3F Tribunen er udsolgt til søndag

5. september 2022 kl. 11:27 af Rasmus Estrup

På søndag er der både Partnerklubbernes Dag og Veteran Match, når AaB møder Lyngby Boldklub kl. 14.00 på Aalborg Portland Park. 

Allerede nu er AaB's afsnit på 3F Tribunen udsolgt til kampen, og flere end 9.500 fans har billet til kampen. På Complea Tribunen er der færre end 200 siddepladser tilbage, og derfor er der nu blevet frigivet yderligere siddepladser med begrænset udsyn. 

Du kan købe billetter til søndagskampen på Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk.  

3-0-sejr i U/19 Ligaen

5. september 2022 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Vejle Boldklub 3-0

Sæsonens første hjemmekamp i U/19 Ligaen endte med en AaB-sejr på 3-0 over gæsterne fra Vejle Boldklub.

Efter en hektisk indledning satte AaB sig godt på kampen, og to minutter efter pausen kunne AaB’s Jakob Gaardsøe dirigere et hjørnespark fra Emil Nymann i kassen til en nordjysk føring.

Blot to minutter gik der, før Jakob Gaardsøe udbyggede føringen efter endnu et hjørnespark. Denne gang sigtede Emil Nymann mod bagerste stolpe, hvorfra Sebastian Otoa headede bolden over til Jakob Gaardsøe, som headede 2-0-scoringen i nettet.

AaB fortsatte jagten på mål, og inden opgøret rundede en time, sparkede Gustav Dahl flot et langskud op i målhjørnet til 3-0.

Herefter var det Vejle Boldklub, der tog taktstokken, men hårdt defensivt arbejde og gode redninger af Theo Sander sikrede et clean sheet og en sejr på 3-0.

- Generelt leverede vi en god indsats. Vi ramte vores offensive og defensive positioner, som vi arbejder på til træning, og efter en urolig start, spillede vi med et godt tempo og en god fart i det offensive og hvilede samtidig i vores defensiv, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Præstationen i første halvleg var med til at grundlægge sejren i anden halvleg, og det var samtidig afgørende, at vi kunne spille til nul og vise, at vi sagtens kan være med og dominere en kamp, siger Lars Noer Madsen.   

AaB's U/19 Ligahold står nu med seks point efter fire kampe, hvilket rækker til en niendeplads inden næste kamp, der spilles på lørdag på udebane mod Silkeborg I.F. kl. 13.00.

U/17 Ligaen: AaB-Vejle Boldklub 1-1 (6-5)

I U/17 Ligaen bød lørdagens hjemmekamp på sæsonens første to point efter tre tætte nederlag i de første tre runder.

AaB indledte opgøret godt i det første kvarter, og i 12. minut sparkede Bertram Skovgaard hjemmeholdet i front efter et godt AaB-angreb og et oplæg fra Emil Nymann.

Efter scoringen satte Vejle Boldklub sig mere på opgøret. Gæsterne blev dog holdt fra store chancer, og inden pausen var AaB i stedet tæt på at udbygge føringen, men Marcus Emil Sørensen måtte se sit forsøg reddet af Vejle-målmanden, inden Malthe Holt Nielsen fik sit skud blokeret.

Efter pausen fortsatte Vejle Boldklub med at være spilstyrende, og knap 20 minutter inde i anden halvleg udlignede gæsterne efter et hjørnespark til 1-1, der også blev slutresultatet.

Dermed skulle kampen afgøres efter straffespark, som alle uafgjorte kampe i U/15 Ligaen, U/17 Ligaen og U/19 Ligaen.

Her endte det med to point til AaB, da både Emil Borup, Noel Atli Arnorsson, Valdemar Bach Schmølker, Nicolai Veilbæk Andersen og Marcus Emil Sørensen alle scorede på deres forsøg, mens Vejle Boldklub missede et af sine spark.

- Vi spillede en god første halvleg især, hvor vi havde mulighederne til at lukke kampen. Samtidig var vi svære at skabe chancer imod, og vi holdt for anden kamp i træk et godt hold til et minimum af chancer, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Derudover skal der lyde ros til vores fem sparkere i straffesparkskonkurrencen, der alle scorede sikkert, og det er altid dejligere at tage to point frem for et enkelt, velvidende at vi stadig kan blive bedre i alle faser af spillet, siger Theis Larsen.

