Flere siddepladser frigivet til AaB-FC Midtjylland

15. maj 2023 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 14.00 spiller AaB hjemme på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland i en vigtig 3F Superligakamp, og flere end 8.300 AaB-fans har på nuværende tidspunkt billet til kampen. 

Netop nu er der frigivet ca. 370 siddepladser med begrænset udsyn på Complea Tribunen til kampen. Det drejer sig om pladser på Række 1 og Række 20.

Du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk, hvor du også stadig kan finde billetter til pokalfinalen på torsdag mod FC København.  

Tags på denne nyhed

To sejre og et nederlag for AaB Akademiet

15. maj 2023 kl. 09:23 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AGF-AaB 3-0

AaB’s U/19 Ligahold tabte lørdag på udebane til AGF med 3-0.

Hjemmeholdet kom bedst ud til kampen, og med to AaB-fejl efter henholdsvis 19 minutter og 22 minutter kunne AGF bringe sig foran med 2-0.

Frem mod pausen kom AaB bedre med i kampen, men fra starten af anden halvleg overtog aarhusianerne igen overtaget.

Fire minutter efter pausen udmøntede det i kampen sidste scoring, da AGF gjorde det til 3-0.

AaB’s U/19 Ligahold ligger på 11. pladsen i ligaen inden næste kamp, som spilles på lørdag på hjemmebane mod SønderjyskE.

U/17 Ligaen: AGF-AaB 0-3

I U/17 Ligaen er AaB med lørdagens 3-0-sejr over AGF ubesejret i de seneste fire kampe, som har budt på tre sejre i ordinær spilletid og en remis efterfulgt af en nordjysk straffesparkssejr.

Lørdag eftermiddag begyndte AaB opgøret i Aarhus bedst og kom i første halvleg frem til flere gode muligheder, der dog ikke førte scoringer med sig.

Et kvarter inde i anden halvleg kunne AaB så bringe sig fortjent i front, da et indlæg fra Anders Noshe blev sparket i kassen af Felix Nygaard Skovholm.

Efter 72 minutter udbyggede Valdemar Møller Damgaard til 2-0, da han efter et flot forarbejde af Anders Noshe headede læderet i kassen.

Valdemar Møller Damgaard var på pletten igen syv minutter før tid. Denne gang var han assisteret af Felix Nygaard Skovholm, inden Valdemar Møller Damgaard sendte bolden op i målhjørnet og med sin anden scoring i kampen lukkede opgøret med målet til 3-0.

AaB’s U/17 Ligahold, der lige nu ligger på 13. pladsen, skal først i aktion igen onsdag 24. maj på udebane mod FC Midtjylland.

U/15 Ligaen: AGF-AaB 1-2

Også i U/15 Ligaen snuppede AaB tre point med hjem fra weekendens tur til Aarhus, da AaB i slutminutterne slog til to gange.

Efter en målløs første halvleg kom hjemmeholdet 12 minutter efter pausen foran med 1-0, og denne stilling holdt indtil syv minutter før tid, hvor Christian Tcacenco udlignede til 1-1 for AaB-mandskabet.

Et minut før tid sikrede Alvar August Jensen den nordjyske sejr, da han scorede det afgørende mål til 2-1.

AaB’s U/15 Ligahold skal vente indtil 31. maj, før det gælder næste ligakamp, der spilles på hjemmebane mod Lyngby Boldklub.

Tags på denne nyhed

Stor AaB-fanzone i Fælledparken

14. maj 2023 kl. 16:10 af Rasmus Estrup

Torsdag 18. maj kl. 17.00 spiller AaB pokalfinale mod FC København i Parken, og alle AaB-fans kan i fællesskab varme op til finalen lige uden for Parken fra kl. 12.00.

AaB får nemlig en stor fanzone i Fælledparken bag D-tribunen, der er AaB’s stemningsafsnit til pokalfinalen. Fanzonen er åben fra kl. 12.00 til 16.00.

I fanzonen vil der dagen igennem være livemusik og interviews på en stor mobilscene, så den rette stemning opbygges inden kampstart. Et nærmere program for aktiviteterne på scenen præsenteres i dagene op til pokalfinalen.

I samarbejde med Royal Unibrew står AaB i fanzonen for salg af øl, sodavand og vand, der sælges til de priser, man kender fra Aalborg Portland Park:
- Øl: 45 kr.
- Kuffert: 225 kr.
- Sodavand: 30 kr.
- Kildevand: 25 kr.

I den store AaB-fanzone kan man også købe lækkert streetfood fra otte forskellige foodtrucks, så der er lidt til enhver smag.

Derudover kan der købes masser af AaB-merchandise, så du kan blive klædt helt rigtigt på til pokalfinalen og være med til at klæde Parken i rødt. Køb blandt andet AaB's eksklusive og officielle pokalfinale-halstørklæde, som kun sælges på torsdag.

I fanzonen kan du også købe AaB’s officielle Pokalfinale-tee, som du frem til midnat i dag også kan få fingrene i på www.aabshoppen.dk.

AaB opfordrer alle fans til at rydde op efter sig selv dagen igennem ved at benytte de opstillede skraldecontainere i fanzonen og dermed hjælpe AaB’s medrejsende personale, så alle kan få en god oplevelse til årets pokalfinale. 

Har du endnu ikke købt billet til AaB’s tribuneafsnit til pokalfinalen, kan du gøre dette på www.billet.aabsport.dk, hvor salget er åbent for alle AaB-fans.

Yderligere praktisk information om anbefalede ruter til og fra Parken samt instruktioner til busserne med de mange AaB-fans følger en af de kommende dage.

Vi ses til årets fest fanzonen i Fælledparken. Du finder fanzonen bag Parkens D-tribune, som ses på billedet herunder:

Tags på denne nyhed

AaB spiller i klubdragten i pokalfinalen

14. maj 2023 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

Gennem en lodtrækning blev AaB det officielle hjemmehold i pokalfinalen mod FC København på torsdag kl. 17.00, hvor modstanderen i Parken er FC København. Du kan stadig købe billetter til AaB's afsnit på www.billet.aabsport.dk. 

Som hjemmehold bærer AaB naturligvis den rød-hvide klubdragt fra Macron. Klubdragten er skabt i et tæt samarbejde med Macron, og som en del af Nordens Paris-kollektionen er trøjen en hyldest til Aalborg. Derfor indgår Aalborg Tårnets benkonstruktion også i trøjens design.

Trøjen er produceret i et miljøvenligt materiale af 100% genanvendt plastik, og én trøje består af plastik fra 13 halv-liters plastikflasker. 

AaB opfordrer alle fans til at iklæde sig røde farver til pokalfinalen, så AaB's halvdel af Parken bliver helt rød. 

På www.aabsport.dk kan du købe AaB's officielle Pokalfinale-tee til 199 kr., så du er helt klar til finalen. 

Tags på denne nyhed

AaB fylder 138 år

13. maj 2023 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Ved en generalforsamling på Hotel Royal 13. maj 1885 blev AaB grundlagt. Hele Nordjyllands Hold fylder således 138 år i dag.

Tillykke til alle, der har AaB i hjertet. 

På billedet nedenfor kan du se den oprindelige indkaldelse til den stiftende generalforsamling i 1885. 

Tags på denne nyhed
'