AaB TV: Seneste møde med AC Horsens

28. juli 2023 kl. 14:31 af Rasmus Estrup

I morgen spiller AaB sæsonens første hjemmekamp på et udsolgt Aalborg Portland Park, hvor Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har inviteret alle AaB-fans gratis til fodbold. 

Modstanderen i morgen er AC Horsens, som AaB mødte to gange i foråret. Begge kampe blev vundet med 4-0. 

I videoen øverst kan du se de fire AaB-scoringer fra seneste møde med AC Horsens, der blev spillet 7. maj på Aalborg Portland Park. Her var det to mål af Younes Bakiz, en scoring af Iver Fossum og en fuldtræffer af Oliver Ross, der sikrede AaB sejren på 4-0. 

Kampstart i morgen er kl. 14.00, og fanzonen åbner allerede kl. 11.30. 

Tags på denne nyhed

RAV modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2023

28. juli 2023 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning to kr. pr. fremmødt tilskuer til efterårets NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel (RAV). Det har AaB’s fans afgjort via en afstemning.

AaB oprettede Hele Nordjyllands Håndsrækning i 2015 med én kr. pr. tilskuer, og fra 2017 til og med foråret 2022 støttede Spar Nord Fonden op om prisen. Siden har Arbejdernes Landsbank overtaget fondens rolle, og i alt er der indtil videre doneret flere end 1,6 millioner kroner samlet set gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning til gode formål i Region Nordjylland.

Ud fra mange gode ansøgninger udpegede et udvalg med repræsentanter fra AaB, Arbejdernes Landsbank, AaB Support Club og seneste modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, Café Parasollen, tre kandidater til at blive modtager af prisen i dette efterår.

De tre kandidater var Social Sundhed i Aalborg, Stop Spild Lokalt i Hjørring og Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel (RAV).

Siden mandag har de tre kandidater været til afstemning blandt AaB’s fans, og med 53,7 procent af stemmerne er modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning i efteråret 2023 Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel (RAV).

Hvem er RAV?
RAV - Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel er en åben café, der hjælper folk med demens og deres pårørende. RAV har adresser både i Hjørring, Frederikshavn, Skagen og på Læsø.

RAV giver støtte og rådgivning til dem, som eksempelvis lever med let demens, så den enkelte kan leve det vante liv så længe som muligt. Det er ligeledes også et tilbud til de pårørende, som kan få råd og vejledning i forhold til eksempelvis netværksgrupper med ligestillede.

Donationen fra Hele Nordjyllands Håndsrækning vil blive brugt på oplevelser, aktiviteter og udflugter, som styrker de demensramte både fysisk og kognitivt og giver dem samhørighed og velvære.

- Vi er utrolig taknemmelige og beæret over, at AaB’s fans har valgt at give vores demente borgere mulighed for at få nogle oplevelser, som kan gavne dem på mange forskellige måder, siger Mona Svendsen, medarbejder i RAV. 

- Indimellem har folk med demens og deres pårørende nogle hårde og pressede dage, og så er det fantastisk, at Hele Nordjyllands Håndsrækning kan bringe glæde og smil ind i deres hverdag med de aktiviteter, som de nu kan få sammen. Det er vi simpelthen så glade for på deres vegne, siger Mona Svendsen.

AaB’s midlertidige administrerende direktør Jesper Dalum udtaler:

- Vi er stolte af gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning at kunne bidrage til at gøre en forskel for gode formål i Nordjylland. Igen stod valget mellem en række værdige ansøgere og finalister, hvorigennem vores mange fans denne gang har peget på RAV, som vi glæder os til at kunne give nogle gode oplevelser.

- For os som klub er det vigtigt at give tilbage til den region, som vi er en del af og får stor opbakning fra. Vi håber, at vi ligesom i foråret vil se fyldte tribuner, så vi sammen kan sørge for en stor håndsrækning til RAV, for det er jo som bekendt antallet af tilskuere, der styrer donationens størrelse. Heldigvis tegner det godt med et udsolgt Aalborg Portland Park i morgen, siger Jesper Dalum. 

