Højholt: Vi skal være skarpere i begge ender

29. april 2023 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

Efter tre uafgjorte udekampe i træk mod FC Midtjylland og i to tilfælde Silkeborg I.F. vender AaB søndag hjem til Aalborg Portland Park i den første af tre vigtige hjemmekampe på otte dage.

I morgen gæster Lyngby Boldklub Aalborg Portland Park kl. 14.00 i 27. spillerunde af 3F Superligaen, og søndagens modstander ligger inden kampen lige foran AaB i tabellen, mens AaB efter fredagens 3F Superligakamp har syv point op til AC Horsens over stregen.

- Det bliver en afgørende kamp. Lyngby har et point mere end os, og vi går begge efter at indhente AC Horsens, så kampen i morgen har afgørende betydning. Vi går 100 procent efter at vinde, og jeg er også sikker på, at vi tager sejren, siger Malthe Højholt.

- Når man spiller godt flere kampe i træk, så kommer sejrene også på et tidspunkt. Nu har vi haft tre udekampe i træk med gode præstationer, så jeg tror på, at vi gør det, der skal til for at vinde kampen, siger midtbanespilleren.

Efter en udekamp mod Silkeborg I.F. i seneste runde, spillede AaB tirsdag pokalkamp i Silkeborg. Nu venter tre hjemmekampe på Aalborg Portland Park mod henholdsvis Lyngby Boldklub i 3F Superligaen i morgen, Silkeborg I.F. i pokalsemifinalen på torsdag og AC Horsens i 3F Superligaen næste søndag.

Men særligt i et tæt program, er det vigtigt at tage en kamp ad gangen og ikke tænke tre kampe frem, forklarer Malthe Højholt. 

- Det gælder om at få lukket den ene kamp ned så hurtigt som muligt, få evalueret på den og så kan man kigge frem mod næste kamp. Pokalkampen i tirsdags lukkede vi ned samme aften, og så har der været fuld fokus på Lyngby-kampen lige siden, siger Malthe Højholt og kigger på, hvad der skal leveres på søndag for at sikre sejren.

- Vi skal blive mere skarpe foran mål og i vores efter felt, og så skal vi være stærkere til at stå imod defensive dødbolde. Er vi det, og præsterer vi ellers, som vi har gjort på det seneste, så er jeg sikker på, at vi vinder, siger Malthe Højholt.

Han og holdkammeraterne er søndag tilbage på Aalborg Portland Park nogle udekampe med solid opbakning, og midtbanespilleren glæder sig til igen at mærke opbakningen fra alle fire tribuner.

- Jeg håber, vi ser så mange fans som overhovedet muligt på stadion, og at de kan være med til at hjælpe os til spille en god kamp og slå Lyngby, slutter AaB’s nummer 14.

Fanzonen i morgen åbner kl. 11.30, og kampstart følger kl. 14.00. Du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig billetter til AaB’s kommende kampe mod Silkeborg I.F., AC Horsens og FC Midtjylland.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Lyngby Boldklub?

28. april 2023 kl. 09:42 af Rasmus Estrup

- søndagskampen er 61. 3F Superligakamp mellem AaB og Lyngby Boldklub? Statistikken siger 26 sejre til AaB, 17 uafgjorte og 17 nederlag samt en målscore på 98-66 set med AaB’s øjne.

- AaB er ubesejret i de seneste syv 3F Superligahjemmekamp mod Lyngby Boldklub, hvoraf seks endte med en sejr til AaB? Tillige er det lykkedes AaB at holde nullet i fire af kampene.

- seneste nederlag på Aalborg Portland Park mod Lyngby Boldklub var i september 2011? I alt har AaB blot tabt fem af de 30 3F Superligakampe mod Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park.

- det er lykkedes AaB at få point i de seneste syv indbyrdes 3F Superligaopgør mod Lyngby Boldklub med fire sejre og tre uafgjorte?

- Younes Bakiz scorede begge AaB's mål i de to holds seneste møde, der endte med en AaB-udesejr på 2-0 i oktober 2022?

- Allan Sousa har været involveret i scoringer i sine fire seneste 3F Superligakampe med tre mål og en assist? Hvis han enten scorer eller assisterer på søndag, vil han være den første AaB'er til at gøre det i fem kampe i streg, siden Thomas Enevoldsen præsterede det i december 2015?

- AaB og Lyngby Boldklub ikke har spillet en målløs kamp på Aalborg Portland Park siden april 1997? I alt er blot fem af de 60 tidligere 3F Superligakampe mod Lyngby Boldklub endt uden scoringer.

- Lyngby Boldklub med 13 mål på dødbolde i denne sæson er det mest scorende hold på dødbolde i hele 3F Superligaen?

- ud af de 60 tidligere 3F Superligakampe mod Lyngby Boldklub har AaB scoret først i 27 tilfælde, hvilket har resulteret i 21 sejre, fire uafgjorte og kun to nederlag? Omvendt har Lyngby Boldklub scoret kampens første mål i 28 tilfælde, hvilket har givet AaB fem sejre, otte uafgjorte og 15 nederlag.

- AaB hidtil har scoret 98 mål mod Lyngby Boldklub i 3F Superligaen og dermed med to scoringer på søndag vil passere 100 mål mod de kongeblå? Topscorerværdigheden deles af tre spillere med hver seks mål – Indrek Zelinski, Søren Frederiksen og Peter Rasmussen – hvorimod Lucas Andersen er topscoreren i den aktuelle trup med tre scoringer.

