1.000 AaB-pladser tilbage til pokalfinalen

16. maj 2023 kl. 15:51 af Rasmus Estrup

AaB-fansene sidste tilgængelige pladser på A-tribunen i Parken er netop blevet frigivet, og der er i alt ca. 1.000 pladser tilbage til AaB-fans til pokalfinalen mod FC København på torsdag kl. 17.00. 

Vil du være en del af den store pokalfinalefest, så gør som flere end 13.000 andre AaB-fans og køb billet til AaB's afsnit på www.billet.aabsport.dk. Dørene til Parken åbner kl. 15.00 på torsdag, og alle AaB-fans opfordres til at søge mod indgangene så tidligt som muligt for at undgå kø. 

Prisen for en billet er 300 kr. inkl. gebyr uanset alder. Børn såvel som voksne skal således have billet for at få adgang til pokalfinalen, uanset om barnet sidder på skødet af forældrene.  

Bemærk at det kun er tilladt for AaB-tilhængere at købe billetter gennem www.billet.aabsport.dktil pokalfinalen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til FC København i AaBs tribuneafsnit i Parken via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten. 

Opvarmning i fanzone fra kl. 12.00

For at skabe den bedste ramme omkring pokalfinalen på torsdag har AaB skabt en stor AaB-fanzone i Fælledparken bag D-tribunen, der er AaB's stemningstribune.

Fanzonen er åben fra kl. 12.00 til 16.00, og dagen igennem vil der være livemusik og interviews på en stor mobilscene, så den rette stemning opbygges inden kampstart.

I samarbejde med Royal Unibrew står AaB i fanzonen for salg af øl, sodavand og vand, der sælges til de priser, man kender fra Aalborg Portland Park:
- Øl: 45 kr.
- Kuffert: 225 kr.
- Sodavand: 30 kr.
- Kildevand: 25 kr.

I den store AaB-fanzone kan man også købe lækkert streetfood fra otte forskellige foodtrucks, så der er lidt til enhver smag.

Derudover kan der købes masser af AaB-merchandise, så du kan blive klædt helt rigtigt på til pokalfinalen og være med til at klæde Parken i rødt. Køb blandt andet AaB's eksklusive og officielle pokalfinale-halstørklæde, som kun sælges på torsdag samt AaBøs officielle røde pokalfinale-tee. 

Find al praktisk information om kampen her. 

 

Tags på denne nyhed

Faninfo og kørselsvejledning til pokalfinalen

16. maj 2023 kl. 13:25 af Rasmus Estrup

Stadion: Parken
Kapacitet: 38.065
Placering for AaB-fans: D-Tribunen, halvdelen af C-Tribunen og dele af A-tribunen

Billet:
Billetpris: 300,-

Flere end 13.000 AaB-fans har billet til kampen, men der er stadig få billetter tilbage til AaB's afsnit. Køb billetter på https://billet.aabsport.dk/

Parkens indgange åbner klokken 15.00, og alle AaB-fans opfordres til at gå tidligt mod indgangene, så vi sammen hjælpes ad med at undgå kø.

Der opfordres til at printe billet hjemmefra, så vi kan lette indgangsprocessen. Det vil på kampdagen ikke være muligt at scanne sin billet via AaB appen.
Billetter stadig scannes på telefonen. Vi anbefaler, at man sender det som en sms-billet, hvis man ønsker at scanne fra telefonen.

Fanzone:
AaB inviterer alle AaB-fans i en stor fanzone i Fælledparken bag D-tribunen, der er AaB’s stemningsafsnit til pokalfinalen. Fanzonen er åben fra kl. 12.00 til 16.00.

I fanzonen vil der dagen igennem være livemusik og interviews på en stor mobilscene, så den rette stemning opbygges inden kampstart.

I samarbejde med Royal Unibrew står AaB i fanzonen for salg af øl, sodavand og vand, der sælges til de priser, man kender fra Aalborg Portland Park:
- Øl: 45 kr.
- Kuffert: 225 kr.
- Sodavand: 30 kr.
- Kildevand: 25 kr.

I AaB’s fanzone serveres der mad fra otte forskellige foodtrucks i samarbejde med Streetfood Guru - læs mere om udvalget i de forskellige foodtrucks her:

Derudover kan der købes masser af AaB-merchandise, så du kan blive klædt helt rigtigt på til pokalfinalen og være med til at klæde Parken i rødt. Køb blandt andet AaB's eksklusive og officielle pokalfinale-halstørklæde, som kun sælges på torsdag. I fanzonen kan du også købe AaB’s officielle Pokalfinale-tee.

