Torben Fristrup er død

11. maj 2023 kl. 12:45 af Brian Andersen

Torben Fristrup havde et stort AaB-hjerte, og siden april 2017 var han en del af bestyrelsen i AaB A/S.

Fra april 2018 var Torben Fristrup AaB’s formand – et hverv som han grundet sygdom trak sig fra i begyndelsen af marts i år.

Ved sin død var Torben Fristrup stadig en del af AaB’s lokale storinvestorkreds.

I forbindelse med AaB’s opgør i morgen aften mod OB vil AaB’s spillere bære sørgebind, ligesom Torben Fristrup vil blive mindet ved hjemmekampen på Aalborg Portland Park 21. maj mod FC Midtjylland.

I denne svære stund sender vi vores dybeste kondolencer, tanker og medfølelse til Torben Fristrups efterladte.

Æret være Torben Fristrups minde.

På vegne af
AaB A/S

Tags på denne nyhed

Rekordmange AaB-fans har sæsonkort

11. maj 2023 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Opbakningen til Hele Nordjyllands Hold har været imponerende gennem hele sæsonen, og for første gang i klubbens historie er der nu flere end 4.400 AaB-fans, som har et sæsonkort til Aalborg Portland Park.

I skrivende stund har AaB således 4.436 sæsonkortholdere, og du kan gøre som de 4.436 andre og købe et sæsonkortabonnement her.

Et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Læs mere om fordelene ved at have et sæsonkortabonnement her. 

www.billet.aabsport.dk er billetsalget i fuld gang til pokalfinalen i Parken 18. maj, som flere end 10.000  ligesom du også kan købe billetter til sæsonens to sidste hjemmekampe i 3F Superligaen mod FC Midtjylland og Silkeborg I.F.

Tags på denne nyhed

Otoa, Ross og Sander i sejr over Tyskland

11. maj 2023 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

Det danske U/19-landshold med tre AaB-spillere på banen vandt i går 2-1 over Tyskland i en venskabskamp på Blue Water Arena i Esbjerg.

Med i startopstillingen for danskerne var Oliver Ross og landsholdsdebutant Sebastian Otoa, som begge fik 60 minutters spilletid.

Ved pausen blev Theo Sander indskiftet, og efter en målløs første halvleg kunne Asbjørn Bøndergaard bringe Danmark foran efter 63 minutter. Otte minutter senere udbyggede Zidan Sertdemir til 2-0, inden tyskerne reducerede til slutresultatet 2-1.

Kampen i går var Sebastian Otoas første i nationaldragten, mens Oliver Ross spillede sin 16. ungdomslandskamp, og Theo Sander blev indskiftet til sin 18. landsholdsoptræden.

Billede: Fodboldidioterne.

10.000 AaB-fans har billet til pokalfinalen

10. maj 2023 kl. 20:10 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for billetter til pokalfinalen, og allerede nu har flere end 10.000 AaB-fans købt billetter til finalen mod FC København torsdag 18. maj kl. 17.00. 

AaB’s sæsonkortholdere og samarbejdspartnere fik forkøbsret til billetter i går, og tirsdag aften var alle billetter til D-tribunen revet væk.

I dag kl. 10.30 åbnede salget for AaB’s øvrige fans, og nu nærmer AaB’s halvdel af C-tribunen sig udsolgt, da flere end 10.000 AaB-fans indtil videre har købt billet til pokalfinalen.

Derfor åbner AaB nu for salg til et af AaB’s afsnit på A-tribunen, som kan købes på www.billet.aabsport.dk. AaB's afsnit på A-tribunen vil blive åbnet løbende, som salget udvikler sig. I alt er der sat ca. 15.000 billetter af til AaB-fans til pokalfinalen.

Fanzone i Fælledparken

For at komme i den rette stemning inden kampstart arbejder AaB på at få etableret en stor AaB-fanzone i Fælledparken bag D-tribunen torsdag 18. maj. Mere info om dette følger senere.

Tags på denne nyhed

Vidste du om OB og AaB…

10. maj 2023 kl. 13:39 af Brian Andersen

- at AaB er ubesejret i sine seneste seks betydende kampe.

- at det forestående møde er 3F Superligakamp nummer 94 mellem OB og AaB. Statistikken siger 34 sejre til AaB, 31 uafgjorte og 28 nederlag samt en målscore på 135-126 i AaB’s favør.

- at AaB har vundet sine seneste to 3F Superligakampe. Hvis det mod OB fredag aften bliver til sejr igen, vil det være første gang siden august-september 2021, at AaB vinder tre 3F Superligakampe i træk.

- at AaB er uden nederlag i de fire seneste 3F Superligakampe, der er endt med to sejre og to uafgjorte. Hvis det bliver til point mod OB, vil det være første gang siden august-september 2021, at AaB er ubesejret i fem 3F Superligakampe i træk.

- at formår AaB i morgen aften at holde målet rent, vil det være vil det være første gang siden august 2021, at AaB præsterer tre clean sheets i træk i 3F Superligaen.

- at AaB’s seneste sejr på udebane mod OB forekom ved det forrige besøg, hvor scoringer af Kasper Høgh, Milan Makaric og Kasper Kusk 14. marts 2022 sørgede for en 3-2 sejr til AaB.

- at fra den nuværende AaB-trup har Nicklas Helenius (5 mål), Lucas Andersen (2), Allan Sousa (1), Louka Prip (1), Daniel Granli (1), Lars Kramer (1), Rasmus Thelander (1) og Jakob Ahlmann (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod OB.

- at ud af de 93 tidligere 3F Superligakampe mod OB har AaB scoret først i 46 tilfælde, hvilket har resulteret i 31 sejre, ni uafgjorte og seks nederlag. Omvendt har OB scoret kampens første mål i 37 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, 12 uafgjorte og 22 nederlag.

- at opgøret mellem OB og AaB dømmes af den cypriotiske dommer Chrysovalantis Theouli, da Dansk Boldspil-Union og det cypriotiske fodboldforbund (KOP) har indgået en udvekslingsaftale i foråret 2023. Det er således fjerde 3F Superligakamp med cypriotisk dommer, men første gang for såvel Chrysovalantis Theouli som for de to klubber.

- at OB og AaB også i 2002 mødtes i Odense på datoen 12. maj, hvor OB’s Fernando Derveld stod bag kampens to første mål. Det andet var imidlertid et selvmål, hvorefter Allan Gaarde med et kvarter tilbage af kampen sikrede AaB sejren på 2-1.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed
'