Flere end 11.000 har billet til i morgen

20. maj 2023 kl. 13:24 af Rasmus Estrup

Torsdag var der en fantastisk opbakning til Hele Nordjyllands Hold til pokalfinalen i Parken, og opbakningen bliver også stor i morgen, hvor FC Midtjylland gæster Aalborg Portland Park. 

Flere end 11.000 fans har allerede sikret sig billet til søndagskampen, der fløjtes i gang kl. 14.00, og du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

På nuværende tidspunkt er der færre end 600 siddepladser tilbage på hele Aalborg Portland Park, og 3F Tribunen er knap 100 pladser fra at være udsolgt. 

Derfor opfordres alle tilskuere til at komme i god tid, så man undgår den værste kødannelse, og fanzonen åbner med aktiviteter allerede kl. 11.30 i morgen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Seneste mål mod FC Midtjylland

20. maj 2023 kl. 12:11 af Rasmus Estrup

I morgen tager AaB i mod FC Midtjylland i endnu en vigtig 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park. 

Inden kampen kan du i denne video nyde det lange opspil til Allan Sousas føringsmål på udebane mod FC Midtjylland i klubbernes første møde i Kvalifikationsspillet. 

Hele 26 afleveringer i træk blev det til, før Allan Sousa flugtede 1-0-scoringen ind bag Jonas Lössl efter en assist af Daniel Granli. 

Kampstart i morgen er kl. 14.00, og du kan gøre som næsten 11.000 andre og købe billetter til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

10.000 har billet til AaB-FC Midtjylland

19. maj 2023 kl. 09:54 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 30
Spilledato: Søndag 21. maj 2023
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.30
Fanzonen åbner: Kl. 11.30
Dommer: Morten Krogh

Flere end 10.000 har billet - køb online
Flere end 10.000 AaB-fans har allerede billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland, og du kan købe billetter på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.400 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement.
 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 12.30 på søndag, hvor det også er muligt at købe billetter, såfremt der ikke er udsolgt.

Tilhængere af FC Midtjylland skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Test af billetter og sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
I forårets hjemmekampe er der gang i en testperiode, hvor man ved indgangene kan vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette har givet udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Fanzonen åbner kl. 11.30
AaB's fanzone åbner på søndag kl. 11.30. Her vil der være mulighed fpor at få ansigtsmaling i AaB-farver, prøver kræfter med en Goal Station og hilse på Theodor. 

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Du kan også finde masser af AaB-merchandise i AaB Fanshop både i foyeren og i fanzonen. Fanshoppen i fanzonen åbner kl. 11.30, mens dørene til butikken i foyeren åbner kl. 12.00. 

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der på søndag være en salgsvogn med AaB-merchandise til særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Igen i dette forår kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på søndag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBFCM – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at store dele af Kastetvej er spærret på grund af vejarbejde. For at tilgå parkeringspladsen mellem Haraldslund og Aalborg Portland Park skal man køre ad Peder Skrams Gade og Suensonsgade for at komme på tilkørslen fra Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-FC København 0-1

19. maj 2023 kl. 07:00 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 1-0 i pokalfinalen i Parken mod FC København. Se et sammendrag af kampen i videoen øverst.

Nordjyderne gjorde det ellers kampen igennem godt, og efter blot to minutter headede Nicklas Helenius kampens første gode mulighed på mål, men Kamil Grabara i FCK-målet tog fra. 

Nicklas Helenius og Kasper Jørgensen kom senere i første halvleg til nye muligheder, der begge endte uden for rammen, og i modsatte ende gjorde et langskud fra Christian Sørensen det samme. 

To minutter efter pausen sparkede Diogo Goncalves FC københavn foran, da en tilfældig bold faldt ned til ham i yderkanten af feltet, hvorfra han på fornem vis fandt vej til fjerneste målhjørne. 

Kort efter havde Lucas Andersen en giftig flugter, som FCK-målmanden igen reddede, og 12 minutter efter pausen troede AaB og de mange medrejsende fans, at Lars Kramer havde udlignet, da han headede et hjørnespark fra Lucas Andersen i kassen, men efter et VAR-gennemsyn blev scoringen annulleret for offside på Pedro Ferreira. 

Efterfølgende ramte Nicklas Helenius Kamil Grabara på et langskud, inden Lars Kramer og Nico Mantl i modsatte ende kom i vejen for to chancer til københavnerne. 

I slutminutterne var Anosike Ementa tæt på at udligne på et hovedstød, der dog sad i handskerne på Kamil Grabara, og dermed endte kampen med nederlag på 1-0. 

AaB skal i aktion igen allerede på søndag, hvor FC Midtjylland gæster Aalborg Portland Park kl. 14.00 i 3F Superligaen. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Reaktioner efter pokalfinalen

18. maj 2023 kl. 23:50 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed
'