Donationen på to kr. pr. tilskuer til efterårets NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park vil blive doneret månedligt til RAV efteråret igennem.

Foruden håndsrækningen til RAV vil også foreningen Baglandet Aalborg modtag en donation gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning. Baglandet Aalborg modtager således 100 kr. pr. solgt håndsrækningstrøje i indeværende sæson. Denne donation er fordelt ligeligt mellem AaB, Macron og Arbejdernes Landsbank.

Modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
RAV (Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel) - efterår 2023 - endnu ikke opgjort (2 kr. pr. tilskuer)
Baglandet Aalborg - velgørenhedstrøje 2023/2024 - endnu ikke opgjort (100 kr. pr. solgt trøje)
BHOV, Aalborg – velgørenhedstrøje 2022/2023 – 30.200 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Café Parasollen, Aalborg – forår 2023 – 139.040 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Safe House, Aalborg – efterår 2022 – 122.926 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Idræt For Sindet, Hjørring – velgørenhedstrøje 2021/2022 – 42.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Carpe Diem, Aalestrup - forår 2022 - 155.266 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
FrivilligAalborg - 2020 og 2021 - 172.138 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Personaleforeningerne ved Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Vendsyssel – velgørenhedstrøje 2020 – 40.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Gestus Nord – velgørenhedstrøje 2019 – 41.400 (100 kr. pr. solgt trøje)
Barnets Blå Hus i Vesthimmerland – efterår 2019 – 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Skyggebørn – forår 2019 – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
AaB Support Club og AaB TIFO KAOS – velgørenhedstrøje 2018 - 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Ønskeland – efterår 2018 – 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Børn i sorg – Sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Pr. dags dato er der i alt uddelt 1.650.302 kr. via Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Tags på denne nyhed

Højholt: Fedt at starte med udsolgt hjemmekamp

27. juli 2023 kl. 16:12 af Rasmus Estrup

Opbakningen til AaB er stor i øjeblikket, og i sæsonpremieren på udebane mod B.93 stod hele 1.000 AaB-fans på et udsolgt udebaneafsnit bag Hele Nordjyllands Hold, der lagde fra land med en sejr på 3-0 på Østerbro Stadion.

- Det var helt fantastisk. Det var virkelig fedt at se og mærke, at så mange fans havde taget turen til København. Det er noget, som vi sætter stor pris på, og som betyder meget for os, siger Malthe Højholt.

Midtbanespilleren fik fuld spilletid i premierekampen, der blev vundet 3-0 efter tre scoringer i anden halvleg af henholdsvis Lars Kramer, Lucas Andersen og Nicklas Helenius.

- Det var vigtigt for os at få en god start i den nye sæson og i en ny liga, og jeg synes, vi udviste den rette tålmodighed. Vi vidste godt, at det ikke ville blive nemt, men efter en første halvleg uden scoringer havde vi tålmodigheden til at tro på, at vi ville kunne bryde dem ned i anden halvleg, og det var det, jeg synes, vi lykkedes med, forklarer Malthe Højholt.

Med tre point efter første runde kigger Malthe Højholt og hans holdkammerater nu frem mod sæsonens første hjemmekamp på lørdag, hvor AC Horsens gæster Aalborg Portland Park.

Til kampen har Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland inviteret alle fans gratis ind til kampen, og alle AaB’s fanafsnit er udsolgt.

- Det er fedt at starte en sæson på hjemmebane med en udsolgt kamp. Der er ikke noget federe, end at spille på et udsolgt stadion med så mange som muligt på lægterne, så det ser jeg meget frem til, siger midtbanespilleren.

Han var selv med i forårets to møder med netop AC Horsens, som blev vundet med 4-0 både på udebane og hjemmebane.

