AaB TV: Seneste sejr over Silkeborg I.F.

2. juni 2023 kl. 16:30 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 14.00 venter sæsonens sidste og afgørende kamp, når Silkeborg I.F. gæster AaB på Aalborg Portland Park. 

Inden kampen kan du i dette tilbageblik nyde AaB's fire fuldtræffere fra vores seneste møde med Silkeborg I.F. 

Det var i pokalsemifinalens returopgør, hvor scoringer af Nicklas Helenius, Younes Bakiz, Lucas Andersen og Allan Sousa sikrede AaB en sejr på 4-1. 

Tags på denne nyhed

Bakiz: Vi skal lægge alt på banen

2. juni 2023 kl. 12:27 af Rasmus Estrup

- Uden at overdrive er det nok en af AaB’s vigtigste kampe i nyere tid.

Sådan er meldingen fra Younes Bakiz forud for sæsonens sidste og afgørende kamp, der spilles lørdag kl. 14.00 på et udsolgt Aalborg Portland Park mod Silkeborg I.F.

Inden kampen ligger AaB på 10. pladsen med samme pointantal, men en bedre målscore end Lyngby Boldklub og AC Horsens, der møder hinanden.

Status er derfor, at AaB med en sejr vil sikre sig en plads i 3F Superligaen i næste sæson. Taber AaB spiller holdet i NordicBet Ligaen efter sommerferien, og i tilfælde af uafgjort vil AaB kun blive i 3F Superligaen, såfremt mødet mellem AC Horsens og Lyngby Boldklub også ender uafgjort.

- AaB er en klub, der altid har hørt til i toppen af dansk fodbold, og vi spillere er stolte af at være en del af AaB. Det skal vi gå ud at vise på lørdag for at sikre overlevelse, for det fortjener klubben, det fortjener byen og det fortjener fansene, siger Younes Bakiz.

- Håndbremsen skal slippes

Tre gange tidligere i dette forår har AaB mødt Silkeborg I.F. På udebane er det endt uafgjort to gange, mens det seneste møde, pokalsemifinalen på Aalborg Portland Park, blev vundet 4-1 efter blandt andet en scoring af Younes Bakiz.

- Håndbremsen skal slippes. Vi skal levere alt, hvad vi kan, i intensitet. Vi skal gøre det, der har virket for os, og vi skal lægge alt på banen. Så må det briste eller bære. Men efter slutfløjt skal vi i hvert fald kunne kigge hinanden i øjnene og sige, at der ikke var nogen af os, der kunne have gjort mere, siger Younes Bakiz.

Når han og resten af Hele Nordjyllands Hold træder på banen i morgen kl. 14.00 vil det være på et helt proppet Aalborg Portland Park, der allerede torsdag formiddag blev udsolgt i alle AaB’s fanafsnit.

- Opbakningen har været fantastisk hele sæsonen. Både ude og hjemme. Uanset hvordan vi har præsteret, så har de været der uge efter uge, og alle fansene fortjener, at vi går ud og leverer en præstation, som vi allesammen kan være bekendte, så vi kan lykkes med vores mission og fejre sejren sammen efter slutfløjt, slutter Younes Bakiz.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Silkeborg I.F…

2. juni 2023 kl. 11:16 af Brian Andersen

- at lørdagens duel er 3F Superligakamp nummer 82 mellem AaB og Silkeborg I.F. Statistikken siger 27 sejre til AaB, 26 uafgjorte og 28 nederlag samt en målscore på 114-113 i AaB’s favør.

- at AaB skal have point mod Silkeborg I.F. for at forblive i 3F Superligaen, da AC Horsens eller Lyngby Boldklub minimum vil få et point i deres indbyrdes opgør. Sejr til AaB vil nærmest garantere forbliven i den bedste række via bedre målforskel, hvorimod uafgjort vil kræve, at AC Horsens og Lyngby Boldklub spiller uafgjort.

- at AaB blot har fået point i to af de seneste syv 3F Superligakampe mod Silkeborg I.F., begge uafgjorte, hvorimod den seneste sejr daterer sig til februar 2020. I Aalborg er de ti seneste 3F Superligakampe mod Silkeborg I.F. endt med AaB-sejr seks gange og fire nederlag, hvoraf sidstnævnte har været tilfældet i de tre seneste opgør.

