AaB TV: Gensyn med sejre over FC Helsingør

10. august 2023 kl. 14:07 af Rasmus Estrup

Fredag aften gæster AaB Helsingør Stadion og FC Helsingør i fjerde runde af NordicBet Ligaen. 

Inden kampen kan du få et gensyn med fire AaB-scoringer fra tre tidligere møder med FC Helsingør. Alle de tidligere kampe blev spillet i efteråret 2017, hvor det blev til to 1-0-sejre og en 2-1-sejr. Sidstnævnte var i pokalturneringen. 

De fire AaB-mål blev sat ind af Jannik Pohl, Jakob Blåbjerg, Yann Rolim og Edison Flores. 

Kampen i morgen spilles kl. 19.00 på Helsingør Stadion og vises på Viaplay. Ønsker du at se kampen på Helsingør Stadion, kan du klikke her og læse mere om hvordan. 

Tags på denne nyhed

Køb billetter til AaB-Hillerød og AaB-Kolding I.F.

10. august 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Siden tirsdag kl. 9.00 har AaB's billetabonnenter haft 48 timers førsteret til kampene mod Hillerød Fodbold og Kolding I.F., og nu er billetsalget til de to kampe åbent for alle interesserede. Køb billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Kampen mod Hillerød Fodbold spilles søndag 27. august kl. 15.00, og opgøret mod Kolding I.F. følger en uge senere; søndag 3. september kl. 15.00. 

www.billet.aabsport.dk kan du også købe billetter til AaB's næste hjemmekamp, der spilles fredag 18. august kl. 18.30 mod Næstved Boldklub eller gøre som flere end 4.800 andre og tegne et sæsonkortabonnement eller billetabonnement til Aalborg Portland Park. Læs mere om mulighederne for det her. 

AaB bærer andendragten i Helsingør

9. august 2023 kl. 14:45 af Rasmus Estrup

AaB stiller så vidt muligt altid op i den rød-hvide klubdragt, men det kan ikke lade sig gøre fredag aften, hvor Hele Nordjyllands Hold gæster FC Helsingør, der spiller i hvide og lyseblå striber. 

Derfor vil AaB for første gang være iført den mørkeblå andendragt fra Macron. 

Ligesom klubdragten og håndsrækningsdragten er også andendragten en af del af "Som Ramt af Lynet"-kollektionen, der hylder fan- og stadionsangen, som AaB's fans synger før hver hjemmekamp på Aalborg Portland Park. En tradition fansene indførte i 2019. 

På andendragten indgår rød-hvide lyn på bryst, ærmer og shorts, hvilket er en reference til fan- og stadionsangen og giver dragten et mere dynamisk udtryk. 

Andentrøjen er ligesom både klubtrøjen og håndsrækningstrøjen skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Alle trøjerne er skabt i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron. Spillertøjet er designet og produceret ved Macrons hovedkontor i Bologna og er i samme høje kvalitet som sædvanlig.  

Køb AaB's klubdragt og andendragt på www.aabshoppen.dk. 

Tags på denne nyhed

Tre AaB-talenter udtaget til U/16-landsholdet

9. august 2023 kl. 13:22 af Rasmus Estrup

27 spillere er udtaget til en træningssamling med det danske U/16-landshold, og med til samlingen er tre spillere fra AaB Akademiet. 

Det er Johan Hvistendahl, Malthe Egebæk Mortensen og Valdemar Rubæk Vestergaard.

Træningssamlingen varer fra 21. august til 23. august og byder på to træningspas og en intern træningskamp.  

Grønkjær sikrer finalesejr for U/17-landsholdet

8. august 2023 kl. 15:24 af Rasmus Estrup

AaB Akademiets målmand Bertil Grønkjær spillede en hovedrolle med en straffesparksredning i tillægstiden, da U/17-landsholdet i dag vandt finalen i den internordiske turnering i Finland, Open Nordic. 

Efter sejre på 6-2 over Norge og 6-1 over Færøerne havde Danmark spillet sig i finalen mod Finland. Denne blev vundet med 1-0 på et sejrsmål midt i første halvleg. 

I tillægstiden fik Finland ellers som nævnt tilkæmpet sig et straffespark, men duellen fra 11-meter-pletten vandt Bertil Grønkjær, der sprang til sin egen venstreside og holdt læderet ude af målet. 

Et kvarter inden havde AaB-målmanden også haft en stor fodparade på et skud fra tæt hold. 

Dagens optræden var Bertil Grønkjærs syvende ungdomslandskamp - den anden for U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed
'