AaB bærer klubdragten i Lyngby

26. maj 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Hver gang det er muligt, spiller AaB i klubdragten fra Macron med rød-hvide striber. Dette gentages på mandag, når AaB kl. 14.00 spiller endnu en vigtig kamp i 3F Superligaen på udebane mod Lyngby Boldklub.

Klubdragten er skabt i et tæt samarbejde med Macron og er en del af Nordens Paris-kollektionen, hvilket blandt andet kan ses, ved at Aalborg Tårnets benkonstruktion indgår i designet.

Du kan købe trøjen online på www.aabshoppen.dk i de størrelser, der endnu ikke er udsolgt.

Kampen på mandag er den næstsidste i denne sæson, og der forventes flere end 1.000 AaB-fans i udebaneafsnittet på Lyngby Stadion. Vil du også støtte Hele Nordjyllands Hold fra tribunen på mandag, kan du klikke her og se praktisk info om hvordan.

AaB's næste hjemmekamp er også sæsonens sidste kamp, som spilles lørdag 3. juni mod Silkeborg I.F. kl. 14.00. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

 

Tags på denne nyhed

Kramer: Det bliver en hård kamp i Lyngby

25. maj 2023 kl. 15:14 af Rasmus Estrup

- Det er længe siden, vi har haft så lang forberedelsestid til en kamp, for der er har virkelig været mange kampe de seneste to måneder.

Sådan lyder det fra Lars Kramer efter torsdagens veloverståede træningspas på Hornevej.

For med otte dage fra kampen mod FC Midtjylland i søndags til AaB’s kommende udekamp mod Lyngby Boldklub på mandag har Hele Nordjyllands Hold god tid til at forberede sig på, hvad der venter 2. pinsedag på Lyngby Stadion.

- Det giver os tid til at træne igennem på en anden måde, end når der er få dage mellem kampene, fordi der skal man også tænke meget i restitution. Nu har vi mulighed for at forberede os rigtig godt både fysisk og taktisk, siger den hollandske forsvarsspiller.

Det, han og holdkammeraterne skal forberede sig på, er endnu en vigtig kamp. For med to kampe tilbage i denne sæson ligger AaB på 10. pladsen i 3F Superligaen med samme pointantal som AC Horsens på 11. pladsen og tre point flere end netop Lyngby Boldklub på 12. pladsen.

- Vi ved, at Lyngby kommer ud med fuld styrke, for ligesom os kæmper de for at spille i 3F Superligaen i næste sæson. Så det bliver en hård kamp, og det bliver vigtigt for os, at vi holder os til vores taktik og vores eget spil. Gør vi det, så tager vi også sejren på mandag, siger 23-årige Lars Kramer.

De tre tidligere møder med Lyngby Boldklub i denne sæson er endt med en uafgjort og to AaB-sejre. Efterårets udekamp på Lyngby Stadion blev vundet med 2-0 efter to scoringer af Younes Bakiz, og der forventes flere end 1.000 AaB-fans i udebaneafsnittet på mandag.

- Det er godt at høre. Jeg husker også, at der var mange AaB-fans og en god opbakning, da vi spillede i Lyngby i efteråret. Det bliver fedt at opleve igen, og det er dejligt at se, at vores fanbase i København støtter stort op om kampene på Sjælland, ligesom mange også tager turen fra Aalborg. Det er vigtigt for klubben, og der skal lyde en stor tak til dem alle for at komme og vise deres opbakning til klubben, uanset hvordan resultaterne har været i løbet af sæsonen, slutter Lars Kramer.

Kampen på mandag spilles kl. 14.00 og vises på Canal 9. Se her, hvordan du kan støtte AaB i udekampen på Lyngby Stadion.

Tags på denne nyhed

Nederlag i U/17 Ligaen

25. maj 2023 kl. 08:49 af Rasmus Estrup

AaB’s U/17 Ligahold var i går på besøg hos FC Midtjylland, og her blev det til et nederlag på 3-1.

