Bakiz: Vi skal vende det nu

27. september 2022 kl. 12:57 af Rasmus Estrup

- Vi skal vende det her nu. Vi skal til at vinde kampe, og det skal ske allerede mod OB på fredag. Det sigter vi efter, og vi gør alt, hvad der er i vores magt, for at vende det nu.

Sådan er meldingen fra AaB-spiller Younes Bakiz, efter en sæsonstart hvor AaB hverken spillemæssigt eller resultatmæssigt har leveret som ønsket.

Og efter landskampspausen er forhåbningen, at resten af efterårssæsonen kan blive kickstartet fredag aften kl. 19.00, når OB gæster Aalborg Portland Park.

- Jeg tror, at det har været sundt for alle at have et par fridage, hvor vi kunne være sammen med familien og lade op til sidste del af efterårssæsonen. Det lille afbræk, tror jeg, kan have en positiv indvirkning på resten af efteråret. Men i første omgang skal der leveres en rigtig god indsats mod OB, siger Younes Bakiz.

Den 23-årige offensivspiller kom til AaB på transfervinduets sidste dag, og siden har han fået spilletid i samtlige tre kampe. Efter indhop i de to første kampe var han i startopstillingen i AaB’s seneste 3F Superligakamp mod AGF.

- Jeg synes, at jeg er faldet godt til både på og uden for banen. Jeg har fundet nogle gode relationer på holdet ret hurtigt, og jeg glæder mig til at sætte vores dygtige boldspillere op til gode muligheder i de kommende kampe, siger Younes Bakiz.

I snart to uger har han haft Erik Hamrén som cheftræner, og indtil videre passer den svenske cheftræners stil godt til Younes Bakiz.

- Han er kommet med en fed energi og har en god balance mellem at have føling med spillerne og samtidig stille krav. Personligt passer jeg godt ind under en træner, der stiller store krav og det virker også som om, at alle spillere er begyndt at tage mere ansvar på træningsbanen. Det er det, vi har brug for nu her, hvis vi skal løfte spillet.

- Erik kunne naturligvis ikke nå at implementere meget på de to dage inden AGF-kampen, men i sidste uge kunne vi bedre bygge på, og i denne uge har vi også mulighed for at implementere flere af hans tanker inden OB-kampen, så forhåbentlig kommer flere af hans idéer til udryk på fredag, siger Younes Bakiz, der ser frem til igen at spille foran AaB’s fans.

- Som fodboldspiller får man mange gange den ekstra energi fra fansene. Hvis man laver en fed dribling eller en god tackling og kan høre stadion koge, så får man pludselig 10-15 procent ekstra. Det kommer fra lægterne. Så jeg håber, at vi sammen kan skabe en fed aften på Aalborg Portland Park på fredag, siger Younes Bakiz.

Dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 17.00 på fredag, og du kan købe billetter til fredagskampen mod OB her.

Er du studerende, kan du gratis tilmelde dig “Students’ Grandstand Party” med jobmesse og fredagsfest på tribunen her.

Tags på denne nyhed

Flere end 1.000 studerende tilmeldt fredagskamp

26. september 2022 kl. 12:55 af Rasmus Estrup

Scan Global Logistics, Arbejdernes Landsbank og Det Nordjyske Mediehus har inviteret alle videregående studerende i Nordjylland til jobmesse og 3F Superligafodbold på fredag, når der holdes “Students’ Grandstand Party” i forbindelse med AaB’s opgør mod OB.

Flere end 1.000 studerende har tilmeldt sig “Students’ Grandstand Party”, og du kan stadig nå at tilmelde dig her.

Jobmessen med en række nordjyske virksomheder begynder kl. 15.00, og de første 1.000 studerende til jobmessen får en gratis øl på tribunen.

Når jobmessen slutter kl. 17.00, vil de gratis billetter til kampen blive uddelt, og samtidig åbner dørene til Aalborg Portland Park.

Inde på Aalborg Portland Park har Scan Global Logistics sørget for, at Rikke Darling, der er Danmarks førende kvindelige DJ, fra kl. 18.05 vil skabe den helt rette stemning frem mod kampstart.

