtjylland, vil det være første gang siden august-september 2021, at AaB er ubesejret i seks 3F Superligakampe i træk.

- at hvis AaB i morgen besejrer eller spiller uafgjort mod FC Midtjylland, vil det være fjerde 3F Superligakamp i træk med point mod uldjyderne. Det har AaB ikke præsteret siden april 2013-juli 2014, hvor det blev til fire sejre og en uafgjort i træk mod FC Midtjylland.

- at klubberne senest mødte hinanden 14. april 2023, hvor det sluttede 1-1 i Herning efter en AaB-træffer af Allan Sousa.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Allan Sousa (2 mål) også Nicklas Helenius (6 mål), Pedro Ferreira (1), Iver Fossum (1) og Daniel Granli (1) tidligere været på måltavlen i en 3F Superligakamp for AaB mod FC Midtjylland.

- at AaB ikke har vundet i de seneste seks 3F Superligakampe mod FC Midtjylland på Aalborg Portland Park eller siden 20. juli 2018, hvor scoringer af Rasmus Thellufsen og Jannik Pohl sørgede for en 2-1 gevinst til AaB.

- at udeholdet har fået point i 11 ud af de 12 seneste 3F Superligakampe mellem AaB og FC Midtjylland. Otte kampe er endda endt med en sejr til udeholdet, hvorimod kun en enkelt kamp er endt med tre point til hjemmeholdet.

- at ud af de 69 tidligere 3F Superligakampe mod FC Midtjylland har AaB scoret først i 27 tilfælde, hvilket har resulteret i 20 sejre, fire uafgjorte og kun tre nederlag. Omvendt har FC Midtjylland scoret kampens første mål i 39 tilfælde, hvilket har givet AaB fem sejre, fire uafgjorte og 30 nederlag.

- at søndagens dommer Morten Krogh tidligere har dømt AaB i 18 3F Superligakampe. Hans seneste kamp med deltagelse af AaB var for tre uger siden mod Lyngby Boldklub.

- at AaB senest i 2018 var i aktion på datoen 21. maj, hvor det sluttede 1-1 på Brøndby Stadion efter en AaB-træffer af Kasper Risgård.

- at AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen i Aalborg, som efter forårets seks første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 96.070 kr. Køb billet til morgendagens dyst mod FC Midtjylland her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Flere end 11.000 har billet til i morgen

20. maj 2023 kl. 13:24 af Rasmus Estrup

Torsdag var der en fantastisk opbakning til Hele Nordjyllands Hold til pokalfinalen i Parken, og opbakningen bliver også stor i morgen, hvor FC Midtjylland gæster Aalborg Portland Park. 

Flere end 11.000 fans har allerede sikret sig billet til søndagskampen, der fløjtes i gang kl. 14.00, og du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

På nuværende tidspunkt er der færre end 600 siddepladser tilbage på hele Aalborg Portland Park, og 3F Tribunen er knap 100 pladser fra at være udsolgt. 

Derfor opfordres alle tilskuere til at komme i god tid, så man undgår den værste kødannelse, og fanzonen åbner med aktiviteter allerede kl. 11.30 i morgen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Seneste mål mod FC Midtjylland

20. maj 2023 kl. 12:11 af Rasmus Estrup

I morgen tager AaB i mod FC Midtjylland i endnu en vigtig 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park. 

Inden kampen kan du i denne video nyde det lange opspil til Allan Sousas føringsmål på udebane mod FC Midtjylland i klubbernes første møde i Kvalifikationsspillet. 

Hele 26 afleveringer i træk blev det til, før Allan Sousa flugtede 1-0-scoringen ind bag Jonas Lössl efter en assist af Daniel Granli. 

Kampstart i morgen er kl. 14.00, og du kan gøre som næsten 11.000 andre og købe billetter til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed
'