Alle mand til Lyngby!

23. maj 2023 kl. 07:51 af Rasmus Estrup

Stadion: Lyngby Stadion
Kapacitet: 10.000
Placering udebaneafsnit: J.Jensen tribunen (Port 1)

Billetter:
Voksen = 120 kr. (Køb på stadion = 150 kr.)
Børn u/14 år = 90 kr. (Køb på stadion = 120 kr.)
Studerende* = 90 kr. (Køb på stadion = 120 kr.)
Pensionist = 90 kr. (Køb på stadion = 120 kr.)
*Prisen gælder aktive studerende og gyldigt studiekort skal fremvises ved indgangen sammen med billetten.

Du kan vælge at printe din billet hjemmefra i A4-format eller have billet klar på din smartphone. Husk at have strøm på telefonen og en intakt skærm.

Billetter kan også købes i billetboden ved udebaneafsnittet før kampen, såfremt der ikke er udsolgt. Her pålægges dog gebyr på 30 kr. pr. billet.

Køb billet på https://billet.lyngby-boldklub.dk/kampe/LBK-AAB-290523

NB: Der tages imod Dankort og MobilePay i både billet- og madboder

Transport til og fra Lyngby

Fælles:
AaB Support Club arrangerer som altid bustur til denne kamp favorable priser. Det er muligt at tilmelde sig som både medlem og ikke-medlem af ASC. Bemærk at tilmeldingsfristen er torsdag 25. maj kl. 20.00. Læs mere her.

Kør selv:
Lige meget om man kommer nord eller syd fra, bør man dreje fra Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16, (Lyngby C). Følg dernæst Klampenborgvej mod Lyngby Centrum i ca. en kilometer og drej i lyskrydset til højre ad Sorgenfrigårdsvej. Følg Sorgenfrigårdsvej indtil det første lyskryds og drej her til højre ad Lundtoftevej. Derefter har man Lyngby Stadion på venstre hånd.

Offentligt transport:

Tog:
Fra Lyngby Station: S-Togs linje A og E standser ved Lyngby Station. Herfra kan man tag bus til stadion. Det er også muligt at gå fra Lyngby Station - det tager cirka 25-30 minutter.

Fra Lyngby Lokalstation: Det er også muligt at benytte Nærumbanen (Jægersborg-Nærum), der stopper ved Lyngby Lokalstation. Derfra er der cirka 500 m. til stadion og alternativt kan bus 353 benyttes herfra. Nærumbanen forbinder med S-toget-nettet ved Jægersborg Station.

Bus:
Bus 300S (Mod Ishøj eller Nærum) og Bus 353 (mod Lyngby st. eller Helsingør st.) stopper ved stoppestedet “Lyngby Svømmehal”, der ligger lige ved indkørslen til Lyngby Station.

Bus 182 og 183 kan også benyttes - begge busser betjener stoppestedet “Sorgensfrigårdsvej/Nørregade”, der ligger tæt på stadion.

Læs alt om transport og parkering lige her: https://lyngby-boldklub.dk/find-vej/

Parkering:
Parkerings-mulighederne lige ved stadion er begrænsede. Publikum opfordres derfor til at benytte de omkringliggende veje – her er Sorgenfrigårdsvej, Nørregade, Toftebæksvej og Lundtoftevej gode alternativer. Adresse: Lyngby Stadion, Lundtoftevej 61 - 2800 Kongens Lyngby

Priser i boderne:
Stadionplatte; Lyngby-Pølse med 2 brød = 55 kr.
Fadøl; 0,4L = 55 kr.
Fadøl; 6 x 0,4L = 300 kr.
Sodavand; 0,4L = 30 kr.
Kildevand; 0,5L = 30 kr.

Der udbydes endvidere et madalternativ til stadionplatten.

Tifo og andre fanremedier:
På Lyngby Stadion ønsker man at have en positiv fankultur. Dette gælder også for gæstende fans i udebaneafsnittet. Derfor har AaB's fans rimelig vide rammer, når det kommer til fanmaterialer på udebaneafsnittet.

Følgende må medbringes:
· Små flag
· Megasize (3x3 meter)
· Trommer
· Megafoner
· Bannere; gruppebannere, tribune-bannere mv. i 1,5 meters højde
· Creperuller
· Konfetti
· Derudover er ekstra remedier som; strips, gaffatape, malertape, ekstra batterier mv. godkendte

Store bannere, rulleflag og større tifo-arrangementer kræver en ansøgning til Lyngby Boldklubs sikkerhedschef, men som udgangspunkt er de positivt stillede overfor tifo-ansøgninger.

AaB takker alle for den flotte støtte til Hele Nordjyllands Hold på udebane og ønsker alle en god kamp.

