Billetsalg åbent til AaB-OB

8. september 2022 kl. 13:18 af Rasmus Estrup

Der er lagt op til en fredagsfest, når AaB fredag 30. september kl. 19.00 møder OB på Aalborg Portland Park, som på dagen også danner ramme for Students' Grandstand Party med tribunefest og jobmesse. 

www.billet.aabsport.dk er der nu åbnet for billetsalget til fredagskampen mod OB, og du kan også fortsat købe billetter til næste hjemmekamp, der spilles nu på søndag kl. 14.00 mod Lyngby Boldklub på www.billlet.aabsport.dk. Flere end 10.400 AaB-fans har allerede billet til denne kamp. 

Til kampen mod OB fredag 30. september har Det Nordjyske Mediehus, Faxe Kondi og Scan Global Logistics som nævnt inviteret til Students' Grandstand Party, hvor studerende på videregående uddannelser i Nordjylland inviteres gratis til kampen.

Det betyder også, at tribunerne åbner allerede to timer før kampstart, og Scan Global Logistics har desuden sørget for, at Rikke Darling, der er fra Aalborg og er landets første kvindelige DJ, fra kl. 18.00 til 18.35 vil bringe stemningen på Aalborg Portland Park på kogepunktet inden kampstart.

Læs mere om programmet for Students' Grandstand Party her. 

Tags på denne nyhed

Flere end 10.000 har billet til søndag

8. september 2022 kl. 10:45 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 9
Spilledato: Søndag 11. september 2022
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.30
Fanzonen åbner: Kl. 11.30

Flere end 10.300 har billet - køb online
Flere end 10.300 AaB-fans har allerede billet til søndagskampen mod Lyngby Boldklub, hvor vi holder Partnerklubbernes Dag, og du kan i forsalg købe billetter til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.300 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement. 

3F Tribunen blev tidligere på ugen udsolgt til kampen, og nu er der færre end 100 siddepladser tilbage på hele Aalborg Portland Park.

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 12.30 på søndag, hvor du også kan købe billetter såfremt der ikke er udsolgt. 

Tilhængere af Lyngby Boldklub skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Partnerklubbernes Dag
På søndag hylder AaB sine 118 nordjyske partnerklubber ved Partnerklubbernes Dag. I den forbindelse er flere end 3.000 medlemmer fra AaB's nordjyske partnerklubber inviteret gratis på Aalborg Portland Park af Macron, Goal Station og Unisport. 

Det er også medlemmer af partnerklubberne, der går med AaB-spillerne på banen og deltager i pausekonkurrencen.

I pausen vil Årets Partnerklub 2022 også blive uddelt af AaB og Designa Aalborg, ligesom også Årets Frivilligpris 2022 uddeles af AaB og Arbejdernes Landsbank. 

Fanzonen åbner kl. 11.30 - konkurrence om en kampbrugt trøje
De mange medlemmer af AaB's partnerklubber kan ligesom alle andre AaB-fans samles i fanzonen, hvor der fra kl. 11.30 vil være masser af aktiviteter. 

Det er blandt andet muligt at give sig i kast med en Goal Station, mens også Funcenter også kommer forbi med fodbolddart. Derudover er det også muligt at prøve AaB's hoppeborg, sparkestationen og få ansigtsmaling i fanzonen. 

I fanzonen vil der også være en konkurrence, hvorigennem man kan vinde en kampbrugt AaB-trøje - og AaB's maskot Theodor besøger naturligvis fanzonen for at sprede godt humør inden kampen. 

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Køb AaB’s nye spillertøj i AaB Fanshop
I AaB Fanshop både i foyeren og i fanzonen kan du på kampdagen også købe merchandise samt AaB’s nye spillerdragter, der er skabt i samarbejde med Macron og indeholder Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet.

Trøjerne er lavet i bæredygtigt materiale og kan også købes online på www.aabshoppen.dk

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der på søndag være en salgsvogn med AaB-merchandise, der kører rundt i fanzonen. Salgsvognen sælger merchandise med særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen på søndag anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til søndagskampen kan på kampdagen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus.  

