Hiljemark om dagens semifinale i Pokalen

4. maj 2023 kl. 09:40 af Rasmus Estrup

I aften gælder det den afgørende pokalsemifinale, når Silkeborg I.F. gæster Aalborg Portland Park kl. 17.30. Du kan købe billetter til den vigtige semifinale kamp på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 16.30 i dag. 

Første semifinaleopgør på Jysk Park i Silkeborg endte 1-1, og dermed er det vinderen af dagens kamp, der får en plads i pokalfinalen 18. maj. 

Efter onsdagstræningen satte Oscar Hiljemark ord på dagens semifinale i det interview, du kan se øverst. 

Køb billetter til dagens kamp her og kig forbi fanzonen, der åbner kl. 15.30 i dag. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Seneste pokalsejr over Silkeborg I.F.

3. maj 2023 kl. 15:26 af Rasmus Estrup

Pokalsemifinalen venter i morgen kl. 17.30 på Aalborg Portland Park, hvor AaB møder Silkeborg I.F. i semifinalernes returopgør. Første opgør endte 1-1 på udebane i Silkeborg, og dermed vil det være vinderen af kampen i morgen, der får en plads i pokalfinalen 18. maj. 

Flere end 8.000 AaB-fans har købt billet til kampen i morgen, og du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk. 

Inden den vigtige kamp i morgen kan du få et gensyn med AaB's seneste hjemmekamp i Pokalen mod Silkeborg I.F. Det opgør blev spillet i marts 2017, hvor AaB vandt 5-0 efter fire fuldtræffere af Rasmus Thellufsen og en scoring af Edison Flores. 

Fanzonen åbner kl. 15.30 i morgen, og dørene til Aalborg Portland Park åbner sammen med billethusene kl. 16.30. 

Du kan også købe billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i april

3. maj 2023 kl. 10:47 af Rasmus Estrup

Allan Sousas elegante Panenka-straffesparksscoring mod Lyngby Boldklub i søndags er af AaB's fans blevet kåret til månedens mål i april i et felt med ti andre kandidater. 

Sejrsmålet mod Lyngby Boldklub modtog 45 procent af stemmerne, og Allan Sousa, der scorede fem mål i april, løb også med andenpladsen, som var hans flugter til 1-0 på udebane mod FC Midtjylland. Tredjepladsen gik til Marco Ramkildes udlignende langskudsmål på udebane mod Silkeborg I.F. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Pedro Ferreiras kampbrugte andentrøje fra sidste sæson. Vinderen af præmien blev Hans, som bliver kontaktet over mail af AaB. 

Du kan se Allan Sousas kølige straffesparksmål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Flere end 8.000 med billet til semifinalen

3. maj 2023 kl. 09:03 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 17.30 danner Aalborg Portland Park ramme om den afgørende pokalsemifinale mod Silkeborg I.F., og flere end 8.000 fans har nu købt billetter til kampen. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk. 

Det første semifinaleopgør på Jysk Park i Silkeborg endte 1-1, og dermed er det vinderen af torsdagskampen på Aalborg Portland Park, der kvalificerer sig til pokalfinalen. 

Kampstart i morgen er kl. 17.30, og fanzonen åbner kl. 15.30. Billethusene og dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 16.30 i morgen. 

Køb i forsalg din billet til semifinalekampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan finde billetter til søndagens kamp i 3F Superligaen mod AC Horsens kl. 12.00. 

Tags på denne nyhed

Billetsalget er åbent til sæsonens sidste kamp

3. maj 2023 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

Lørdag 3. juni kl. 14.00 spiller AaB sæsonens sidste kamp, når Silkeborg I.F. gæster Aalborg Portland Park i 32. spillerunde af 3F Superligaen. Billetsalget til kampen er netop sat i gang på www.billet.aabsport.dk. 

www.billlet.aabsport.dk kan du dermed købe billetter til AaB's fire sidste hjemmekampe i denne sæson. Det gælder pokalsemifinalen i morgen mod Silkeborg I.F., 3F Superligakampen mod AC Horsens på søndag, AaB-FC Midtjylland søndag 21. maj og endelig AaB-Silkeborg I.F. lørdag 3. juni. 

Udeholdets tilhængere skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

 

Tags på denne nyhed
'