Inden næste kamp, der spilles lørdag kl. 15.30 på udebane mod Silkeborg I.F., ligger AaB på 13. pladsen i U/17 Ligaen med to point efter fire runder.

U/15 Ligaen: AaB-Vejle Boldklub 3-5

AaB’s U/15 Ligamandskab løb lørdag ind i et målrigt nederlag mod gæsterne fra Vejle Boldklub.

Det nordjyske hjemmehold kom ellers godt fra start med et tidligt føringsmål af Jimmy Bihame Rukara på oplæg fra Valdemar Rubæk Vestergaard, og midt i første halvleg udbyggede Georg Ejsing til 2-0 til AaB på asissten fra William Thomsen.

Inden pausen svarede Vejle Boldklub dog stærkt tilbage med hele tre mål, og gæsterne var således foran med 3-2 inden anden halvleg.

Denne stilling holdt ind til et kvarter før tid, hvor gæsterne udbyggede til 4-2, og syv minutter før tid gjorde Vejle Boldklub det også til 5-2.

I sidste minut reducerede AaB’s William Thomsen til slutresultatet 5-3.

AaB’s U/15 Ligamandskab ligger på sjettepladsen med fem point efter tre kampe og spiller igen på lørdag kl. 13.00 på udebane mod Silkeborg I.F.

Tags på denne nyhed

AaB TV: FC Midtjylland-AaB 0-2

5. september 2022 kl. 06:52 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 2-0 på udebane over FC Midtjylland efter en stærk holdindsats af Hele Nordjyllands Hold. 

Pedro Ferreira bragte efter en halv time AaB foran med 1-0 på et langskud, som målmand Jonas Lössl burde have gjort mere ved. 

12 minutter inde i anden halvleg fordoblede Allan Sousa AaB's føring, da han på Lucas Andersens oplæg gjorde det til 2-0. Målet skulle dog gennem et VAR-gennemsyn for at blive godkendt. 

FC Midtjylland kom mest frem til langskud, og på et frispark uden for feltet leverede Josip Posavec en stor redning på forsøget fra Pione Sisto. 

Dermed vandt AaB søndagens udekamp med 2-0. 

Se alle chancer fra opgøret i sammendraget øverst, og køb billet til AaB's næste kamp, der spilles søndag kl. 14.00 på Aalborg Portland Park mod Lyngby Boldklub her. 

Tags på denne nyhed

Stærk udesejr over FC Midtjylland

4. september 2022 kl. 19:51 af Rasmus Estrup

Med en stærk og disciplineret indsats kunne AaB søndag tage tilbage til Hornevej med en 2-0-sejr fra MCH Arena over FC Midtjylland. Pedro Ferreira åbnede målscoringen inden pausen, og i anden halvleg udbyggede Allan Sousa til slutresultatet. 

Hjemmeholdet sad mest på kuglen i indledningen, og inden for de første otte minutter havde Gustav Isaksen haft et nærgående indlæg og Pione Sisto sendt et par ufarlige langskud afsted.

Efterfølgende blev det også til hovedstød over mål fra Erik Sviatchenko, inden Milan Makaric i tiende minut fik AaB's første gode mulighed, da han tacklede sig frem til en venstrebensafslutning i feltet. Afslutningen sad dog lige i handskerne på FC Midtjylland-målmand Jonas Lössl. 

Dette var startskuddet på en god AaB-periode med et højt og effektivt pres, og en håndfuld minutter senere var AaB igen på spil, da Allan Sousa slog et godt hjørnespark ind i hjemmeholdets felt. Dette endte med en nedfaldsbold hos Kilian Ludewig, der straks sparkede mod mål, men måtte se forsøget afrettet ud til et nyt hjørnespark. 

Ca. midtvejs i første halvleg kom AaB-anfører Lucas Andersen til afslutning, da Louka Prip sendte et indlæg mod bagerste område, men hovedstødet fra AaB-kaptajnen endte i sidenettet. 

