Noshe startede inde i U/17-nederlag til Belgien

2. november 2022 kl. 08:27 af Rasmus Estrup

U/17-landsholdet spillede i går gruppefinale i EM-kvalifikationen, da Danmark mødte Belgien. Begge hold havde inden kampen seks point og var sikret avancement til næste runde af EM-kvalifikationen, men kampen i går var en direkte duel om førstepladsen i gruppen. Denne tog Belgien med en comebacksejr på 3-2.

AaB’s Anders Noshe var i startopstillingen for danskerne, og Danmark fik en god start på opgøret med et føringsmål efter 11 minutter. Den danske føring blev fordoblet ti minutter før pausen, men kort inden pausefløjtet reducerede Belgien til pausestillingen 2-1.

Et minut inde i anden halvleg udlignede Belgien, og blot syv minutter efter pausen scorede Belgien også sejrsmålet til 3-2. Umiddelbart efter scoringen blev Anders Noshe udskiftet.

Anders Noshe har nu spillet ti ungdomslandskampe og scoret to mål. Otte af kampene og en af scoringerne har været for U/17-landsholdet.

Tags på denne nyhed

Gratis øl/vand til alle sæsonkortholdere

1. november 2022 kl. 14:02 af Rasmus Estrup

På søndag spiller AaB årets sidste hjemmekamp, når der er Halstørklædedag på Aalborg Portland Park til 3F Superligaopgøret mod Silkeborg I.F. kl. 14.00.

Som en tak for støtten gennem hele året, kan alle sæsonkortholdere få en gratis øl eller sodavand i fanzonen fra AaB og Royal Unibrew. I forbindelse med udleveringen får de 1.000 første sæsonkortholdere også en ekstra gave som tak for støtten. 

Den gratis øl eller sodavand udleveres udelukkende fra den særskilte Royal Unibrew-ølbod i fanzonen. For at få den gratis øl/sodavand, kræves det, at man som sæsonkortholder har downloadet og oprettet en profil på AaB’s app, da den gratis drikkevare og gaven skal indløses via en voucher i appen. Profilen skal være oprettet med samme e-mail som sæsonkortet senest lørdag kl. 12.00, hvor voucheren vil fremgå.

Alle sæsonkortholdere kontaktes på mail i denne uge for nærmere detaljer. Modtager man ikke en mail inden torsdag, bedes man tjekke, om kontaktoplysningerne til ens sæsonkort er opdateret.

Du kan stadig blive sæsonkortholder på www.billet.aabsport.dk, hvor du naturligvis også kan købe billetter til søndagens kamp. 

Tags på denne nyhed

AaB Fanshop er åben i morgen

1. november 2022 kl. 09:24 af Rasmus Estrup

AaB Fanshop i foyeren på Aalborg Portland Park har altid åbent på kampdage, men frem mod jul vil AaB Fanshop også holde åbent hver onsdag fra kl. 14.00 til 17.30.

Dermed har du mulighed for at købe alt fra spillertøj til huer og julesweatere, og du kan således sikre dig de bedste AaB-julegaver til en rigtig AaB-fan. 

Er man selv i tvivl om størrelser og lignende, kan man naturligvis også bruge åbningstiden til at prøve tøjet, så man kan tilføje AaB-spillertrøjer og merchandise til sin egen ønskeseddel. 

Første åbningsdag er i morgen 2. november og der vil som nævnt være åbent hver onsdag til og med 21. december. 

Du kan også altid handle online på www.aabshoppen.dk. 

Tags på denne nyhed

Halstørklædedag på Aalborg Portland Park

31. oktober 2022 kl. 11:30 af Rasmus Estrup

AaB spiller søndag kl. 14.00 årets sidste hjemmekamp, når Silkeborg I.F. gæster Aalborg Portland Park. Køb billetter til kampen her.

Flere end 9.500 fans har allerede billetter til kampen, og alle fans opfordres til at tage et AaB-halstørklæde på til opgøret, da der på søndag er Halstørklædedag på Aalborg Portland Park.

I den forbindelse kan du også købe halstørklæder til blot 99 kr. i AaB Fanshop i fanzonen og foyeren på søndag. 

Gratis øl/vand til alle sæsonkortholdere
Fanzonen åbner kl. 11.30, og alle sæsonkortholdere får som tak for støtten gennem hele året en gratis øl/sodavand i fanzonen af AaB og Royal Unibrew. Ved udleveringen får de 1.000 første sæsonkortholdere også en ekstra gave som tak for støtten.

Den gratis øl eller sodavand udleveres udelukkende fra den særskilte Royal Unibrew-ølbod i fanzonen. For at få den gratis øl/sodavand, kræves det, at man som sæsonkortholder har downloadet og oprettet en profil på AaB’s app, da den gratis drikkevare skal indløses via en voucher i appen. Profilen skal være oprettet senest lørdag kl. 12.00. 

Alle sæsonkortholdere kontaktes på mail i denne uge for nærmere detaljer. Modtager man ikke en mail inden onsdag, bedes man tjekke, om kontaktoplysningerne til ens sæsonkort er opdateret.

Tags på denne nyhed

U/19 Liganederlag mod Randers Freja FC

31. oktober 2022 kl. 09:19 af Rasmus Estrup

AaB’s U/19 Ligahold var det eneste af AaB Akademiets tre ældste årgange, der havde ligakamp i weekenden, og det endte desværre med et hjemmebanenederlag på 3-2 mod Randers Freja FC.

Gæsterne kom foran allerede i kampens fjerde minut, og ti minutter senere udbyggede Randers Freja FC også fortjent til 2-0.

I første halvleg foregik kampen mest på gæsternes præmisser, men efter pausen satte AaB sig på spillet. Det førte også store chancer med sig, men mulighederne blev ikke grebet, og i stedet slog Randers Freja FC til midt i anden halvleg med 3-0-målet.

Blot tre minutter senere headede Oscar Meedom bolden i nettet 3-1 på et oplæg fra Annas Al Hardan, og fem minutter før tid var Oscar Meedom på pletten igen med endnu et hovedstødsmål. Denne gang stod Mads Bomholdt for assisten.

AaB kom dog ikke tættere på at fuldende comebacket, og dermed endte det med et nederlag på 3-2.

AaB ligger nu på 14. pladsen i U/19 Ligaen og spiller igen på lørdag på udebane mod Sønderjyske.

Tags på denne nyhed
'