3F Tribunen er udsolgt til dagens kamp

30. april 2023 kl. 11:46 af Rasmus Estrup

Kl. 14.00 spiller AaB en vigtig kamp i 3F Superligaen mod Lyngby Boldklub, der ligger lige foran AaB i tabellen med ét point mere. 

3F Tribunens afsnit for AaB-fans er netop blevet udsolgt til kampen, men du kan stadig nå at købe billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 12.30.

Fanzonen er allerede åbnet, og her vil der frem mod kampstart være konkurrencer, en Goal Station, autografskrivning med en AaB-spiller og mulighed for at få ansigtsmaling. 

Tags på denne nyhed

Hiljemark om opgøret mod Lyngby Boldklub

30. april 2023 kl. 09:04 af Rasmus Estrup

I dag kl. 14.00 danner Aalborg Portland Park ramme om den vigtige 3F Superligaduel mellem AaB og Lyngby Boldklub. Gør som flere end 9.000 andre og køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

I dette interview sætter cheftræner Oscar Hiljemark ord på dagens kamp mod Lyngby Boldklub, som den svenske cheftræner glæder sig meget til. 

Fanzonen i dag åbner kl. 11.30, og en time senere åbner dørene til Aalborg Portland Park samt billethusene.

AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen i Aalborg, som efter forårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 61.034 kr. 

Tags på denne nyhed

9.000 har billet til i morgen

29. april 2023 kl. 21:44 af Rasmus Estrup

AaB tager i morgen imod Lyngby Boldklub i 27. spillerunde af 3F Superligaen, og på nuværende tidspunkt har flere end 9.000 fans sikret sig billet til kampen. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk.

Her kan du også finde billetter til AaB's kommende kampe mod Silkeborg I.F. i pokalsemifinalen på torsdag og 3F Superligakampen næste søndag mod AC Horsens. 

Udefans skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Kampstart i morgen er kl. 14.00 og fanzonen åbner kl. 11.30. Dørene til Aalborg Portland Park åbnes kl. 12.30, hvor også billethusene åbner. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen i Aalborg, som efter forårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 61.034 kr. Køb billetter til kampen i morgen på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonens tre træffere mod Lyngby Boldklub

29. april 2023 kl. 15:13 af Rasmus Estrup

I morgen kommer Lyngby Boldklub på besøg på Aalborg Portland Park, og du kan gøre om flere end 8.700 andre fans og sikre dig billet til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Sæsonens to tidligere opgør mod Lyngby Boldklub har givet en sejr og en uafgjort, og i videoen øverst kan du få en gensyn med de tre AaB-scoringer fra kampene. 

Allan Sousa udlignede til slutresultatet 1-1, da Lyngby Boldklub senest gæstede Aalborg Portland Park, mens Younes Bakiz stod for de to scoringer i 2-0-udesejren på Lyngby Stadion. 

Kampstart i morgen er kl. 14.00, og både dørene til Aalborg Portland Park samt billethusene åbner kl. 12.30. En time tidligere begynder aktiviteterne i fanzonen. 

Køb billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dkAaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen i Aalborg, som efter forårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 61.034 kr. 

Tags på denne nyhed

Højholt: Vi skal være skarpere i begge ender

29. april 2023 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

Efter tre uafgjorte udekampe i træk mod FC Midtjylland og i to tilfælde Silkeborg I.F. vender AaB søndag hjem til Aalborg Portland Park i den første af tre vigtige hjemmekampe på otte dage.

I morgen gæster Lyngby Boldklub Aalborg Portland Park kl. 14.00 i 27. spillerunde af 3F Superligaen, og søndagens modstander ligger inden kampen lige foran AaB i tabellen, mens AaB efter fredagens 3F Superligakamp har syv point op til AC Horsens over stregen.

- Det bliver en afgørende kamp. Lyngby har et point mere end os, og vi går begge efter at indhente AC Horsens, så kampen i morgen har afgørende betydning. Vi går 100 procent efter at vinde, og jeg er også sikker på, at vi tager sejren, siger Malthe Højholt.

- Når man spiller godt flere kampe i træk, så kommer sejrene også på et tidspunkt. Nu har vi haft tre udekampe i træk med gode præstationer, så jeg tror på, at vi gør det, der skal til for at vinde kampen, siger midtbanespilleren.

Efter en udekamp mod Silkeborg I.F. i seneste runde, spillede AaB tirsdag pokalkamp i Silkeborg. Nu venter tre hjemmekampe på Aalborg Portland Park mod henholdsvis Lyngby Boldklub i 3F Superligaen i morgen, Silkeborg I.F. i pokalsemifinalen på torsdag og AC Horsens i 3F Superligaen næste søndag.

Men særligt i et tæt program, er det vigtigt at tage en kamp ad gangen og ikke tænke tre kampe frem, forklarer Malthe Højholt. 

- Det gælder om at få lukket den ene kamp ned så hurtigt som muligt, få evalueret på den og så kan man kigge frem mod næste kamp. Pokalkampen i tirsdags lukkede vi ned samme aften, og så har der været fuld fokus på Lyngby-kampen lige siden, siger Malthe Højholt og kigger på, hvad der skal leveres på søndag for at sikre sejren.

- Vi skal blive mere skarpe foran mål og i vores efter felt, og så skal vi være stærkere til at stå imod defensive dødbolde. Er vi det, og præsterer vi ellers, som vi har gjort på det seneste, så er jeg sikker på, at vi vinder, siger Malthe Højholt.

Han og holdkammeraterne er søndag tilbage på Aalborg Portland Park nogle udekampe med solid opbakning, og midtbanespilleren glæder sig til igen at mærke opbakningen fra alle fire tribuner.

- Jeg håber, vi ser så mange fans som overhovedet muligt på stadion, og at de kan være med til at hjælpe os til spille en god kamp og slå Lyngby, slutter AaB’s nummer 14.

Fanzonen i morgen åbner kl. 11.30, og kampstart følger kl. 14.00. Du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig billetter til AaB’s kommende kampe mod Silkeborg I.F., AC Horsens og FC Midtjylland.

Tags på denne nyhed
'