- at ud af de 81 tidligere 3F Superligakampe mod Silkeborg I.F. har AaB scoret først i 37 tilfælde, hvilket har resulteret i 21 sejre, 12 uafgjorte og kun fire nederlag. Omvendt har Silkeborg I.F. scoret kampens første mål i 34 tilfælde, hvilket har givet AaB seks sejre, fire uafgjorte og 24 nederlag.

- at klubberne senest mødte hinanden 4. maj 2023, hvor AaB i pokalsemifinalen på Aalborg Portland Park sejrede 4-1 efter scoringer af Nicklas Helenius, Younes Bakiz, Lucas Andersen og Allan Sousa.

- at fra den nuværende AaB-trup har Nicklas Helenius (4 mål), Louka Prip (2), Daniel Granli (1), Andreas Poulsen (1) og Rasmus Thelander (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Silkeborg I.F.

- at der har været flere end 10.000 tilskuere til AaB’s to seneste 3F Superliga-hjemmekampe mod henholdsvis AC Horsens og FC Midtjylland. Hvis det ligeledes bliver tilfældet mod Silkeborg I.F., vil det være første gang siden foråret 2014, at der er mindst 10.000 tilskuere i tre 3F Superligakampe i træk på Aalborg Portland Park.

- at kampen mod Silkeborg I.F. dømmes af Sandi Putros, der dermed opnår sin 16. 3F Superligakamp i sæsonen 2022/2023. På det seneste har det ikke ligefrem været pointrigt for AaB med Sandi Putros som dommer, da hans seneste syv kampe med AaB som den ene part har givet fire uafgjorte og tre nederlag.

- at Louka Prip lørdag kan spille sin officielle kamp nummer 75 for AaB.

- at AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen i Aalborg, som efter forårets syv første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 116.440 kr.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i maj

2. juni 2023 kl. 09:14 af Rasmus Estrup

Blandt de ti kandidater til månedens mål i maj har AaB's fans peget på Lucas Andersens frisparksmål til 3-1 mod Silkeborg I.F. i pokalsemifinalen 4. maj til månedens mål. 

AaB-anførerens frisparksperle fik 35 procent af stemmerne, mens Oliver Ross tordenhug mod AC Horsens til 4-0 7. juni kom på andenpladsen med 33 procent af stemmerne. Tredjepladsen gik til Younes Bakiz' 1-0-scoring mod AC Horsens 7. maj med ni procent. 

AaB takker alle fans, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Iver Fossums kampbrugte og signerede andentrøje fra denne sæson. Vinderen af lodtrækningen blev Emil, som kontaktes på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

Kommer du ikke på lørdag? Frigiv din plads

1. juni 2023 kl. 13:13 af Rasmus Estrup

Der er udsolgt til alle AaB's fanafsnit på Aalborg Portland Park til sæsonens sidste og afgørende kamp mod Silkeborg I.F. på lørdag kl. 14.00. 

Men er du sæsonkortholder og forhindret i at være på tribunen på lørdag, så har du mulighed for enten at sende din billet til en ven eller frigive din plads til denne ene kamp. På den måde kan du være med til at sørge for, at flest mulige pladser fyldes ud til den altafgørende kamp, så Hele Nordjyllands Hold får den bedst tænkelige opbakning.  

Når sæsonkortholdere frigiver deres plads, vil de blive tilgængelige på www.billet.aabsport.dk. Her kan fans fra Silkeborg I.F. også købe billetter til udebaneafsnittet. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten. 

Ligeledes gælder det, at AaB-fans kun må være til stede på AaB's afsnit på Aalborg Portland Park, og skulle AaB-fans købe billet til udebaneafsnittet, vil de blive afvist ved indgangen eller bortvist fra tribunen uden refusion af billet. 

Sådan frigiver du din plads som sæsonkortholder

Klik her. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

  • Log ind på din konto i billetsystemet. 
  • Vælg ”Min konto” 
  • Tryk på ”Funktioner” og vælg ”Frigiv plads, ændre plads, konverter til billet” 
  • Her kan du se de kommende kampe, vælg i dette tilfælde: Runde 32 AaB – Silkeborg I.F.
  • Her kan du se dit sæsonkort og fire muligheder: 
    • Frigiv min plads 
    • Ændre tribune/plads 
    • Videregiv billet for enkeltstående event 
    • Konverter til billet 
  • Vælg den mulighed, du ønsker. 
  • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod Silkeborg I.F.

Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS. 

Har du glemt dit login? 
Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det.
 

Vi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan få skabt den bedst mulige stemning på Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed
'