Kundeservice holder julelukket fra 15. december

13. december 2023 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

Torsdag er årets sidste åbningsdag for AaB's kundeservice på kontoret på Hornevej og telefon 96 35 59 00. Fra fredag holder kundeservice således julelukket både på Hornevej og telefonen indtil tirsdag 9. januar kl. 13.00.

Mails til billet@aab-as.dk vil blive besvaret til og med fredag 22. december og igen fra tirsdag 2. januar.

AaB Shoppens kundeservice på telefon 96 35 59 00 og support@aabshoppen.dk holder julelukket fra 22. december kl. 12.00 til og med 1. januar.

Tags på denne nyhed

AaB forlænger med U/17-landsholdsmålmand

12. december 2023 kl. 10:37 af Brian Andersen

Den 16-årige keeper kom til AaB i 2019 fra partnerklubben Aalborg Chang.

Bertil Grønkjær er en del af det U/17 Liga-mandskab, som halvvejs i turneringen indtager en fjerdeplads i U/17 Ligaen.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- AaB har som klub tradition for at udvikle dygtige målmænd, og det er allerede nu tydeligt, at Bertil Grønkjær kan blive den næste i rækken.

- Derfor er det også vigtigt for os at have en længere aftale på plads med Bertil, hvilket følger den strategi, vi har for vores talenters udvikling på AaB Akademiet, siger Ole Jan Kappmeier.

Aftalen med Bertil Grønkjær kommer i halen af øvrige akademiforlængelser med blandt andre Sebastian Otoa, Kasper Davidsen, Nóel Atli Arnórsson, Mads Bomholt og Anders Noshe.  

- Bertil Grønkjær har nu en kontrakt, der rækker ind i seniortiden, hvilket naturligvis er vigtigt for både ham og for os, så vi sammen kan planlægge de næste step for hans udvikling, fortæller AaB’s akademichef Jacob Larsen.

- Generelt set befinder Bertil sig i en særdeles positiv udvikling i et stærkt talentmiljø i AaB, hvor Bertil allerede nu er kampafgørende. Bertil er lærenem og en reaktionsstærk og spilintelligent målmand, der også er god med fødderne. Og med sine næsten to meter i højden har han stor rækkevidde både i luften og ved jorden, og vi ser meget frem til at følge og præge hans fortsatte udvikling, slutter Jacob Larsen.

Bertil Grønkjær er indtil videre noteret for 11 ungdomslandskampe for Danmark.

Kom gratis på museum med et sæsonkort i denne uge

11. december 2023 kl. 13:09 af Rasmus Estrup

I 2023 rundede vi for første gang 5.000 sæsonkortholdere. For at takke for opbakningen gennem hele året, har vi for andet år i træk lavet en gratis oplevelsespakke til vores sæsonkortholdere i samarbejde med andre nordjyske kulturinstitutioner.

Med i oplevelsespakken er blandt andet gratis adgang til Aalborg Historiske Museum og Vikingemuseet Lindholm Høje i denne uge.

De to museer havde også gratis entré for alle vores sæsonkortholdere i sidste uge.

På Vikingemuseet Lindholm Høje er der gratis entré for alle vores sæsonkortholdere til og med søndag 17. december, mens der er gratis adgang på Aalborg Historiske Museum til og med lørdag 16. december.  

For at få gratis adgang til de to museer skal man fremvise et aktivt sæsonkort ved indgangene. 

Hele oplevelsespakken for vores sæsonkortholdere i 2023/2024 består af:

  • Gratis entré til Aalborg Historiske Museum fra mandag 4. december til og med lørdag 16. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med lørdag 20. januar.
  • Gratis entré til Vikingemuseet Lindholm Høje fra mandag 4. december til og med søndag 17. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med søndag 21. januar.
  • Gratis entré til Nordsøen Oceanarium enten søndag 10. december, torsdag 28. december, søndag 14. januar eller søndag 21. januar samt 20 procent rabat på billetter til sæsonkortholderes familiemedlemmer i samme weekend.
  • Gratis entre til Aalborg Zoo enten lørdag 13. januar eller lørdag 20. januar.  
  • Invitation til julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank onsdag 6. december.
  • Invitation til AaB’s preseason-arrangement i begyndelsen af 2024.

Oplevelsespakken er kun for sæsonkortholdere - ikke billetabonnenter.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i december

11. december 2023 kl. 09:40 af Rasmus Estrup

Med blot en enkelt kamp i december var afstemningen om månedens mål en duel mellem Richard Odada og Tim Prica. Og vores fans har peget på Tim Pricas 2-0-scoring ude mod HB Køge som månedens mål. 

Svenskerens fuldtræffer ned mod de mange medrejsende AaB-fans fik således 72 procent af stemmerne. 

Alle, der deltog i afstemningen, var også med i lodtrækningen om en AaB Julesweater i str. L. Vinderen blev Arne, som vil modtage en mail fra AaB i dag. 

Tags på denne nyhed

2. søndag i advent - Juletræstegning

10. december 2023 kl. 08:34 af Rasmus Estrup

Siden fredag har alle på vores Facebookside kunne gætte på vinderen, og alle der skrev et bud i kommentarfeltet til videoen var med i lodtrækningen om AaB’s julesweater i str. XL.

Duellens dommer var den næste fan til at komme forbi de to spillere på Aalborg Julemarked.

Julesweateren i str. XL gik til Elmer, der er blevet kontaktet af AaB over Facebook.

Følg med på vores Facebookside igen på fredag, når du skal gætte på vinderen af adventskonkurrencen for 3. søndag i advent. 

'