Find dine billetter og sæsonkort i AaB-appen

25. januar 2023 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Siden lanceringen af AaB’s officielle app “AaB Sport - AaB” har det været et ønske, at få billetter og sæsonkort integreret i appen, og det er nu blevet muligt.

Man kan således nu tilgå sine købte billetter og sit sæsonkort i AaB’s app, såfremt den profil man har oprettet i AaB-appen er oprettet under samme mail, som er anvendt til køb af sæsonkort eller billetter på www.billet.aabsport.dk.

I forårets tre første hjemmekampe vil der være en testperiode, hvor billetintegrationen i AaB-appen testes ved indgangene.

Du kan downloade AaB’s officielle app via App Store eller Google Play. Her findes den under navnet “AaB Sport - AaB”.

AaB’s app indeholder også kamprelevante konkurrencer og afstemninger som kampens spiller-afstemningen og pausequizzen. Derudover er app’en fyldt med nyheder om AaB, ligesom du får notifikationer om de vigtigste nyheder.

Til AaB’s preseason-arrangement 14. februar i Aalborg Kongres og Kultur Center vil der i foyeren være en infostand, hvor du kan få besvaret spørgsmål til AaB’s app og dit sæsonkort.

Tags på denne nyhed

Noshe udtaget til turnering med U/17-landsholdet

25. januar 2023 kl. 07:59 af Rasmus Estrup

17-årige Anders Noshe, der fik en halvleg i AaB's seneste testkamp mod AC Horsens, er blevet udtaget til U/17-landsholdet, som fra 6. februar til 14. februar skal deltage i en miniturnering i Porec i Kroatien. 

8. februar indleder Danmark turneringen mod Tyrkiet, og 11. februar følger en kamp mod værtslandet Kroatien. 14. februar spiller Danmark sin sidste kamp ved turneringen, når Sydkorea er modstander. 

Anders Noshe har inden turneringen i Kroatien spillet ti ungdomslandskampe og scoret to mål. Otte af kampene har været for U/17-landsholdet, mens de to øvrige har været for U/16-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB søger SLO-assistent

24. januar 2023 kl. 16:39 af Brian Andersen

Om jobbet:

Vi tilbyder cirka 40 timer om måneden – primært fordelt cirka ti timer ugentligt – spændende og udfordrende opgaver i en dynamisk organisation og med reference til den fan- og merchandiseansvarlige.

Som vores kommende kollega vil din rolle spænde bredt og blandt andet bestå af:

- at rapportere til SLO op til kamp vedrørende fan- og sikkerhedsrelaterede emner

- at have dialog med fans, politi og kontrol på kampdage – med reference til SLO

- at være ansvarlig for fan- og tilskuerhenvendelser på mail

- uden for kampdage at planlægge og udføre events for fans – i fællesskab med SLO

- at have medansvar i forhold til at planlægge og udføre kvartalsvise dialogmøder mellem klub og fans

- ad hoc-opgaver på kampdage 

Om dig:

Har du erfaring og indblik i sportens verden og dennes mekanismer, er det et plus.

Du er loyal, fleksibel og kan holde hovedet koldt i alle situationer.

Gennem din adfærd repræsenterer du AaB’s værdier: fællesskab, troværdighed, passion og professionalisme.

Det praktiske:

Send din ansøgning til fan- og merchandiseansvarlig Michael Meelsen Nielsen på mmn@aab-as.dk. Du er også velkommen til at høre mere om jobbet 9272 0280.

Sidste frist for ansøgning er 7. februar med tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet aflønnes på timebasis.

Den primære adresse for jobbet vil være på Aalborg Portland Park og diverse udebanestadioner på kampdage, men der kan også være timer henlagt til administrationens kontor på Hornevej 2 i Aalborg Øst.

Om AaB:

AaB A/S er som arbejdsplads kendetegnet ved et højt humør og et godt sammenhold, som du falder naturligt ind i, og vi beskæftiger i dag 18 engagerede medarbejdere i administrationen.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed

Flere end 800 har tilmeldt sig preseason

24. januar 2023 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

Flere end 800 har allerede tilmeldt sig AaB’s store preseason-arrangement tirsdag 14. februar i Aalborg Kongres og Kultur Center. Er du sæsonkortholder kan du tilmelde dig med det samme på www.billet.aabsport.dk. Bemærk at billetterne uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Arbejdernes Landsbank, der sammen med AaB inviterer sæsonkortholdere og samarbejdspartnere med til klubbens hidtil største preseason-arrangement.

Dørene åbner kl. 17.30, hvor AaB’s 3F Superligaspillere vil tage imod alle gæster i Aalborg Kongres og Kultur Center. Spillertruppen vil også stå for at servere stadionplatter til alle, mens Arbejdernes Landsbank er værter for en øl eller en sodavand.

Kl. 19.00 begynder preseason-showet i Aalborg Hallen, og det er med Peter Skram og Ole Madsen som værter. De vil føre alle godt igennem en aften med indslag fra blandt andre administrerende direktør Thomas Bælum, cheftræner Erik Hamrén, akademichef Jacob Larsen og spillertruppen.

Aftenen vil også byde på helt unikke øjeblikke og eksklusive optagelser frem til kl. 21.00. Herefter kan man runde aftenen af med sine medfans i foyeren ind til kl. 22.30.

For at tilmelde sig årets preseason-arrangement, skal sæsonkortholdere logge ind på www.billet.aabsport.dk med den profil, som er tilknyttet deres sæsonkort. Her kan man hente én billet til arrangementet pr. sæsonkort.

 

Tags på denne nyhed

Outlet i AaB Shoppen på lørdag

23. januar 2023 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

I foyeren foran AaB Shoppen vil det lørdag være muligt at finde AaB-merchandise til yderst favorable priser samt restpartier af merchandise som normalvis er udgået af sortimentet.

Under hele outlet byder vi på kaffe og vand til de fremmødte, ligesom der dagen igennem vil være konkurrencer med unikke præmier. Herunder en kampbold fra Select signeret af AaB’s spillertrup.

Vi ses til AaB Shoppens outlet på lørdag i foyeren på Aalborg Portland Park.

Husk også, at der på www.aabshoppen.dk lige nu er gang i januarudslaget. Se udvalget her.

Tags på denne nyhed
'