Bliv klædt på til pokalfinalen

9. maj 2023 kl. 11:32 af Rasmus Estrup

Torsdag 18. maj kl. 17.00 spiller AaB pokalfinale i Parken mod FC København, og på AaB Shoppen kan du blive klædt ordentligt på til kampen.

Foruden AaB’s spillertrøjer, kan du nemlig købe den officielle Pokalfinale-tee.

Pokalfinaletrøjen koster 199 kr. og findes både i voksen- og børnestørrelser.

Tags på denne nyhed

Pallesen ude med overrevet akillessene

9. maj 2023 kl. 10:45 af Rasmus Estrup

Kristoffer Pallesen måtte i tillægstiden af søndagens kamp mod AC Horsens forlade banen i smerter, og de efterfølgende undersøgelser har desværre vist, at hans akillessene er overrevet. Derfor undergik Kristoffer Pallesen i går en operation.

- Vi er meget kede af det på Kristoffers vegne, og vi ønsker ham alt det bedste i hans vej tilbage til fodboldbanen, hvor vi naturligvis vil gøre alt for at hjælpe ham så meget som muligt, siger cheftræner Oscar Hiljemark.

Kristoffer Pallesen udtaler:

- Jeg må indrømme, at det gør ondt både fysisk og mentalt, for det er en lang proces, jeg nu skal igennem, og jeg er meget ked af, at jeg ikke kan hjælpe holdet på banen i denne vigtige periode. Jeg vil nu gøre mit bedste for at støtte holdet mest muligt uden for banen. 

- Jeg sætter stor pris på den støtte, jeg allerede har oplevet, og jeg ved, at jeg er i rigtig gode hænder i klubbens dygtige sundhedsapparat, og selvom det kan virke uoverskueligt lige nu, så vender jeg stærkt tilbage, siger Kristoffer Pallesen.

Kristoffer Pallesen har indtil videre spillet 180 kampe for AaB. 

Tags på denne nyhed

AaB møder Silkeborg I.F. i Future Cup

9. maj 2023 kl. 08:51 af Rasmus Estrup

Et U/19-hold med tilføjelse af Jonas Skulstad og Anosike Ementa fra AaB's 3F Superligatrup spiller i dag den sjette og sidste Future Cup-kamp i denne sæson, når Silkeborg I.F. kommer på besøg på Hornevej.

Indtil videre er det blevet til sejre over Vejle Boldklub, FC Midtjylland og Randers FC samt nederlag mod FC Nordsjælland og AC Horsens i de første fem runder i Future Cup. AaB er således placeret på en femteplads inden dagens kamp med ni point.

Til dagens kamp, som spilles på opvisningsbanen på Hornevej kl. 13.00, er følgende spillere udtaget:

Anosike Ementa og Jonas Skulstad fra 3F Superligatruppen samt AaB Akademispillerne Bertil Grønkjær, Nicolai Schmidt, Emil Nymann, Jacob Buus, Benjamin Damsgaard, Gustav Dahl, Fisnik Isaki, Mads Bomholt, Anders Noshe, Jakob Gaardsøe, Patrick Allentoft, Annas Al Hardan, Kasper Davidsen, Kasper Wessel Larsen og Oscar Meedom.

Har man ikke mulighed for at se Future Cup-kampen på Hornevej, kan opgøret følges på nordjyske.dk, der livestreamer kampen.

Tags på denne nyhed

Billetsalget til pokalfinalen begynder i morgen

8. maj 2023 kl. 19:18 af Rasmus Estrup

AaB har netop fået bekræftet, at billetsystemet til pokalfinalen er klar til, at billetsalget kan begynde i morgen, tirsdag, kl. 10.00.

Fra tirsdag kl. 10.00 og 24 timer frem vil AaBs sæsonkortholdere og samarbejdspartnere have forkøbsret på billetter til pokalfinalen. Hver sæsonkortholder og samarbejdspartner har forkøbsret på op til fire billetter til pokalfinalen.

Det er vigtigt, at dine oplysninger er korrekte på din profil på www.billet.aabsport.dk, da det er med udgangspunkt i de kontaktoplysninger, der er registreret på din profil, at man vil få mulighed for at udnytte forkøbsretten.  

Onsdag kl. 10.30 gives billetsalget frit, og her kan alle AaB-fans så købe billetter til pokalfinalen.  