AaB opfordrer alle fans til at rydde op efter sig selv dagen igennem ved at benytte de opstillede skraldecontainere i fanzonen og dermed hjælpe AaB’s medrejsende personale, så alle kan få en god oplevelse til årets pokalfinale.

Transport til og fra Parken
AaB’s fanbusser bedes parkere på Edel Sauntes Allé, hvor der vil være allokeret pladser til de mange fanbusser som kommer til kampen. Busser bedes køre ind ad Edel Sauntes Allé fra Øster Alle. Se nedenfor et kort over området for parkering for fanbusser, samt kørselsvejledning. Det er vigtigt at AaB's fanbusser benytter denne kørselsvejledning, og ikke blot taster Parken ind på GPS. 

Kørselsvejledning for AaB’s fanbusser

Motorring 3 til Afkørsel 18 ”Nybrovej”
- til venstre ad Lagergårdsvej
- til højre ad Lyngbyvejen videre ad Motorvejen til
- Vibenhus Runddel
- til højre ad Jagtvej
- til venstre ad Universitetsparken
- til venstre ad Edel Sauntes Allé, hvor der vil være allokeret plads til AaB’s fanbusser

Efter kampen:
- Busserne bedes holde med retning mod Øster Alle klar til afgang efter kampen og tilbage mod Motorring 3 via:
- til venstre ad Øster Alle
- til højre ad Nørre Allé

Offentlig transport:

AaB og DBU opfordrer til at AaB-fans, der skal til årets pokalfinale med offentlig transport, benytter Vibenhus Runddel Metrostation, således at man kan gå direkte op til AaB's Fanzone.

Det anbefales, at AaB-fans ikke benytter Metrostation Trianglen, da man i så fald skal gennem FCK's Fanzone for at komme hen til AaB's Fanzone.

AaB glæder sig til endnu engang at opleve den flotte støtte til Hele Nordjyllands Hold til årets pokalfinale.
Tags på denne nyhed

AaB Akademiet inviterer til målmandskursus

16. maj 2023 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Alle trænere og frivillige i AaB's mange nordjyske partnerklubber inviteres til et målmandstrænerkursus tirsdag 23. maj fra kl. 17.00-19.00 hos partnerklubben Gug Boldklub. 

Her vil AaB Akademiets målmandstrænere samt AaB's 3F Superliga-målmandstræner, Poul Buus, give et teoretisk indblik i målmandskonceptet i AaB.

Ligeledes vil der blive fremvist konkrete og simple øvelser på banen, som de fremmødte trænere kan benytte hjemme i egen partnerklub. Øvelserne er målrettet målmænd i aldersgruppen U/9-U/14. 

Tilmeld dig gratis og find mere information her: https://www.aab-sport.dk/aab-akademiet-inviterer-til-malmandskursus 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Gensyn med pokalfinalen i 2014

15. maj 2023 kl. 19:29 af Rasmus Estrup

På torsdag kl. 17.00 spiller AaB pokalfinale mod FC København i Parken. Du kan stadig nå at få billetter til AaB's tribuneafsnit på www.billet.aabsport.dk. 

Med tre dage til kampen kan du i dette knap fem minutters tilbageblik få et gensyn med AaB's seneste pokalfinale i Parken. Det var i 2014 mod FC København, hvor AaB vandt 4-2.

Rasmus Thelander scorede AaB's to mål inden pausen, og i anden halvleg sparkede Jakob Ahlmann bolden i kassen til 3-1, inden Søren Frederiksen udbyggede til 4-1. 

På torsdag kan AaB's fans varme op til kampen i en stor AaB-fanzone i Fælledparken. Læs mere om festen i fanzonen her. 

Tags på denne nyhed

Flere siddepladser frigivet til AaB-FC Midtjylland

15. maj 2023 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 14.00 spiller AaB hjemme på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland i en vigtig 3F Superligakamp, og flere end 8.300 AaB-fans har på nuværende tidspunkt billet til kampen. 

Netop nu er der frigivet ca. 370 siddepladser med begrænset udsyn på Complea Tribunen til kampen. Det drejer sig om pladser på Række 1 og Række 20.

Du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk, hvor du også stadig kan finde billetter til pokalfinalen på torsdag mod FC København.  

Tags på denne nyhed
'