Tags på denne nyhed

Jørgensen har karantæne på mandag

22. maj 2023 kl. 11:15 af Rasmus Estrup

Kasper Jørgensen er ikke med, når AaB på mandag kl. 14.00 gæster hans tidligere klub, Lyngby Boldklub, i næstsidste runde af 3F Superligaen. 

Backen fik i går et gult kort for en forseelse i 39. minut af kampen mod FC Midtjylland, og advarslen, der var hans fjerde i sæsonen, sender ham op på 20 karantænepoint, hvilket giver ham en spilledags karantæne. 

Kasper Jørgensen er således igen til rådighed for cheftræner Oscar Hiljemark, når AaB lørdag 3. juni spiller sæsonens sidste kamp på hjemmebane mod Silkeborg I.F. Du kan købe billetter til hjemmekampen mod Silkeborg I.F. her. 

Tags på denne nyhed

Pointdeling i U/19 Ligaen

22. maj 2023 kl. 09:43 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Sønderjyske 1-1 (3-4)

AaB’s U/19 Ligamandskab spillede lørdag eftermiddag mod Sønderjyske i en solbeskinnet og velbesøgt hjemmekamp på Hornevej, hvor AaB på grund af flere skader havde rokeringer i startopstillingen, hvilket betød, at holdet lige skulle spille sig ordentligt ind i kampen.

Det lykkedes også særligt mellem felterne, hvor AaB var dominerende på bolden. Nordjyderne havde dog ikke nemt ved at skabe chancer, og da AaB-defensiven tog sig godt af de tilbud, som gæsterne kom frem til, kunne holdene gå målløse til pause.

Seks minutter inde i anden halvleg bragte Sønderjyske sig i spidsen med 1-0, men 14 minutter efter pausen udlignede AaB til 1-1, da Oscar Meedom headede et indlæg fra Patrick Allentoft i nettet til slutresultatet.

Som altid ved uafgjorte kampe i U/19 Ligaen skulle pointene derfor fordeles efter en straffesparkskonkurrence, og selvom Theo Sander reddede tre forsøg, så var det ikke nok. Derfor snuppede Sønderjyske to point, mens AaB måtte nøjes med et enkelt.

- Langt hen ad vejen spillede vi en fornuftig kamp, og jeg er meget tilfreds med de indsatser, som de mere uprøvede kræfter leverede. Det vidner om, at vi har en god og stabil trup. De unge U/17-spillere, der kom ind og fik spilletid, efterlod et godt indtryk, og det tegner godt for næste sæson, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Reaktionen efter Sønderjyskes føringsmål var også stærk, men til gengæld var vi alt for ukoncentrerede i straffesparkskonkurrencen. Det er meget skuffende, at vi ikke vandt den, når Theo reddede tre forsøg. Der burde vi have været skarpere i vores afslutninger, siger Lars Noer Madsen.

AaB ligger på 11. pladsen i U/19 Ligaen med 24 point og to spillerunder tilbage. Næste kamp spilles på lørdag på udebane mod Esbjerg fB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-FC Midtjylland 0-2

22. maj 2023 kl. 07:04 af Rasmus Estrup

AaB led i går et nederlag på eget græs mod FC Midtjylland, der kunne tage hjem fra Aalborg Portland Park med en 2-0-sejr. 

Gustav Isaksen bragte allerede efter fire minutter gæsterne foran, da han hamrede en returbold i kassen i AaB-feltet, og senere i første halvleg fandt målscoreren atter vej til netmaskerne, men scoringen blev annulleret efter et VAR-gennemsyn, hvor der i stedet blev dømt for hånd på bolden i opspillet. 

I modsatte ende var både Iver Fossum, Younes Bakiz og Lucas Andersen nærgående inden pausen, men i alle tre tilfælde gik bolden lige forbi træværket. 

Fire minutter efter pausen scorede FC Midtjylland til 2-0 på en omstilling, som Gustav Isaksen drev frem, inden han serverede bolden til Paulinho, der scorede fra en spids vinkel. 

Et kvarter efter pausen hev Nico Mantl en stor redning ud af ærmet på et hovedstød fra Junior Brumado, inden AaB i den anden ende af banen fik tilkendt et straffespark, der efterfølgende blev annulleret efter et VAR-gennemsyn. 

VAR skulle også have endnu en eventuel straffesparkskendelse til gennemsyn i tillægstiden, men heller ikke denne gang endte det med et AaB-straffespark, og AaB måtte derfor forlade banen med et nederlag på 2-0. 

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen. 

AaB's næste 3F Superligaopgør spilles mandag 2. pinsedag på udebane mod Lyngby Boldklub. Næste hjemmekamp, der også er sæsonens sidste kamp, spilles lørdag 3. juni mod Silkeborg I.F. Køb billetter til det opgør her. 

Tags på denne nyhed
'