Bemærk at det kun er tilladt for AaB-tilhængere at købe billetter gennem www.billet.aabsport.dktil pokalfinalen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til FC København i AaBs tribuneafsnit i Parken via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten. 

Stemningsafsnit på D-tribunen
Der er sat ca. 15.000 pladser af til AaB-tilhængere i Parken. Det dækker over pladser på hele D-tribunen, halvdelen af C-tribunen og dele af A-tribunen. I første omgang åbnes der for salg af billetter til D-tribunen og AaBs afsnit på C-tribunen. 

AaBs stemningsafsnit kommer til at være på D-tribunen, hvor pladserne vil være unummererede. Pladserne på C-tribunen og A-tribunen er nummererede pladser.  

Prisen for en billet er 300 kr. inkl. gebyr.  

Prisen er den samme for alle uanset alder. Børn såvel som voksne skal således have billet for at få adgang til pokalfinalen, uanset om barnet sidder på skødet af forældrene.  

Der arbejdes på at etablere en stor AaB-fanzone i Fælledparken bag D-tribunen, hvor alle AaB-fans kan samles i timerne op til kampstart. Mere info om dette følger senere.  

Handicapforhold
AaB råder over et begrænset antal kørestolspladser. Bestilling af disse billetter foregår gennem henvendelse til billet@aab-as.dk. Sæsonkortholdere har ligeledes forkøbsret til disse pladser, og vil således havde førsteret, hvis de henvender sig, inden billetsalget frigives tirsdag kl. 10.00. 

Har man behov for en ledsagerbillet, så kan en ledsagerbillet ligeledes rekvireres gennem henvendelse til billet@aab-as.dk. Ved henvendelse skal der fremsendes billede af gyldigt ledsagerkort. 

Tags på denne nyhed

AaB offentliggør prospekt i forbindelse med kapitaludvidelse

8. maj 2023 kl. 13:40 af Brian Andersen

Bestyrelsen i Aalborg Boldspilklub A/S fik på den ordinære generalforsamling 19. april 2023 bemyndigelse til at udvide AaB A/S’ kapitalgrundlag gennem en emission med fortegningsret for de eksisterende aktionærer.

Provenuet fra udbuddet skal dels styrke AaB’s generelle kapitalberedskab og dels anvendes inden for nedenstående områder: 

Provenuet fra udbuddet skal styrke AaB’s generelle kapitalberedskab og primært anvendes til investeringer i AaB Akademiet. Udvikling af egne talenter, dels med henblik på integrering i Superligatruppen og dels med henblik på realisering af fremtidige transferindtægter, er fortsat en nøglefaktor i AaB’s fremtidige strategi. Derfor vil AaB de kommende år sammen med ressourcer og kompetencer fra AaB’s kommende storaktionær Sports Strategy Excellence 22 intensivere og strukturere talentudviklingen yderligere. Dette medfører ud over øgede investeringer i staben omkring akademiet, kontinuerlige investeringer i den teknologiske og fysiske infrastruktur på AaB’s anlæg på Hornevej.

I AaB’s nuværende Superligatrup har ti spillere spillet ungdomsfodbold i klubben.

AaB’s bestyrelsesformand Niels David Nielsen udtaler:

- Planlægningen af fremtiden for det nye AaB er i fuld gang, og vi er glade for den enorme opbakning, vi møder fra både eksisterende og kommende aktionærer i vores klub.

- Vi mener, at fremtiden – ikke mindst med tilførslen af nye sportslige kompetencer – ser lys ud, og det er fremdeles vores plan, at AaB også fremover skal være en markant faktor i dansk fodbold, hvilket skal ske ud fra en styrkelse af AaB Akademiet, siger Niels David Nielsen.

- Det er meget positivt, at vi allerede har opnået et forhåndstilsagn på knap 30 mio. kr., og vi håber, at så mange som muligt vil bakke op om AaB og den præsenterede model, så vi sammen kan stå stærkest muligt i bestræbelserne på at indfri vores ambitioner og skabe stolthed og glæde i Nordjylland, slutter Niels David Nielsen.

Prospekt og vejledning til aktiehandel kan læses her.
Muligheden for tegning af aktier begynder på mandag 15. maj og foregår indtil onsdag 31. maj kl. 17.00.

Tags på denne nyhed
'