Programmet for “Students’ Grandstand Party” ser ud som følger:
Kl. 15.00-17.00: Jobmesse i hal 1 på Aalborg Portland Park  
Kl. 16.30 - 18.00: Fest i fanzonen med aktiviteter og musik  
Kl. 17.00: Dørene åbner til Aalborg Portland Park  
Kl. 18.00: A. Enggaard præsenterer “Rød Aalborg”  
Kl. 18.05-18.35: Rikke Darling  
Kl. 19.00: Kampstart, AaB-OB  

Er du studerende, men har endnu ikke tilmeldt dig Students’ Grandstand Party, kan du gøre det her.

Er du ikke studerende, kan du købe billetter til kampen her. I alt har flere end 8.000 fans allerede sikret sig billet til kampen.

Tags på denne nyhed

Billetsalg er åbent til AaB-Viborg F.F.

26. september 2022 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

www.billet.aabsport.dk er billetsalget nu åbent til AaB's hjemmekamp mod Viborg F.F. mandag 24. oktober kl. 19.00.

Dermed kan du nu købe billetter til AaB’s to næste hjemmekampe, da du naturligvis også stadig kan købe billetter til AaB-OB på fredag kl. 19.00.

På fredag er der også “Students’ Grandstand Party”, hvor alle studerende på videregående uddannelser i Nordjylland inviteres gratis til jobmesse og fredagsfest på Aalborg Portland Park.

Klik her for at tilmelde dig “Students’ Grandstand Party” inden kl. 12.00 i dag, hvor der er tilmeldingsfrist.

Tags på denne nyhed

Ross og Noshe i nye danske sejre

25. september 2022 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Både Oliver Ross og Anders Noshe fik spilletid for de danske ungdomslandshold i går, da det blev til sejre for U/19-landsholdet og U/17-landsholdet.

Det danske U/19-landshold tog således sin anden sejr i EM-kvalifikationen og spillede sig dermed videre til næste runde af EM-kvalifikationen, da Montenegro i går blev besejret med 6-1 på DS Arena i Hobro.

AaB’s Oliver Ross, der fik fuld spilletid i seneste kamp mod Georgien, startede i går på bænken, inden han blev skiftet ind 10 minutter før tid, hvor stillingen allerede var 6-1 til danskerne.

Oliver Ross er nu noteret for 12 ungdomslandskampe og tre scoringer.

U/19-landsholdet spiller sidste kamp i EM-kvalifikationspuljen på tirsdag, når Danmark møder England kl. 14.00 på DS Arena i Hobro. Både Danmark og England er sikret avancement til næste skridt i EM-kvalifikationspuljen, men de to nationer duellerer om puljens førsteplads på tirsdag.

Noshe fik syvende ungdomslandskamp

Anders Noshe var - ligesom i seneste kamp - i startopstillingen for U/17-landsholdet, der lørdag besejrede Østrig 2-0 i den anden af to venskabskampe.

De danske gæster kom foran med 1-0 i 59. minut, og to minutter senere blev Anders Noshe udskiftet.

Anders Noshe er nu oppe på syv ungdomslandskampe med to mål til følge.

Tags på denne nyhed

Dialogmøde med AaB-fans om stadionoplevelsen

24. september 2022 kl. 12:15 af Rasmus Estrup

Mødet var med deltagelse af repræsentanter fra bl.a. AaB Support Club, AaB Tifo Kaos, Vesttribunen og Fanrådet. Fra AaB deltog udover fankoordinator Michael Meelsen Nielsen også administrerende direktør Thomas Bælum, kommerciel direktør Jesper Elkjær samt repræsentanter fra AaB’s sikkerhedspersonale i form af Jakob Bonde og Torben Christensen.

Målet med de løbende dialogmøder er at fremme livet som stadiongænger til AaB’s kampe og kontinuerligt forbedre på stadionoplevelsen.

På det nyligt afholdte møde var der en update på de forskellige initiativer, der arbejdes med for at forbedre stadionoplevelsen, herunder indgangsforhold, de fysiske rammer på Aalborg Portland Park og billetstrategier. 

Denne update blev fulgt af et oplæg fra AaB’s kommercielle direktør Jesper Elkjær omkring det kommercielle arbejde med partnerskaber, aktivering og kamp-tematiseringer.

Den sidste del af mødet bestod af en konstruktiv dialog, hvor blandt andet placering af capotårne, forbedring af forhold for trommerne og meget mere blev vendt.

Alt i alt affødte aftenen en række initiativer der løbende arbejdes videre med.

Tags på denne nyhed
'