AaB forlænger med Jeppe P.

12. januar 2023 kl. 10:00 af Brian Andersen

Midtbanespilleren har tidligere været udlejet til Vendsyssel F.F. og Skive I.K.

Oprindeligt kom 21-årige Jeppe Pedersen til AaB som U/13-spiller fra partnerklubben Hirtshals Boldklub.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

- Jeppe gennemgår til stadighed en god spillemæssig udvikling, og derfor er vi glade for, at vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet.

- Med sin dynamik, sit hårde arbejde og sin personlighed bidrager Jeppe fornemt til vores kultur, som han jo efterhånden også har et stærkt kendskab til, og nu gælder det for os om i fællesskab at tage de næste skridt, siger Thomas Bælum.

Jeppe Pedersen supplerer:

- Jeg er rigtig glad og stolt over, at jeg også er AaB-spiller i det næste to et halvt år, for det er noget, jeg virkelig har kæmpet for. Siden jeg kom hertil, har jeg haft en fantastisk tid, og man kan sige, at AaB ligesom Hirtshals er min barndomsklub, så klubben har en stor plads i mit hjerte.

- Mine lejeophold gav mig en masse spilletid og tilvænning til seniorfodbold, og jeg er rigtig glad for, at jeg i efteråret kunne vise i AaB-trøjen, at jeg har udviklet mig. For det jeg inderst inde har håbet på, mens jeg var væk, var at slå igennem i AaB, indrømmer Jeppe Pedersen. 

- Kampene i efteråret har givet mig blod på tanden, så jeg vil gerne ind at arbejde hårdt og hjælpe holdet så meget som muligt. Vi har noget, vi skal have indhentet her i foråret, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kommer ud til foråret for fulde drøn. Vi skal ud over stepperne, bringe energi til fansene og ikke se os tilbage, lyder det fra Jeppe Pedersen. 

Jeppe Pedersen er noteret for 13 officielle kampe og en enkelt scoring for AaB, mens det for Danmark er blevet til 32 U-landskampe.

Ni spillere i AaB’s nuværende Superligatrup har også spillet ungdomsfodbold i klubben.

Tags på denne nyhed

Gratis weekendoplevelser for sæsonkortholdere

11. januar 2023 kl. 15:10 af Rasmus Estrup

Alle AaB's sæsonkortholdere har gennem en oplevelsespakke fra AaB fået gratis entré til tre andre kulturinstitutioner i Nordjylland hen over vinterpausen.

Besøg Aalborg Zoo lørdag

Lørdag 14. januar er det Aalborg Zoo, der lukker AaB’s sæsonkortholder gratis indenfor. Alt man skal gøre er at fremvise et aktivt sæsonkort til Aalborg Portland Park ved indgangen til Aalborg Zoo.

Har man ikke mulighed for at komme i Aalborg Zoo på lørdag, har man chancen igen lørdag 28. januar, hvor Aalborg Zoo igen slår dørene op for AaB’s sæsonkortholdere.

Find åbningstiderne for Aalborg Zoo her.

Besøg Nordsøen Ocenarium søndag

På søndag 15. januar er det så igen Nordsøen Oceanarium, der ligesom to gange i december, byder AaB’s sæsonkortholdere velkommen, såfremt man kan vise et aktivt sæsonkort ved indgangen.

Derudover tilbyder Nordsøen Oceanarium 20 procent rabat på billetter til sæsonkortholderes familiemedlemmer. Alle sæsonkortholdere modtog lørdag 3. december en mail med en rabatkode, som man skal bruge på Nordsøen Oceanariums hjemmeside for at købe billetterne med 20 procent rabat. Koden kan kun benyttes online søndag 15. januar og søndag 22. januar. Man kan således ikke købe billetterne tidligere end søndag.

Nordsøen Oceanarium gentager deres gratis entré for AaB’s sæsonkortholdere for sidste gang søndag 22. januar.

Find Nordsøen Oceanariums åbningstider her. 

Foruden de to ovennævnte kulturinstitutioner gik AaB også sammen med Kunsten om oplevelsespakken i vinterpausen.