- foruden Lucas Andersen (3 mål) og Younes Bakiz (2) har også Iver Fossum (2), Allan Sousa (1), Jakob Ahlmann (1) og Nicklas Helenius (1) tidligere scoret 3F Superligamål for AaB mod Lyngby Boldklub?

- Louka Prip er den eneste spiller set over begge mandskaber, der har fået spilletid i samtlige 26 kampe i denne sæson?

- AaB har fået et point i hver af de to seneste 3F Superligakampe mod henholdsvis FC Midtjylland og Silkeborg I.F.? Hvis det for tredje kamp i træk bliver uafgjort, vil det være første gang siden november 2018, at AaB spiller uafgjort i tre 3F Superligakampe i træk.

- AaB er ubesejret i 3F Superligaen på datoen 30. april, hvor det er blevet til fem sejre og en uafgjort? Seneste kamp på denne dato var i 2021, hvor modstanderen i Aalborg var netop Lyngby Boldklub, der blev sendt hjem med et nederlag på 4-0.

- dommer Morten Krogh tidligere har dømt 17 3F Superligakampe med deltagelse af AaB, hvoraf syv har været på Aalborg Portland Park? De syv foreløbige kampe er endt med fem nederlag, to pointdelinger og ingen sejre til AaB.

- Andreas Bjelland er i karantæne for gæsterne på søndag, mens AaB ikke er ramt af karantæner til kampen?

AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen i Aalborg, som efter forårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 61.034 kr. Køb billetter til kampen på søndag på www.billet.aabsport.dk. 

(Kilde: danskfodbold.com, OPTA og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

500 siddepladser tilbage til AaB-AC Horsens

28. april 2023 kl. 07:20 af Rasmus Estrup

For AaB venter der tre vigtige hjemmekampe på Aalborg Portland Park fra søndag 30. april til søndag 7. maj. 

Til kampen søndag 7. maj kl. 12.00 mod AC Horsens har 9.000 fans allerede sikret sig billet til kampen, og der er nu færre end 500 ledige siddepladser tilbage på Complea Tribunen.

3F Tribunens afsnit for AaB-fans blev udsolgt i sidste uge, men det er fortsat muligt at købe billetter på Complea Tribunen og Vesttribunen på www.billet.aabsport.dk.

På www.billet.aabsport.dk kan du blandt andet også finde billetter til 3F Superligakampen mod Lyngby Boldklub på søndag kl. 14.00 og pokalsemifinalen mod Silkeborg I.F. torsdag 4. maj kl. 17.30.

Udefans skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Fanzonen åbner kl. 11.30 på søndag

27. april 2023 kl. 10:45 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 27
Spilledato: Søndag 30. april 2023
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.30
Fanzonen åbner: Kl. 11.30
Dommer: Morten Krogh

Køb billetter online på www.billet.aabsport.dk
Flere end 7.700 AaB-fans har allerede billet til søndagskampen mod Lyngby Boldklub, og du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.350 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 12.30 på søndag, hvor det naturligvis også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af Lyngby Boldklub skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Test af billetter og sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
I forårets hjemmekampe er der gang i en testperiode, hvor man ved indgangene kan vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette har givet udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Fanzonen åbner kl. 11.30
På søndag vil der i fanzonen være masser af oplevelser for børn.

For eksempel vil der være en jongleringskonkurrence med AaB-præmier og mulighed for at prøve kræfter med en Goal Station.

Derudover kan man få autografer af AaB-spillere, få ansigtsmaling i AaB-farver eller hilse på Theodor i fanzonen frem mod kampstart.

I fanzonen vil det på søndag også være muligt at købe slik fra en slikbod, og så er det som altid også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der være en salgsvogn med AaB-merchandise, der kører rundt i fanzonen. Salgsvognen sælger merchandise med særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Indløbsbørn fra Frederikshavn f.I. og Hals F.S.
Til kampen mod Lyngby Boldklub løber AaB-spillerne på banen sammen med ungdomsspillere fra de to partnerklubber Frederikshavn f.I. og Hals F.S.

Pausekonkurrence med Skalborg I.F. og KVIK-Aalestrup I.F.
I pausen af søndagskampen vil pausekonkurrencen stå mellem ungdomsspillere fra de to partnerklubber Skalborg I.F. og KVIK-Aalestrup I.F., der skal dyste om, hvem der kan sende en bold tættest på midterlinjen.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen mod OB spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Igen i dette forår kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på søndag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBLBK– følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret mellem Haraldslund og Skydebanevej på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen fra øst/Dannebrogsgade.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Haraldslund, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Deltag i årets Superliga Survey

27. april 2023 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

I løbet af foråret gennemføres den store tilskuerundersøgelse Superliga Survey blandt alle 3F Superligaklubbers tilskuere.

AaB vil gerne have så mange besvarelser som muligt, så vi med endnu større sikkerhed kan forbedre oplevelsen før, under og efter vores tilskueres besøg på Aalborg Portland Park.

Superliga Survey er således et vigtigt værktøj for AaB i det løbende arbejde med at forbedre kampoplevelsen både på og uden for stadion. Undersøgelsen hjælper med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer fremover.

Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at besvare spørgsmålene og tilmelde dig årets Superliga Survey her.

Giv din mening til kende, og vær med til at skabe en endnu bedre AaB-oplevelse for dig selv og de øvrige AaB-tilhængere.

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

Tags på denne nyhed
'