Flere end 8.000 har billet til AaB-AGF

3. februar 2023 kl. 07:59 af Rasmus Estrup

Fredag 17. februar indleder AaB forårsæsonen, når AGF kl. 19.00 gæster Aalborg Portland Park i årets første 3F Superligakamp.

Flere end 8.000 tilskuere har allerede sikret sig billet til opgøret, og udebaneafsnittet på 3F Tribunen blev tidligere i denne uge udsolgt. I den forbindelse gør AaB opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende. 

Har du endnu ikke købt billet til kampen, kan du gøre det på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn.

Med et sæsonkortabonnement får du foruden en fast plads til AaB’s hjemmekampe i 3F Superligaen og Pokalen også mulighed for at komme gratis med til AaB’s store preseason-arrangement tirsdag 14. februar i Aalborg Kongres og Kultur Center. Flere end 1.100 har allerede sikret sig plads til det årets preseason-arrangement. Læs mere om det her.

Tags på denne nyhed

Hamrén om testkamp mod IK Sirius FK

2. februar 2023 kl. 18:46 af Rasmus Estrup

AaB spiller i morgen første testkamp på træningslejren i Oliva, når Hele Nordjyllands Hold kl. 14.00 møder svenske IK Sirius FK. 

Kampen livestreames gratis på nordjyske.dk, og inden opgøret kan du i videoen øverst høre cheftræner Erik Hamréns forventninger til opgøret, hvor flere AaB-spillere ventes at få 90 minutters spilletid for første gang i år. 

Færre end 300 pladser tilbage til preseason

2. februar 2023 kl. 13:39 af Rasmus Estrup

14. februar holder AaB og Arbejdernes Landsbank et stort preseason-arrangement i Aalborg Kongres og Kultur Center for AaB's sæsonkortholdere og samarbejdspartnere. 

På nuværende tidspunkt har flere end 1.100 tilmeldt sig AaB's hidtil største preseason-arrangement, og der er nu færre end 300 pladser tilbage. 

Er du sæsonkortholder, kan du tilmelde dig via www.billet.aabsport.dk. 

Er du ikke sæsonkortholder, kan du på www.billet.aabsport.dk tegne et sæsonkortabonnement og få adgang til preseason-arrangementet. Men gør det snarest, så du er sikker på at få en plads i Aalborg Kongres og Kultur Center 14. februar. 

Her vil AaB's 3F Superligaspillere fra kl. 17.30 tage imod alle gæster, ligesom spillertruppen også står for at servere stadionplatter til alle, mens Arbejdernes Landsbank er værter for en øl eller en sodavand.

Kl. 19.00 byder værterne Peter Skram og Ole Madsen alle velkommen til preseason-showet i Aalborg Hallen, og de to værter styrer slagets gang på en aften, hvor der blandt andet vil være indslag med administrerende direktør Thomas Bælum, cheftræner Erik Hamrén, akademichef Jacob Larsen og spillertruppen.

Aftenen vil også byde på helt unikke øjeblikke og eksklusive optagelser fra AaB's træningslejr frem til kl. 21.00. Herefter kan man runde aftenen af med sine medfans i foyeren ind til kl. 22.30.

Tags på denne nyhed

Køb billetter til pokalkvartfinalen

2. februar 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Der er i forvejen stor interesse for forårspremieren fredag 17. februar mod AGF, hvor udebaneafsnittet allerede er udsolgt, og nu er billetsalget også åbent til forårets anden hjemmekamp. 

Det er pokalkvartfinalen mod Viborg F.F., som spilles torsdag 2. marts, og du kan købe billetter til kampen her. 

Bemærk at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende. Derfor skal udefans købe billet til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. 

Husk at du også kan sikre dig en fast plads til alle hjemmekampe i det vigtige forår med et sæsonkortabonnement, der koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Køb sæsonkortabonnementet her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Otoa vil bygge på i Oliva

1. februar 2023 kl. 14:29 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaspiller på AaB Akademiet Sebastian Otoa, der har trænet en del med 3F Superligatruppen siden nytår, er med Hele Nordjyllands Hold på træningslejren i Oliva i Spanien. 

Hør den 18-årige forsvarsspiller fortælle om oplevelsen og ambitionerne med turen i dette indslag fra AaB TV. 

'