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 16.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag to timer før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBLBK – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret mellem Haraldslund og Skydebanevej på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen fra øst/Dannebrogsgade.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

AV CENTER bliver platinpartner i AaB

8. september 2022 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Siden 2005 har AV CENTER været samarbejdspartner i AaB, og AV CENTER har i årevis stået for den tekniske afvikling af AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park.  

I forbindelse med at Aalborg Portland Park til denne sæson er blevet opdateret med nye storskærme, nye og større LED-bander samt nye skærme til loungerne, har AV CENTER og AaB optegnet samarbejdet til et platinpartnerskab de næste to år.  

- AV CENTER er en god og trofast samarbejdspartner i AaB, og AV CENTER har igennem optimeringen af eksponeringsmulighederne på Aalborg Portland Park været en god sparringspartner, så Aalborg Portland Park nu ser fantastisk ud med nye LED-bander og storskærme, siger AaB’s salgschef, Morten Brinkmann.  

Bent Lindholm, der er direktør for AV CENTER Aalborg, supplerer: 

- Vi har været med til kampafviklingen på Aalborg Portland Park i mange år, og samarbejdet med AaB er gennem tiden ikke bare blevet større. Det er også blevet bedre, og vi har gennem en lang årrække også været glade for at være en del af AaB Netværket. Derfor er det naturligt, at vi nu tager samarbejdet til det næste niveau, siger Bent Lindholm.  

AV CENTER er en af Danmarks førende virksomheder inden for salg, installation, service og udlejning af audiovisuelle installationer og beskæftiger flere end 180 medarbejdere.  

Tags på denne nyhed

AaB møder Vanløse I.F. i Pokalen

7. september 2022 kl. 21:59 af Rasmus Estrup

Tredje runde i Pokalen spilles som udgangspunkt enten 18., 19. eller 20. oktober.

Vanløse I.F. ligger nuværende tidspunkt på tredjepladsen i 3. division med 11 point efter fem ubesejrede kampe.

På vej til Pokalens tredje runde har Vanløse I.F. besejret først Herlev I.F. med 2-0 og siden FC Nakskov med 4-0.

Den samlede lodtrækning for tredje runde af Pokalen ser ud som følger:

AB-AGF
BSF-FC Nordsjælland
Brabrand I.F.-Vejle Boldklub
FA 2000-FC Midtjylland
FC Roskilde-Fremad Amager
HB Køge-SønderjyskE
Hobro I.K.-FC København
Hørsholm-Usserød I.K.-AC Horsens
Ishøj I.F.-Viborg F.F.
Næsby Boldklub-Nykøbing FC
Næstved I.F.-Silkeborg I.F.
Sædding/Guldager I.F.-Middelfart Boldklub
Thisted FC-FC Helsingør
Vanløse I.F.-AaB
Vendsyssel F.F.-Randers FC
Aarhus Fremad-Brøndby I.F.

Tags på denne nyhed

AaB TV: St. Restrup nomineret til Årets Partnerklub

7. september 2022 kl. 15:55 af Rasmus Estrup

På søndag hylder AaB sine 118 nordjyske partnerklubber til Partnerklubbernes Dag i forbindelse med 3F Superligakampen mod Lyngby Boldklub. I den forbindelse skal Årets Partnerklub også hyldes. 

De tre nominerede til prisen er St. Restrup I.F., Brønderslev Idrætsforening og Vestbjerg I.F. 

I dette indslag fra AaB TV kan du se et interview med børne- og udviklingstræner i St. Restrup I.F., Torben Zefting, der fortæller om, hvilke initiativer, der har gjort, at St. Restrup I.F. er blandt de nominerede til prisen. 

 

AaB og Designa Aalborg overrækker prisen som Årets Partnerklub 2022 i pausen af søndagskampen mod Lyngby Boldklub. 

Du kan købe billetter til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed
'