Sidste testkamp venter i morgen

10. februar 2023 kl. 14:59 af Rasmus Estrup

I dag er der præcis en uge til forårspremieren på Aalborg Portland Park mod AGF, som du kan købe billetter til her, og i morgen venter opstartens sidste test på Aalborg Portland Park.

Lørdag kl. 14.00 spiller AaB nemlig mod NordicBet Ligaklubben Vendsyssel F.F., der ligger på fjerdepladsen i den næstbedste danske række.

Der er fri entré til kampen, hvor Complea Tribunens nedre afsnit er åbent fra kl. 13.30. På Complea Tribunen vil det også være muligt at købe drikkevarer samt slik og chokolade i boderne, der ligeledes åbner en halv time før kampstart. Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer.

Har man ikke mulighed for at se kampen på tribunen, kan opgøret følges via Nordjyskes livestream, ligesom der fra AaB’s officielle Twitterkonto vil være opdateringer i forbindelse med scoringer.

Efterfølgende kan der læses et referat af opgøret på www.aabsport.dk, hvor der søndag kan ses et sammendrag af kampen.

Tags på denne nyhed

Titan Nedbrydning er ny sølvpartner i AaB

10. februar 2023 kl. 13:30 af Rasmus Estrup

AaB har indgået et sølvpartnerskab med Titan Nedbrydning A/S, der er et landsdækkende nedbrydningsfirma med hovedsæde i Aalborg.

Titan Nedbrydning sikrer bæredygtig nedbrydning og miljøsanering med lokale projektledere over hele landet, og hele tiden med øje for kerneværdierne professionalitet, ansvar og loyalitet.

Foruden nedbrydning har Titan Nedbrydning et lager for cirkulære byggevarer, hvor den private, klimabevidste bygherre eller arkitekt kan finde byggematerialer screenet for miljøskadelige stoffer og af god kvalitet.

- Vi er stolte af at blive sølvpartner i AaB, for selvom vi er et landsdækkende firma, er det vigtigt for os at bakke op om de store spillere i lokalområdet. Her er AaB et perfekt match for os, og vi glæder os til mange gode oplevelser med vores kunder på Aalborg Portland Park, så vi kan være med til at give AaB den bedst mulige opbakning i et vigtigt forår, siger Morten Rytter, administrerende direktør og medejer af Titan Nedbrydning. 

Foruden hovedsædet i Aalborg har Titan Nedbrydning A/S også et afdelingskontor i Ringsted.  

Tags på denne nyhed

Flere end 9.000 har billet til forårspremieren

10. februar 2023 kl. 12:36 af Rasmus Estrup

Næste fredag indleder AaB forårsæsonen i 3F Superligaen, når AGF 17. februar kl. 19.00 gæster Aalborg Portland Park.

Flere end 9.000 tilskuere har allerede købt billet til kampen, og udebaneafsnittet er udsolgt. AaB gør i den forbindelse opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende. 

Køb billet til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vender hjem med et kæmpe energiboost

9. februar 2023 kl. 07:29 af Rasmus Estrup

Lørdag 28. januar drog AaB mod Oliva ved Alicante i Spanien, hvor Hele Nordjyllands Hold har været på træningslejr siden. 

I mellemtiden er det blevet til 14 træningspas og to kampe samt en række sociale aktiviteter. I dette indslag fra AaB TV gør cheftræner Erik Hamrén og anfører Lucas Andersen status inden torsdagens hjemrejse til Aalborg. 

Allerede fredag er AaB igen på træningsbanen i Gistrup, og lørdag gælder det opstartens sidste testkamp, når Vendsyssel F.F. kommer på besøg på Aalborg Portland Park kl. 14.00. 

Forårssæsonen i 3F Superligaen skydes i gang fredag 17. februar, og du kan købe billetter til opgøret her. 

Noshe startede inde for U/17-landsholdet

8. februar 2023 kl. 21:20 af Rasmus Estrup

17-årige Anders Noshe fik en times spilletid på højrekanten, da Danmarks U/17-landshold her til eftermiddag tog hul på en miniturnering i Kroatien. 

Danmark med Anders Noshe i startopstillingen mødte Tyrkiet, og tyrkerne kom foran efter 25 minutter, inden danskerne to minutter senere udlignede til pausestillingen 1-1. 

Ti minutter efter pausen gjorde Tyrkiet det til slutresultatet 2-1, og efter en times spil blev Anders Noshe udskiftet.

U/17-landsholdets anden kamp ved miniturneringen i Kroatien spilles på lørdag mod netop Kroatien. 

Dagens optræden var Anders Noshes 11. ungdomslandskamp. 

Tags på denne nyhed
'