Flere end 1.000 studerende tilmeldt fredagskamp

26. september 2022 kl. 12:55 af Rasmus Estrup

Scan Global Logistics, Arbejdernes Landsbank og Det Nordjyske Mediehus har inviteret alle videregående studerende i Nordjylland til jobmesse og 3F Superligafodbold på fredag, når der holdes “Students’ Grandstand Party” i forbindelse med AaB’s opgør mod OB.

Flere end 1.000 studerende har tilmeldt sig “Students’ Grandstand Party”, og du kan stadig nå at tilmelde dig her.

Jobmessen med en række nordjyske virksomheder begynder kl. 15.00, og de første 1.000 studerende til jobmessen får en gratis øl på tribunen.

Når jobmessen slutter kl. 17.00, vil de gratis billetter til kampen blive uddelt, og samtidig åbner dørene til Aalborg Portland Park.

Inde på Aalborg Portland Park har Scan Global Logistics sørget for, at Rikke Darling, der er Danmarks førende kvindelige DJ, fra kl. 18.05 vil skabe den helt rette stemning frem mod kampstart.

Programmet for “Students’ Grandstand Party” ser ud som følger:
Kl. 15.00-17.00: Jobmesse i hal 1 på Aalborg Portland Park  
Kl. 16.30 - 18.00: Fest i fanzonen med aktiviteter og musik  
Kl. 17.00: Dørene åbner til Aalborg Portland Park  
Kl. 18.00: A. Enggaard præsenterer “Rød Aalborg”  
Kl. 18.05-18.35: Rikke Darling  
Kl. 19.00: Kampstart, AaB-OB  

Er du studerende, men har endnu ikke tilmeldt dig Students’ Grandstand Party, kan du gøre det her.

Er du ikke studerende, kan du købe billetter til kampen her. I alt har flere end 8.000 fans allerede sikret sig billet til kampen.

Tags på denne nyhed

Billetsalg er åbent til AaB-Viborg F.F.

26. september 2022 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

www.billet.aabsport.dk er billetsalget nu åbent til AaB's hjemmekamp mod Viborg F.F. mandag 24. oktober kl. 19.00.

Dermed kan du nu købe billetter til AaB’s to næste hjemmekampe, da du naturligvis også stadig kan købe billetter til AaB-OB på fredag kl. 19.00.

På fredag er der også “Students’ Grandstand Party”, hvor alle studerende på videregående uddannelser i Nordjylland inviteres gratis til jobmesse og fredagsfest på Aalborg Portland Park.

Klik her for at tilmelde dig “Students’ Grandstand Party” inden kl. 12.00 i dag, hvor der er tilmeldingsfrist.

Tags på denne nyhed

Ross og Noshe i nye danske sejre

25. september 2022 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Både Oliver Ross og Anders Noshe fik spilletid for de danske ungdomslandshold i går, da det blev til sejre for U/19-landsholdet og U/17-landsholdet.

Det danske U/19-landshold tog således sin anden sejr i EM-kvalifikationen og spillede sig dermed videre til næste runde af EM-kvalifikationen, da Montenegro i går blev besejret med 6-1 på DS Arena i Hobro.

AaB’s Oliver Ross, der fik fuld spilletid i seneste kamp mod Georgien, startede i går på bænken, inden han blev skiftet ind 10 minutter før tid, hvor stillingen allerede var 6-1 til danskerne.

Oliver Ross er nu noteret for 12 ungdomslandskampe og tre scoringer.

U/19-landsholdet spiller sidste kamp i EM-kvalifikationspuljen på tirsdag, når Danmark møder England kl. 14.00 på DS Arena i Hobro. Både Danmark og England er sikret avancement til næste skridt i EM-kvalifikationspuljen, men de to nationer duellerer om puljens førsteplads på tirsdag.

Noshe fik syvende ungdomslandskamp

Anders Noshe var - ligesom i seneste kamp - i startopstillingen for U/17-landsholdet, der lørdag besejrede Østrig 2-0 i den anden af to venskabskampe.

De danske gæster kom foran med 1-0 i 59. minut, og to minutter senere blev Anders Noshe udskiftet.

Anders Noshe er nu oppe på syv ungdomslandskampe med to mål til følge.

Tags på denne nyhed

Dialogmøde med AaB-fans om stadionoplevelsen

24. september 2022 kl. 12:15 af Rasmus Estrup

Mødet var med deltagelse af repræsentanter fra bl.a. AaB Support Club, AaB Tifo Kaos, Vesttribunen og Fanrådet. Fra AaB deltog udover fankoordinator Michael Meelsen Nielsen også administrerende direktør Thomas Bælum, kommerciel direktør Jesper Elkjær samt repræsentanter fra AaB’s sikkerhedspersonale i form af Jakob Bonde og Torben Christensen.

Målet med de løbende dialogmøder er at fremme livet som stadiongænger til AaB’s kampe og kontinuerligt forbedre på stadionoplevelsen.

På det nyligt afholdte møde var der en update på de forskellige initiativer, der arbejdes med for at forbedre stadionoplevelsen, herunder indgangsforhold, de fysiske rammer på Aalborg Portland Park og billetstrategier. 

Denne update blev fulgt af et oplæg fra AaB’s kommercielle direktør Jesper Elkjær omkring det kommercielle arbejde med partnerskaber, aktivering og kamp-tematiseringer.

Den sidste del af mødet bestod af en konstruktiv dialog, hvor blandt andet placering af capotårne, forbedring af forhold for trommerne og meget mere blev vendt.

Alt i alt affødte aftenen en række initiativer der løbende arbejdes videre med.

Tags på denne nyhed

Køb håndsrækningstrøjen på AaB Shoppen

24. september 2022 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

I sidste uge lancerede AaB sin nye mintfarvede håndsrækningstrøje, der ligesom klubtrøjen og andentrøjen er skabt af et særligt miljøvenligt materiale af 100 procent genanvendt plastic. Én trøje består således af plastik fra 13 halv-liters plasticflasker. 

Trøjen koster 499 kr. for voksenstørrelser og 449 kr. for børnestørrelser. For hver solgt trøje donerer AaB, Arbejdernes Landsbank og Macron 100 kr. til foreningen BHOV - Forældre til børn med særlige behov gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning.

På AaB Shoppen finder du også andre nyheder, som den nye “ANNO85”-kollektion samt nye AaB-bøllehatte og selvfølgelig AaB’s klubtrøje, andentrøje og målmandstrøje fra Macron.

Besøg AaB Shoppen her.

Tags på denne nyhed
'