Veteraner inviteres på Aalborg Portland Park

31. august 2022 kl. 12:30 af Rasmus Estrup

Gennem september og oktober går toppen af dansk fodbold, ishockey og håndbold sammen om at styrke indsatsen for Danmarks veteraner.  

Det sker med afviklingen af Veteran Match, hvor danske veteraner hjælpes og hyldes for at have kæmpet for Danmark i verdens brændpunkter.  

AaB holder Veteran Match 2022 søndag 11. september, når Hele Nordjyllands Hold kl. 14.00 møder Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park.  

Auktion med kampbrugte trøjer 
Til Veteran Match 11. september inviterer AaB således veteraner gratis på Aalborg Portland Park til kampen mod Lyngby Boldklub.  

I AaB Fanshop vil det denne dag være muligt at købe særlige pins til fordel for veteraner, og på AaB’s spillertrøje vil der blive trykt et særligt mærke med Veteran Match 2022. 

Trøjerne vil efterfølgende blive bortauktioneret på odendo.dk, og overskuddet fra både pins og auktionen går direkte til foreningsforeningsaktiviteter under Danmarks Idrætsforbunds Soldaterprojekt, der arbejder for idrætstilbud til skadede veteraner ude i foreningslivet. 

Jobmatch-dag 5. oktober  
Foruden aktiviteterne omkring Veteran Match 2022, så er AaB sammen med Aalborg kommune og Aalborg Pirates også involveret i en jobmatch-dag i Gigantium onsdag 5. oktober. 

Her vil AaB’s erhvervsnetværk med hjælp fra kommunale jobkonsulenter hjælpe lokale ledige veteraner i beskæftigelse. 

Selve jobmatch-arrangementet finder sted i Gigantium, hvor der på dagen også er arrangeret idrætsaktiviteter, der skal markere ambitionen om at hjælpe veteranerne mod en aktiv tilværelse i dagligdagen. 

Er du veteran og interesseret i at være en del af Veteran Match 2022, kan du tilmelde dig arrangementerne på Aalborg Portland Park og i Gigantiumhttps://www.dif.dk/samfundsansvar/veteran-match 

På landsplan bliver der i september og oktober afviklet i alt 35 hyldestkampe fordelt på 3F Superliga, Metal Ligaen og HTH Herreligaen. Derudover bliver der afviklet otte jobmatch-dage i Ringsted, Odense, København, Aarhus, Viborg, Aalborg, Farum og Herning. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Herning!

31. august 2022 kl. 09:20 af Rasmus Estrup

Navn: MCH Arena 
Kapacitet: 11.432 
Kapacitet udebaneafsnit: 850 
Placering udebaneafsnit: AL Bank Tribunen - Indgang 3 (Udehold) 

Billetpriser: 
Barn (4-13): 50,- 
Voksen: 110,- 
Køb din billet her. 

OBS. Billetter er 25 kr. dyrere ved køb på stadion. Billethuset åbner 70 minutter før kampstart. 

Transport til og fra Herning  

Fælles: 
ASC arrangerer bustur til favorable priser. Deadline for tilmelding er torsdag 1. september kl. 20. Læs mere og bestil turen her på https://aabsupportclub.dk/produkt/fc-midtjylland-aab-3-september/ 

Kør selv:   
MCH Arena er let tilgængelig, hvis du kommer i bus eller bil, og stadion er velforbundet med motorvejene både fra nord, syd og øst.

Adressen er: 
MCH Arena 
Kaj Zartows Vej 5 
7400 Herning 

Til udebanefans og gæster på MCH Arena findes parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et lukket område kun til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området – ellers anbefales parkering på P5. Få mere info om parkering ved MCH Arena her.

Offentlig transport: 
Tag Bus 6 fra Herning Station og stå af ved stoppestedet ‘’MCH Messecenter’’. Herefter er der en mindre gåtur på 1 km til stadion. Se endvidere rejseplanen for afgangstider og mere info. 

