Praktisk info om AaB-OB 2. påskedag

7. april 2023 kl. 14:09 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 24
Spilledato: Mandag 10. april 2023
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.30
Fanzonen åbner: Kl. 11.30
Dommer: Lasse Graagaard

Køb billetter online på www.billet.aabsport.dk
Flere end 7.800 AaB-fans har allerede billet til påskekampen mod OB, og du kan købe billetter på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.300 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 12.30 på mandag, hvor det naturligvis også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af OB skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Test af billetter og sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
I forårets hjemmekampe er der gang i en testperiode, hvor man ved indgangene kan vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette har givet udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Fanzonen åbner kl. 11.30
2. påskedag vil der i fanzonen være masser af oplevelser for børn.

For eksempel vil der være en jongleringskonkurrence med AaB-præmier og mulighed for at prøve kræfter med en Goal Station.

Derudover vil to spillere fra AaB’s 3F Superligatrup skrive autografer, og du kan også få ansigtsmaling i AaB-farver eller møde Theodor i fanzonen inden kampstart.

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der på mandag være en salgsvogn med AaB-merchandise, der kører rundt i fanzonen. Salgsvognen sælger merchandise med særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Transferbonus overrækkes til Aalborg KFUM
I pausen vil AaB’s akademichef, Jacob Larsen, og AaB Akademiets partnerklubansvarlige, Andreas Moe Rasmussen, overrække en transferbonus til Aalborg KFUM i forbindelse med efterårets salg af Mathias Ross.

Indløbsbørn fra Bagterp I.F. og RKG Klarup
2. påskedag løber AaB-spillerne på banen sammen med ungdomsspillere fra de to partnerklubber RKG Klarup og Bagterp I.F.

Pausekonkurrence med Hjallerup I.F. og Aars I.K.
I pausen af mandagskampen vil pausekonkurrencen stå mellem ungdomsspillere fra de to partnerklubber Aars I.K. og Hjallerup I.F., der skal dyste om, hvem der kan sende en bold tættest på midterlinjen.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på mandag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen mod OB spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Igen i dette forår kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på mandag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBOB– følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret mellem Haraldslund og Skydebanevej på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen fra øst/Dannebrogsgade.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Haraldslund, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Billetsalg er i gang til AaB-AC Horsens

7. april 2023 kl. 08:23 af Rasmus Estrup

Søndag 7. maj kl. 12.00 tager AaB på hjemmebane imod AC Horsens i 28. spillerunde af 3F Superligaen, og billetsalget til kampen er netop sat i gang på www.billet.aabsport.dk

Kampen var oprindeligt programsat til lørdag 6. maj, men med det forbehold, at såfremt AaB trak Silkeborg I.F. i en eventuel pokalsemifinale, så ville kampen blive flyttet til søndag 7. maj kl. 12.00. Dette blev aktuelt i går, da AaB trak netop Silkeborg I.F. i pokalsemifinalen. 

www.billet.aabsport.dk kan du også købe billetter til AaB’s kamp på mandag, 2. påskedag, mod OB kl. 14.00 på Aalborg Portland Park og AaB’s hjemmekamp søndag 30. april mod Lyngby Boldklub.

Du kan naturligvis også gøre som flere end 4.300 andre og sikre dig en fast plads til alle AaB’s kampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement.

Prisen for et sæsonkortabonnement starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn.

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned plus en måned. Læs mere. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Viborg F.F.-AaB 1-0

7. april 2023 kl. 07:07 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 1-0 på udebane mod Viborg F.F., hvilket var nok til at gå videre til Pokalens semifinaler, da den første kvartfinale mod Viborg F.F. blev vundet med 1-0. 

AaB lagde godt ud i går og kom til afslutninger til både Lucas Andersen og Jakob Ahlmann, inden Viborg F.F. efter 29 minutter fik en scoring annulleret for offside. 

Frem mod pausen pressede hjemmeholdet på, og i 40. minut scorede Anton Gaaei til 1-0 på et langskud. 

I anden halvleg var der et par muligheder i begge ender, inden Daniel Granli otte minutter før tid agerede redningsmand for AaB, da han headede bolden væk på stregen, og dermed sikrede, at AaB kunne avancere til semifinalen. 

Se et sammendrag af torsdagens kamp i videoen øverst, og klik her for at købe billetter til AaB's hjemmekamp i 3F Superligaen 2. påskedag, hvor OB gæster AaB. 

Tags på denne nyhed

AaB møder Silkeborg I.F. i Pokalens semifinaler

6. april 2023 kl. 22:08 af Rasmus Estrup

Der er netop blevet trukket lod til pokalturneringens semifinaler, der ligesom kvartfinalerne skal afvikles over to kampe, og AaB har trukket Silkeborg I.F. som modstander. 

Den anden semifinale står mellem FC Nordsjælland og FC København.  

Den første semifinale mellem AaB og Silkeborg I.F. spilles på Jysk Park i Silkeborg enten 26. eller 27. april, mens returopgøret følger 3. eller 4. maj på Aalborg Portland Park. 

Lodtrækningen betyder desuden, at AaB's 3F Superligakamp mod AC Horsens flyttes fra lørdag 6. maj kl. 18.30 til søndag 7. maj kl. 12.00. Billetsalget til denne kamp åbner i morgen på www.billet.aabsport.dk.

Mens AaB's vej til semifinalerne er gået forbi Vanløse I.F., Middelfart Boldklub og Viborg F.F., har Silkeborg I.F. besejret Næstved Boldklub, Randers FC og SønderjyskE undervejs. 

Tags på denne nyhed
'