Næsten udsolgt af siddepladser til søndag

5. maj 2023 kl. 19:56 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for AaB's vigtige 3F Superligakamp mod AC Horsens på søndag kl. 12.00 på Aalborg Portland Park, men du kan stadig nå at købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Flere end 11.500 fans har på nuværende tidspunkt billet til kampen, og der er tæt på at være udsolgt af siddepladser. 

Mens AaB's afsnit på 3F Tribunen er udsolgt, er der i alt færre end 50 siddepladser tilbage på Complea Tribunen og A. Enggaard Tribunen. Derudover er der også fortsat billetter til Vesttribunen, som kan købes her. 

Der er fortsat også ledige pladser i udebaneafsnittet på 3F Tribunen, som tilhængere af AC Horsens skal købe billetter til. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Frigiv din plads, hvis du er forhindret
Er du som sæsonkortholder forhindret i at komme til kampen på søndag, så frigiv din plads eller send din billet videre til en ven, så vi kan få fyldt Aalborg Portland Park mest muligt op. 

Sådan gør du: 

Klik her eller på knappen nedenfor. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

- Log ind på din konto i billetsystemet. 
- Vælg ”Min konto” 
- Tryk på ”Funktioner” og vælg ”Frigiv plads, ændre plads, konverter til billet” 
- Her kan du se de kommende kampe, vælg i dette tilfælde Runde 28 AaB – AC Horsens 

Her kan du se dit sæsonkort og
fire muligheder:
 
- Frigiv min plads 
- Ændre tribune/plads 
- Videregiv billet for enkeltstående event 
- Konverter til billet 

Vælg den mulighed, du ønsker, og godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod AC Horsens. Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS. 

Tags på denne nyhed

Flere end 11.000 har billet til søndag

5. maj 2023 kl. 11:50 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 28
Spilledato: Søndag 7. maj 2023
Kick-off: Kl. 12.00
Dørene åbner: Kl. 10.30
Fanzonen åbner: Kl. 09.30
Dommer: Jakob Sundberg

Flere end 11.000 har billet - køb online
Flere end 11.000 AaB-fans har allerede billet til søndagskampen mod AC Horsens, og du kan købe billetter på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.300 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement.

3F Tribunens afsnit for AaB-fans er udsolgt, men der er stadig få siddepladser tilbage på Complea Tribunen og A. Enggaard Tribunen. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 10.30 på søndag, hvor det også er muligt at købe billetter, såfremt der ikke er udsolgt.

Tilhængere af AC Horsens skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Test af billetter og sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
I forårets hjemmekampe er der gang i en testperiode, hvor man ved indgangene kan vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette har givet udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Partnerklubbernes Dag på Aalborg Portland Park
AaB har inviteret klubbens mange nordjyske partnerklubber til Partnerklubbernes Dag på søndag.

Det betyder blandt andet, at de mange deltagende partnerklubber vil være en del af indløbet med AaB-spillerne samt pausekonkurrencen, hvor det som altid gælder om at sparke bolden tættest på midterlinjen.

Fanzonen åbner kl. 09.30
I forbindelse med Partnerklubbernes Dag på søndag vil der være masser af aktiviteter for børn i fanzonen fra kl. 09.30.

Funcenter kommer blandt andet forbi med sjove aktiviteter, ligesom der er mulighed for at få ansigtsmaling i AaB-farver og autografer fra AaB-spillere.

Derudover kan man også prøve kræfter med sin teknik i en Goal Station, hilse på AaB’s maskot Theodor eller købe slik fra en slikbod.

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der på søndag være en salgsvogn med AaB-merchandise til særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Forårsudsalg i AaB Fanshop
Til søndagskampen er der fortsat forårsudsalg i AaB Shoppen, og du kan blandt andet købe nogle af AaB’s spillertrøjer til 20 procents rabat.

Fanshoppen i fanzonen åbner kl. 09.30, mens fanshoppen i foyeren åbner kl. 10.00 på søndag.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen mod OB spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Igen i dette forår kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på søndag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 10.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBACH– følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at store dele af Kastetvej er spærret på grund af vejarbejde. For at tilgå parkeringspladsen mellem Haraldslund og Aalborg Portland Park skal man køre ad Peder Skrams Gade og Suensonsgade for at komme på tilkørslen fra Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Silkeborg I.F. 4-1

5. maj 2023 kl. 06:20 af Rasmus Estrup

Nicklas Helenius, Younes Bakiz, Lucas Andersen og Allan Sousa scorede de fire AaB-mål, der gav Hele Nordjyllands Hold en 4-1-sejr i pokalsemifinalernes returopgør og dermed en samlet semifinalesejr over Silkeborg I.F. på 5-2. 

Torsdag aften var det ellers Tonni Adamsen, der bragte Silkeborg I.F. foran med 1-0 efter et kvarter, men tre minutter senere udlignede Nicklas Helenius med et flot hovedstødsmål. 

Midt i første halvleg bragede Younes Bakiz AaB på 2-1 via indersiden af stolpen. 

I anden halvleg fik gæsterne en scoring annulleret for offside, inden Lucas Andersen sparkede et perfekt frispark over muren og ind ved nærmeste opstander til 3-1. 

I tillægstiden lukkede Allan Sousa endegyldigt kampen, da han udnyttede en friløber og gjorde det til slutresultatet 4-1. 

Se 10 minutters sammendrag af semifinalesejren i videoen øverst. 

Sejren sender AaB i pokalfinalen, der spilles 18. maj kl. 17.00 mod FC København. Al foreløbig information om billetter kan ses her. 

Tags på denne nyhed

Information om billetsalg til pokalfinalen

4. maj 2023 kl. 20:54 af Rasmus Estrup

Første semifinaleopgør i Pokalen i Silkeborg endte med et uafgjort resultat på 1-1. AaB kunne derfor med en flot sejr på 4-1 i aftenens returopgør spille sig i klubbens 13. pokalfinale. Det lykkedes efter scoringer af Nicklas Helenius, Younes Bakiz, Lucas Andersen og Allan Sousa, og det betyder, at der nu venter en pokalfinale i Parken på Kristi himmelfartsdag 18. maj kl. 17.00. 

Modstanderen i finalen bliver enten FC Nordsjælland eller FC København, som netop nu er i gang med returopgøret i den modsatte semifinale.   

Sæsonkortholdere og samarbejdspartnere får forkøbsret 
AaB’s sæsonkortholdere og samarbejdspartnere får forkøbsret til pokalfinalen, hvor hver enkelt sæsonkortholder/samarbejdspartner har mulighed for at købe op til fire billetter.  

Billetsalget igangsættes på www.billet.aabsport.dk tirsdag morgen kl. 10.00. Her vil sæsonkortholdere og samarbejdspartnere have forkøbsret i 24 timer. Herefter gives salget frit.  

Sørg for, at dine oplysninger er korrekte på din profil på www.billet.aabsport.dk, da det er med udgangspunkt i de kontaktoplysninger, der er registreret på din profil, at man vil få mulighed for at udnytte forkøbsretten. 

Fra onsdag kl. 10.30 gives billetsalget frit, så alle øvrige AaB-tilhængere får mulighed at købe billet til AaB’s tribuneafsnit i Parken.  

Flere informationer omkring billetsalget til pokalfinalen vil blive bragt på www.aabsport.dk i løbet af weekenden.   

Tags på denne nyhed
'