Tifo: 
FC Midtjylland hilser den fede stemning på stadion velkommen, og derfor er udeholdets fans mere end velkommen til at deltage aktivt.  

Som en del af den gode kampoplevelse og stemning på hele stadion har udebanefans de samme muligheder omkring fanmaterialer på udebaneafsnittet som på resten af stadion. 

Tilladte materialer på MCH Arena: 
Papirark i A4, A3, A2, A1 og A0 
Små flag 
Megasize-flag fra 3 x 3 meter 
Trommer 
Megafoner 
Bannere i 1,5 meters højde 

AaB takker alle for deres opbakning til Hele Nordjyllands Hold på udebane. 

Tags på denne nyhed

Alle billetter til partnerklubber revet væk

30. august 2022 kl. 13:28 af Rasmus Estrup

Søndag 11. september hylder AaB alle 118 nordjyske partnerklubber, når AaB i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport holder Partnerklubbernes Dag til 3F Superligakampen mod Lyngby Boldklub.

Macron, Goal Station og Unisport købte 3.000 billetter til kampen og gjorde dem frit tilgængelige for medlemmer af AaB’s partnerklubber, som dermed kunne komme gratis ind til kampen.

Tilslutningen til Partnerklubbernes Dag har været så stor, at samtlige 3.000 billetter allerede er revet væk. Derfor er det ikke længere muligt for medlemmer af AaB’s partnerklubber at få en gratis billet.

Det er stadig muligt at købe billetter til AaB-Lyngby Boldklub på www.billet.aabsport.dk. 

AaB’s partnerklubber vil til Partnerklubbernes Dag være involveret i AaB’s indløb samt i pausekonkurrencen.

Derudover vil der i pausen blive overrakt to priser: Årets Partnerklub og Årets Frivilligpris.

Læs mere om Partnerklubbernes Dag her.

AaB TV: Stem på månedens mål i august

30. august 2022 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Alle der deltager i afstemningen om månedens mål i august 2022, er samtidig med i lodtrækningen om Mathias Ross' kampbrugte og signerede andentrøje fra sidste sæson. 

De tre kandidater til månedens mål i august er: 
1: Kasper Kusk, Silkeborg I.F.-AaB, 8. august
2: Allan Sousa, AaB-Brøndby I.F., 21. august
3: Mathias Ross, AaB-Brøndby I.F., 21. august

Se målene og stem her. 

Afstemningen afsluttes fredag 2. september kl. 8.00, hvorefter vinderen kontaktes direkte på mail. 

Tags på denne nyhed

Interfjord Frederikshavn er ny bronzepartner i AaB

30. august 2022 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

Interfjord er en dynamisk og velrenommeret transportvirksomhed, der dækker opgaver på det globale transportmarked, og virksomhedens nordjyske afdeling, Interfjord Frederikshavn, er ny bronzepartner i AaB. 

Interfjord Frederikshavn har fokus på de nordjyske kunder, som hjælpes med skræddersyede transportløsninger, og i den forbindelse har Interfjord Frederikshavn valgt at indgå et toårigt partnerskab med AaB.

- AaB er Hele Nordjyllands Hold, og fordi vi primært koncentrerer os om at servicere vores nordjyske kunder, var det et oplagt for os at tage kontakt til AaB for at indgå et samarbejde, siger Christoffer Nødgaard, der er partner, operational- og sales manager ved Interfjord Frederikshavn. 

- Vi glæder os til at give gode oplevelser til vores fodboldinteresserede kunder, leverandører og samarbejdspartnere, og vi ser frem til at samles med AaB’s øvrige samarbejdspartnere fra egen og andre brancher på Aalborg Portland Park, siger Christoffer Nødgaard. 

Foruden afdelingen i Frederikshavn har Interfjord også danske afdelinger i Glyngøre, København, Randers og Herning samt kontorer i Norge og Polen.

Tags på denne nyhed
'