I 30. minut lykkedes det AaB at omsætte de gode AaB-minutter til en scoring. Efter en høj erobring af Louka Prip fik Iver Fossum først en afslutning blokeret på kanten feltet, hvorefter bolden endte hos en velspillende Pedro Ferreira omkring feltets bue. Herfra sparkede portugiseren læderet på kassen, og da Jonas Lössl tog for let på skuddet og blot fik det yderste af fingerspidserne på kuglen, fortsatte bolden via indersiden af stolpen i nettet til en nordjysk føring på 1-0. 

Et par minutter senere prøvede hjemmeholdet at svare tilbage, men Pione Sistos aftræk fra kanten af feltet gik over Josip Posavec' mål, og heller ikke Juninhos langskud fire minutter før pausen sad inden for rammen. 

Fem minutter efter pausen tog Evander sigte langt udefra, men afslutningen voldte ikke besvær for Josip Posavec. 

12 minutter efter pausen fandt Lucas Andersens fine stikning Allan Sousa, som var løbet igennem FCM-forsvaret og alene over for Jonas Lössl sparkede bolden fladt i nettet til 2-0 via indersiden af fjerneste opstander. Først blev målet annulleret for offside, men efter et VAR-gennemsyn blev 2-0-scoringen godkendt. 

Kort efter sparkede Gustav Isaksen lige på Josip Posavec fra distancen, og med 25 minutter tilbage blev Oliver Ross sendt på banen i stedet for Louka Prip. 

Efterfølgende sparkede hjemmeholdets indskifter Henrik Dalsgaard over AaB-målet, inden Pione Sisto med et farligt direkte frispark tvang Josip Posavec ud i en klasseredning oppe i målhjørnet bag AaB-muren. 

På det efterfølgende hjørnespark fik Anders Dreyer flugtet kuglen lige over tværribben, og samme adresse havde et nyt langskud fra Pione Sisto 20 minutter før tid.

Senere i samme minut tvang Pione Sisto med en stærk afslutning AaB-målmanden til en ny stor redning. Denne gang var Josip Posavec dog tvunget til en refleksredning med en efterfølgende returbold, som endte hos Evander, der dog headede forbi målet. 

16 minutter før tid foretog cheftræner Lars Friis tre udskiftninger, da Jakob Ahlmann, Malthe Højholt og AaB-debutant Younes Bakiz blev sendt i aktion. 

Fire minutter efter sparkede Evander en god mulighed over AaB-buret, og i modsatte ende sparkede debutant Younes Bakiz også lige over mål efter gode driblinger på tværs af feltet. 

Ti minutter før tid forsøgte Iver Fossum sig også med en spids afslutning, der dog gik lige forbi, og i modsatte ende gik Evanders forsøg fra distancen også lige forbi AaB-målet tre minutter senere, hvor også Anosike Ementa var kommet på banen for Hele Nordjyllands Hold. 

Selvom FC Midtjylland forsøgte at presse på mod slutningen stod AaB sikkert imod og sikrede sig sæsonens anden sejr. AaB har nu otte point, hvilket er et point færre end FC Midtjylland og Brøndby I.F.

AaB's næste kamp spilles søndag kl. 14.00 på Aalborg Portland Park mod Lyngby Boldklub. Køb billetter til kampen her. 

Matchfacts - 3F Superligaen, grundspil, 8. spillerunde

FC Midtjylland-AaB 0-2 (0-1)
30. min 0-1 Pedro Ferreira, 58. min 0-2 Allan Sousa
Advarsler FC Midtjylland: Evander (90)
Advarsler AaB: Pedro Ferreira (66)
8.953 tilskuere på MCH Arena

FC Midtjylland (4-3-3): Jonas Lössl, Joel Andersson (62: Henrik Dalsgaard), Erik Sviatchenko, Juninho, Paulinho (76: Charles), Kristoffer Olsson (62: Oliver Sørensen), Evander, Anders Dreyer, Gustav Isaksen (86: Edward Chilufya), Sory Kaba, Pione Sisto.

AaB (4-3-3): Josip Posavec, Kilian Ludewig, Lars Kramer, Mathias Ross, Andreas Poulsen (74: Jakob Ahlmann), Iver Fossum, Pedro Ferreira, Lucas Andersen (74: Malthe Højholt), Louka Prip (65: Oliver Ross), Milan Makaric (82: Anosike Ementa), Allan Sousa (74: Younes Bakiz). 

Dommer: Morten Krogh

Tags på denne nyhed
'