Ændring af åbningstiderne i kundeservice 

19. januar 2023 kl. 09:40 af Rasmus Estrup

Fremadrettet vil åbningstiderne for AaBs kundeservice være tirsdag og torsdag i tidsrummet kl. 13.00-16.00. 

AaBs kundeservice kan tilgås i administrationsbygningen på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst eller på telefon 96 35 59 00. 

I det øvrige tidsrum henviser AaB til, at kontakt sker pr. mail til enten aab@aab-as.dk eller billet@aab-as.dk  

AaB Shoppen og konferencepå Aalborg Portland Park kan træffes hver dag 
Henvendelser omkring varer, ordrer mv. fra www.aabshoppen.dk vil fra mandag 23. januar være muligt hver dag fra kl. 10.00-15.00 på telefon 96 35 59 00. Her skal du trykke 2 i tastemenuen for at blive viderestillet til de medarbejdere, der kan svare på spørgsmål vedrørende AaB Shoppen. 

AaB Shoppen kan også kontaktes over mail support@aabshoppen.dk.

Henvendelser vedrørende konferencefaciliteterne på Aalborg Portland Park vil ligeledes blive besvaret dagligt fra kl. 10.00-15.00. Her skal du trykke 3 for at blive viderestillet til VM Madhus, som varetager konferenceaktiviteterne.   

AaB Shoppens fysiske salgssteder på Aalborg Portland Park er kun åbne i forbindelse med hjemmekampe.   

Tags på denne nyhed

AaB og Nadrani ophæver samarbejdet

19. januar 2023 kl. 08:33 af Brian Andersen

Efter en episode i november med uacceptabel opførsel over for en holdkammerat blev det besluttet, at Yahya Nadrani øjeblikkeligt stoppede med at træne sammen med den øvrige Superligatrup.

Yahya Nadrani kom i september 2022 til AaB efter tre sæsoner hos belgiske RFC Seraing.

- Vi ønsker Yahya held og lykke i sin videre færd, siger AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum.

Tre officielle kampe blev det til for Yahya Nadrani i AaB.

Tags på denne nyhed

AaB af 1885 og Vesttribunen samarbejder

18. januar 2023 kl. 16:00 af Rasmus Estrup

Gennem længere tid har der været god og positiv dialog mellem repræsentanter fra såvel AaB af 1885 og Vesttribunen, og denne sparring vil forekomme endnu oftere i fremtiden.

Begge parter finder det afgørende, at der altid er fokus på selve klubidentiteten, herunder basale ting som værdier og kærligheden til klubben, hvilket er parametre, som begge foreninger udspringer af.

Både AaB af 1885 og Vesttribunen glæder sig over den indbyrdes forståelse og de kommende møder, hvor meningsudvekslinger og idéer kan italesættes til gavn for AaB som helhed.

På vegne af
Christian Kokholm Rothmann, repræsentant, Vesttribunen
Claus Fallingborg, formand, AaB af 1885

Tags på denne nyhed

AaB TV: Helenius er tilbage i AaB igen

18. januar 2023 kl. 15:11 af Rasmus Estrup

AaB kunne i går aftes præsentere Nicklas Helenius som ny angriber i klubben, og den tidligere Silkeborg I.F.-anfører og 3F Superligatopscorer havde i dag sin første træning med resten af Hele Nordjyllands Hold.

Angriberen, der som ungdomsspiller kom til AaB fra Svenstrup-Godthåb I.F. har i to omgange spillet 3F Superligafodbold for Hele Nordjyllands Hold, som han har scoret 52 mål for.

I dette indslag fra AaB TV kan du komme med bag kulissen på Nicklas Helenius' tilbagevenden og høre angriberen fortælle om baggrunden for skiftet, forholdet til klubben og fansene og om den opgave, der venter i foråret.

Tags på denne nyhed

AaB udlejer Kasper Høgh

18. januar 2023 kl. 12:00 af Brian Andersen

22-årige Kasper Høgh kom for et år siden til AaB fra Hobro I.K. og har kontrakt med Hele Nordjyllands Hold indtil 30. juni 2026.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

- Om nogen havde Kasper et uheldigt efterår, men han kom tilbage efter sin hovedskade og nåede at bidrage i fire kampe for os.

- Det er håbet, at Kasper med skiftet til Stabæk kan opnå kontinuerlig spilletid og udvikle sig yderligere, og så tager vi en evaluering i slutningen af året, hvor Stabæk også har en købsoption, fortæller Thomas Bælum.

Kasper Høgh ser frem til sit lejeophold i Stabæk, hvor han i øvrigt bliver holdkammerat med den tidligere AaB’er Kasper Pedersen:

- At komme til Stabæk er en god mulighed for mig både sportsligt og personligt. Jeg kan mærke, at klubben meget gerne vil mig, og det virker til at være en varm klub med meget imødekommende og flinke mennesker. Så jeg håber, at jeg kan få en masse spilletid, fortsætte min udvikling og fortsat mærke en stor glæde ved at spille fodbold.

Kasper Høgh har i 21 officielle kampe for AaB scoret tre gange.

Tags på denne nyhed
'