Ny oplevelsespakke til AaB’s sæsonkortholdere

19. november 2023 kl. 13:25 af Rasmus Estrup

Forrige vinter fik alle vores sæsonkortholdere en oplevelsespakke til andre nordjyske kulturinstitutioner, mens fodboldsæsonen holdt pause.

Dette gentages i år for at takke for den store og trofaste opbakning fra vores flere end 5.000 sæsonkortholdere, som nu tilbydes gode oplevelser andre steder i Nordjylland i de næste par måneder.

AaB er således gået sammen med Aalborg Zoo, Nordsøen Oceanarium, Aalborg Historiske Museum og Vikingemuseet Lindholm Høje, som alle i løbet af december og januar slår dørene gratis op for alle med et sæsonkort til Aalborg Portland Park.

I vinteren 2023/2024 indebærer AaB’s oplevelsespakke for alle vores sæsonkortholdere:

  • Gratis entré til Aalborg Historiske Museum fra mandag 4. december til og med lørdag 16. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med lørdag 20. januar.
  • Gratis entré til Vikingemuseet Lindholm Høje fra mandag 4. december til og med søndag 17. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med søndag 21. januar.
  • Gratis entré til Nordsøen Oceanarium enten søndag 10. december, torsdag 28. december, søndag 14. januar eller søndag 21. januar samt 20 procent rabat på billetter til sæsonkortholderes familiemedlemmer i samme weekend.
  • Gratis entre til Aalborg Zoo enten lørdag 13. januar eller lørdag 20. januar.  
  • Invitation til julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank onsdag 6. december.
  • Invitation til AaB’s preseason-arrangement i begyndelsen af 2024.

For at få adgang til Aalborg Zoo, Nordsøen Oceanarium, Aalborg Historiske Museum og Vikingemuseet Lindholm Høje skal man ved indgangen kunne fremvise et aktivt sæsonkort.

Information om julearrangementet med AaB og Arbejdernes Landsbank vil blive sendt på mail til alle sæsonkortholdere i næste uge.

Alle sæsonkortholdere vil desuden modtage en mail med en rabatkode til Nordsøen Oceanarium. Denne rabatkode skal anvendes online på https://nordsoenoceanarium.dk/ for at få adgang til de 20 procent rabat for sæsonkortholderes familiemedlemmer.

Oplevelsespakken er kun for sæsonkortholdere - ikke billetabonnenter.

Tags på denne nyhed

Black Week på AaB Shoppen

19. november 2023 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

I nat kl. 00.00 skydes Black Week i gang på www.aabshoppen.dk, som er fuld af gode tilbud på AaB-merchandise til ethvert AaB-hjerte. Du kan blandt andet spare op til 80 procent på udvalgt AaB-merchandise.

Derudover er der 20 procent rabat på store dele af AaB Shoppen og større besparelser på specifikke kollektioner.

For at blive klar til Halstørklædedag mod Hobro I.K. i årets sidste hjemmekamp på søndag, kan du også købe to AaB-halstørklæder for 149 kr.

Black Week-tilbuddene på AaB Shoppen gælder til og med søndag 26. november kl. 23.59 eller så længe lager haves.

Tags på denne nyhed

Arnórsson med fuld spilletid mod Frankrig

19. november 2023 kl. 08:12 af Rasmus Estrup

Tre dage efter sin debut på Islands U/19-landshold fik AaB Akademiets Nóel Atli Arnórsson atter fuld spilletid i en af nationens U/!9 EM-kvalifikationskampe, da Island i går mødte Frankrig ved kvalifikationsturneringen i netop Frankrig. 

Værstnationen vandt opgøret 1-0 på en scoring i 89. minut. 

17-årige Nóel Atli Arnórsson har i alt spillet 13 ungdomslandskampe for Island, der spiller sin sidste kamp ved EM-kvalifikationen på onsdag mod Estland. Inden kampen ligger Island på tredjepladsen i puljen med et point, mens Frankrig topper gruppen med de maksimale seks point og Danmark er toer med fire point. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Spotkurser for partnerklubber

18. november 2023 kl. 08:41 af Rasmus Estrup

Mandag aften var flere børne- og ungdomstrænere fra vores nordjyske partnerklubber til AaB Akademiets første spotkursus på Hornevej. 

Til et spotkursus vil AaB Akademiets trænere sætte fokus på et bestemt emne, og det er partnerklubbernes trænere, der kan komme med forslag til emner, der kan tages. 

I mandags satte cheftræneren for vores U/13-hold, Simon Hald Mikkelsen, fokus på vendinger. 

I dette indslag kan du få et indblik i mandagens spotkursus og høre mere om spotkurserne fra Jesper Baand, der er AaB Akademiets børneudviklingstræner for partnerklubberne. 

Tags på denne nyhed

Henning Munk Jensen er gået bort

17. november 2023 kl. 14:15 af Brian Andersen

Henning Munk Jensen begyndte i AaB som drengespiller i 1961, og fire år senere fik han debut på klubbens førstehold.

I alt opnåede Henning Munk Jensen som styrmand i forsvaret 392 officielle kampe for AaB’s bedste mandskab, hvilket er sjetteflest i klubbens historie siden 1885.

Utallige af Henning Munk Jensens kampe for AaB var med anførerbindet om armen, og i 1969 var ”Munken” med til at vinde DM-bronze for AaB.

Ligeledes opnåede Henning Munk Jensen i perioden 1966-1978 62 A-landskampe for Danmark, heraf 24 som anfører.

Henning Munk Jensen blev både i 1968 og i 1975 kåret som årets fodboldspiller i Danmark. Herudover blev han i begge disse år kåret som årets navn i nordjysk idræt.

I perioden 1970-1973 optrådte Henning Munk Jensen for hollandske PSV Eindhoven, og udenlandskarrieren bød også senere på et ophold i USA.

I forbindelse med AaB’s kommende hjemmekamp mod Hobro I.K. vil AaB’s spillere bære sørgebind, ligesom Henning Munk Jensen vil blive mindet med klapsalver før opgøret på Aalborg Portland Park.

I denne svære stund sender vi vores dybeste kondolencer, tanker og medfølelse til Henning Munk Jensens efterladte.

Æret være Henning Munk Jensens minde.

På vegne af AaB af 1885 og AaB A/S

Tags på denne nyhed
'