AaB-holdet gik ind til kampen med fire ubesejrede kampe i træk, og nordjyderne begyndte også opgøret i kontrol og meget boldbesiddelse, men efter 11 minutter kom hjemmeholdet foran med 1-0.

Herefter satte FC Midtjylland sig på kampen, og i opgørets 20. minut blev hjemmeholdets føring udbygget til 2-0 på et indlæg.

Tidligt i anden halvleg blev det også 3-0, inden AaB efter 73 minutter fik reduceret til 3-1, da Anders Noshe assisterede målscorer Bertram Skovgaard.

AaB havde også muligheder for at komme på tavlen igen, men det lykkedes ikke, og dermed endte det med et nederlag på 3-1. 

- Vi var ikke dygtige nok i andenboldsspillet, hvor vi ikke var aggressive nok. Det skal vi have rettet op på mod AC Horsens, så vi også kan bevise, at nederlaget i går var en enlig svale i en ellers god periode for holdet med flere gode resultater, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen, der så flest gode takter i opgørets afslutning. 

- Jeg synes, at vi sluttede kampen godt af, og vi fik også skabt nogle chancer, som desværre blev brændt, eller kunne vi være kommet på 3-2 og dermed have bragt mere spænding ind i kampen til sidst, siger Theis Larsen. 

Næste U/17 Ligakamp for AaB spilles fredag 2. juni kl. 18.30 mod AC Horsens.

Tags på denne nyhed

Giv din mening om AaB i Superliga Survey

24. maj 2023 kl. 13:42 af Rasmus Estrup

Tilmeld dig forårets store tilskuerundersøgelse, Superliga Survey, som er for alle tilskuere i 3F Superligaen. Formålet med Superliga Survey er at forbedre oplevelsen på de danske fodboldstadions før, under og efter kampen.

Superliga Survey er således et vigtigt værktøj for AaB i det løbende arbejde med at forbedre kampoplevelsen på Aalborg Portland Park, og AaB vil gerne have så mange besvarelser som muligt for at sikre den bedst mulige oplevelse for klubbens fans.

Du kan derfor være med til at gøre en forskel for dine medfans ved at give din mening til kende og tilmelde dig årets Superliga Survey her. 

Alle der tilmelder sig forårets Superliga Survey er med i lodtrækningen om en signeret håndsrækningstrøje med Lars Kramer på ryggen. 

Tilmelder du dig inden fredag 26. maj kl. 23.59 er man desuden også med i lodtrækningen om to billetter til AaB's sidste hjemmekamp i denne sæson mod Silkeborg I.F. lørdag 3. juni. 

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sander og Otoa på debutanttavlen

24. maj 2023 kl. 08:32 af Rasmus Estrup

Når spillere fra AaB Akademiet har fået 3F Superligadebut for Hele Nordjyllands Hold, får de plads på AaB's Superligadebutanttavle i Børge Bach Huset.

Dette fejres også ved en ceremoni, og i sidste uge markerede AaB's akademichef Jacob Larsen, at Theo Sander og Sebastian Otoa har fået plads på tavlen i denne sæson. 

Theo Sander, der i alt er noteret for 15 officielle AaB-kampe fik sin debut i august på udebane mod Randers FC. Den 18-årige målmand begyndte på AaB's talentskole som tiårig, og som 12-årig skiftede han til AaB fra partnerklubben Gug Boldklub. Forinden havde Theo Sander også spillet i partnerklubberne IF Frem Skørping og Støvring I.F. 

Sebastian Otoas debut i 3F Superligaen kom i september på hjemmebane mod Lyngby Boldklub. Den høje forsvarsspiller kom i sommeren 2021 til AaB Akademiet fra Roskilde, og han har indtil videre fået otte officielle optrædener for AaB's førstehold. 

Hør de to spillere sætte ord på debuten i dette indslag fra AaB TV. 

'