- Det var to opgør med meget på spil og meget tryk på, og vi kan helt sikkert tage noget med fra de to møder. Men nu er det en ny turnering, vi har gang i, og en ny kamp, der venter, så vi skal gå ud at bevise, at vi er det bedste hold på lørdag. Der er nogle ting fra kampen mod B.93, som vi lykkedes med, og som vi skal arbejde videre med. Men der er også mange ting, der skal gøres bedre. Formår vi at gøre det, så tager vi også tre point på lørdag, slutter Malthe Højholt.

Kampen på lørdag spilles kl. 14.00 på Aalborg Portland Park. Fanzonen åbner allerede kl. 11.30.

Tags på denne nyhed

Bliv klædt på til den nye sæson

27. juli 2023 kl. 10:37 af Rasmus Estrup

På lørdag bærer AaB for første gang den nye rød-hvide klubdragt, der er en hyldest til AaB's fan- og stadionsang "Som Ramt af Lynet", der bliver sunget umiddelbart inden kampstart, hver gang AaB spiller på Aalborg Portland Park.  

Trøjen, der er skabt i et tæt samarbejde med Macron, er produceret ved Macrons hovedkontor i Bologna, og materialet er det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. 

I løbet af de første to uger siden lanceringen af klubtrøjen og andentrøjen købte AaB's fans spillertrøjerne i højere grad end nogensinde før. Sammenlignet med forrige sæsons trøjer har "Som Ramt af Lynet"-trøjerne solgt flere end dobbelt så mange på de første 14 dage. 

Du kan købe trøjerne på www.aabshoppen.dk nu eller i AaB Shoppen på Aalborg Portland Park på lørdag. 

På lørdag åbner AaB Shoppen i fanzonen kl. 11.30, mens AaB Shoppen i foyeren åbner kl. 12.00.  

Tags på denne nyhed

Frigiv din plads, hvis du er forhindret på lørdag

27. juli 2023 kl. 08:04 af Rasmus Estrup

Der er udsolgt til AaB’s første hjemmekamp i denne sæson, hvor Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har inviteret fans gratis på Aalborg Portland Park til kampen mod AC Horsens på lørdag.

Interessen for kampen er fortsat stor, og AaB får i disse dage rigtig mange henvendelser fra fans, der desværre ikke fik sikret sig billet, før kampen blev udsolgt.  

Med henblik på at få fyldt hvert et sæde på Aalborg Portland Park opfordrer vi derfor alle med billet eller sæsonkort til den udsolgte kamp til at frigive eller videresende deres billet, såfremt man er forhindret. På den måde vil en anden AaB-tilhænger kunne få glæde af pladsen til kampen på lørdag.  

For sæsonkortholdere:  
Er du sæsonkortholder og forhindret i at se kampen på lørdag, så frigiv din plads eller send billetten videre til en ven, så flest mulige pladser kan blive udnyttet.    

Sådan gør du: 

Klik her. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.  

 • Log ind på din konto i billetsystemet.  
 • Vælg ”Min konto”  
 • Tryk på ”Funktioner” og vælg ”Frigiv plads, ændre plads, konverter til billet”  
 • Her kan du se de kommende kampe, vælg i dette tilfælde Runde 2: AaB – AC Horsens  
 • Her kan du se dit sæsonkort og fire muligheder:  
 • Frigiv min plads  
 • Ændre tribune/plads  
 • Videregiv billet for enkeltstående event  
 • Konverter til billet  
 • Vælg den mulighed, du ønsker.  
 • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.  

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan hente den – naturligvis kun til kampen mod AC Horsens. Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS.  

Har du billet til kampen?  
Hvis du ikke har sæsonkort, men derimod én eller flere billetter til kampen, og du allerede nu ved, at du ikke kommer til at bruge dem, så kan du enten sende billetten videre til en, som du kender. Alternativt må du meget gerne sende en mail til billet@aab-as.dk, hvor du angiver billetnummer på den/de billetter, som du ikke skal bruge. Så sørger AaB for at frigive billetterne, så de i stedet kan blive anvendt af andre.

Har du glemt dit login?  
Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det.   

AaBi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan få skabt den bedst mulige stemning på Aalborg Portland Park.  

'