Oplevelsespakken til AaB’s sæsonkortholdere indebærer: 

  • Gratis adgang til Kunsten efter kl. 16.00 i uge 48 (29. november-4. december) 
  • Gratis adgang til Nordsøen Oceanarium enten søndag 4. december, søndag 11. december, søndag 15. januar eller søndag 22. januar. 
  • Gratis adgang til Aalborg Zoo enten lørdag 14. januar eller lørdag 28. januar.  

Derudover er alle AaB’s sæsonkortholdere inviteret gratis til AaB’s store preseason-arrangement i Aalborg Kongres og Kultur Center tirsdag 14. februar. Læs mere om det her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Kasper Jørgensen er på plads

10. januar 2023 kl. 15:39 af Rasmus Estrup

AaB har hentet 23-årige Kasper Jørgensen i Lyngby Boldklub, og efter en løbetræning i går, havde højrebacken i dag mulighed for at spille fodbold sammen med sine nye holdkammerater på Hele Nordjyllands Hold. 

I dette indslag fra AaB TV fortæller den nye AaB-spiller blandt andet om første indtryk af klubben, ambitionerne for foråret og tankerne om skiftet fra Lyngby Boldklub til AaB. 

Kasper Jørgensen kan komme i spil for Hele Nordjyllands Hold for første gang på fredag, hvor AaB møder FC Fredericia kl. 13.00 i Gistrup i årets første testkamp. 

Tags på denne nyhed

Januarudsalg: Spar op til 60% i AaB Shoppen

9. januar 2023 kl. 14:09 af Rasmus Estrup

Lige nu og resten af måneden er der januarudsalg på www.aabshoppen.dk, hvor du kan spare op til 60 procent på udvalgte varer.

Du finder eksempelvis lækre træningstrøjer fra Macron til 60 procents rabat, mens trænings-t-shirts, opvarmningstøj og AaB’s vintage-fodbold er til salg for 50 procent.

Dele af ATTENFEMOGFIRS-kollektionen er sat ned med 40 procent, mens der også er 30 procents rabat på AaB’s flotte og varme vinterjakke fra Macron.

Derudover er der masser af andre gode rabatter på forskelligt merchandise. Find hele udvalget på www.aabshoppen.dk.

Tilbuddene gælder resten af januar eller så længe lager haves.

Tags på denne nyhed

AaB sikrer sig Lyngby-profil

9. januar 2023 kl. 10:00 af Brian Andersen

Kasper Jørgensen var i efteråret en markant skikkelse for Lyngby-mandskabet, hvor han blandt andet bidrog med fire scoringer, og i alt er det blevet til 91 officielle kampe for Lyngby Boldklub.

Som ungdomsspiller slog Kasper Jørgensen primært sine folder hos FC Nordsjælland, men også i Brøndby I.F.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

- Med Kasper Jørgensens tilgang er vi glade for tidligt i transfervinduet at have fået endnu en forstærkning af vores trup på plads, og vi har store forventninger til, at Kasper i konkurrence med Kristoffer Pallesen og Kilian Ludewig med det samme kan bidrage positivt.

- Kasper har en dynamisk spillestil med masser af offensivt input, og det gælder både i det opbyggende spil, og når han selv kommer i sine powerfulde drev langs højrekanten. Samtidig forsømmer han ikke sine defensive pligter og er stærk i duellerne, ligesom han offensivt også kan bidrage som et farligt våben på standardsituationer, siger Thomas Bælum.

Kasper Jørgensen, der er også er noteret for 11 U-landskampe for Danmark, ser frem til sin nye udfordring:

- Jeg glæder mig til at spille for AaB, som er en stor dansk klub med høje ambitioner og mange fede fans. Det er en klub med et kæmpe potentiale og mange dygtige spillere, og jeg glæder mig til at videreudvikle mig her, hvor jeg også synes, at spillestilen passer mig godt.

- Her i foråret står vi foran en spændende udfordring, hvor vi fra start skal ud at jagte sejre, og det glæder jeg mig til at bidrage til. Jeg tror også på, at vi med den rette indstilling og indsats kan opnå de resultater, der kræves, fastslår Kasper Jørgensen.

Kasper Jørgensen får trøje nummer 20 hos Hele Nordjyllands Hold og tiltræder på en treårig kontrakt – gældende til 31. december 2025.

Tags på denne nyhed
'